Įvairūs Studijos, mokykla

Įvykiai iš mokyklos gyvenimo

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 22, 13:16

Čia seniau truputį, kai apie Kedį visuos galuos rodė (amžiną atilsį :fear:)

Per lietuvių kalbą ėjom temą kažkokią ir lietuvinė sako:
-Dabar pakalbėkim apie...
Ir visa klasė:
-Tik ne apie KEDĮ!!!
Mokytoja:
-Aš norėjau pakalbėti apie skyrybą.. :D

Dar:
Biologija, ir pas mus jau įprasta, kad tai p cypia tai vienas, tai kitas klasiokas. Vienas sumąstė pagargaliuot, o mokytoja sako:
Skambinkit į greitąją, kažkam epilepsijos priepuolis prasidėjo :D

Pas mus mokykloj yra viena anglų k. mokytoja, bet ana mums nedėsto. Latvė, ir žiauriai panaši į Džeksoną, ir visi ją taip pravardžioja tai iš kitos klasės pasakoja:
Mokytoja:
Aš žinau, kad jūs mane vadinat Maiklu, bet jei aš Maiklas, tada jūs visi esat Britnės :D

Ir dar su tuo Džeksonu:

Mums anglų dėsto labai griežta, bet gera mokytoja ir sako:
Na, mokykloje yra dvi mokytojos, kurios nieko neišmano, tai būtų Pūnienė(čia nepravardė) ir Maiklas Džeksonas.. Tada jau visi lūžt pradėjo.

Nu ir paskutinis

Anglų, reikia sugalvoti dialogą apie internetą:

Hi, are you on-line?
Yes, I am
What are you doing?
I am searching
In which site?
In torrent.lt :D

Mylimiausia anglistės frazė: sėdi kaip pašiktas(-a) :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

artika

Aktyvus dalyvis

839.67 Lt

Standartinė » 2010 Geg 23, 10:40

ai, mokykloj kažkada neseniai dvi panos mušėsi dėl aštuntoko. :DD vienos nagai nukrito (žinoma, priklijuoti buvo. ;DDD), abi susivėlę po to vaikščiojo. mušėsi viną dieną gal 4 kartus. ;DD
o taip tai klasiokai pastoviai prisigalvoja nesamonių kokių, ir visą dieną išsidirbinėja. :cha:

Vartotojo avataras

Baigtė

®espect

Reykjavik

3,504.31 Lt

Standartinė » 2010 Geg 26, 21:30

Anglų pamoka. Mokytoja sako: "rašom konrtolinį". Visi pradėjo zyst, kad penktadienį, kitą pirmadienį... Aš sakau, koks skirtumas, kada rašysim, jei dabar nemoki - tai ir tada nemokėsi. Anglų mokytoja sako: "čia kaip su kalėjimu. Kuo anksčiau atsisėsi, tuo anksčiau išeisi" - ir nusijuokė. Visa klasė nutilo iš karto. Kažkokie susimąstę paliko:DD.

Vartotojo avataras

Gabe*

Dalyvis

Kaunas

7,612.33 Lt

Standartinė » 2010 Geg 26, 21:35

LT mokytojai gera nuotaika buvo, bandė draugiškai nuteikt visus kitiems metams, sako'aš pajuokauju, o jūs kaip robotai kokie, susikaustę sėdit, galvas nuleidę' mhm, nes visi bijo pakelt jas, o tai pabandyk sutikt jos žvilgsnį, iškart pakviečia, jeigu prieš tai kažko klausė:D

Vartotojo avataras

Miyuki.

Patyręs forumietis

Tokyo

10,630.92 Lt

Standartinė » 2010 Bir 19, 20:35

Berry Blue rašė:Mums anglų dėsto labai griežta, bet gera mokytoja ir sako:
Na, mokykloje yra dvi mokytojos, kurios nieko neišmano, tai būtų Pūnienė(čia nepravardė) ir Maiklas Džeksonas.. Tada jau visi lūžt pradėjo.

kaip lūžau :D:D:D

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2010 Bir 19, 21:32

Baigtė rašė:Anglų pamoka. Mokytoja sako: "rašom konrtolinį". Visi pradėjo zyst, kad penktadienį, kitą pirmadienį... Aš sakau, koks skirtumas, kada rašysim, jei dabar nemoki - tai ir tada nemokėsi. Anglų mokytoja sako: "čia kaip su kalėjimu. Kuo anksčiau atsisėsi, tuo anksčiau išeisi" - ir nusijuokė. Visa klasė nutilo iš karto. Kažkokie susimąstę paliko:DD.

Jetus, kaip nemėgstu tokios nuomonės. :annoy: O kas neleidžia per savaitgalį išmokt? Man čia maždaug skamba "Svarbu aš moku"

Vartotojo avataras

Berry Blue

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

504.00 Lt

Standartinė » 2010 Bir 24, 18:11

Kai dar ėjom į mokyklą:
Matieka, kontras ir vienas klasiokas kalba kalba, kalba kalba, tada mokytoja išsiėmė lipnią juostelę kažkam klijuoti. Tas klasiokas vėl kalba, mokytoja priėjo už nugaros jam ir užklijavo burną. Po pusės minutės:
-Mokytoja, tvirčiau užklijuokit, dar galiu kalbėt nejudindamas lūpų! :D

Dar vienas:
Anglų, mokytoja skaito mūsų kontrolinio klaidas:
-Kas čia per sakinys, (skaito tą sakinį)"I made my sister"
Visi kad pradėjo žviegt :D

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2010 Bir 26, 12:58

Anglų mokytojos mėgstamiausia frazė "Shut up. I'm the boss around here"

eitvys

Forumo gyventojas

55.97 Lt

Standartinė » 2010 Lie 08, 08:46

Kūno k. mokytoja klausia kur važiosit ekskursijai?
- Į dažasvidi.
- Aaaaa į žasvidi :lol:

Vartotojo avataras

BiNKas_xD

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

884.86 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 23, 16:24

Buvo tokia manija užėjus kad visi tokių mažų vandens šautuvukų prisipirkę po litą ir šaudosi, tai direkas davė įsakymą kad kai koks darbuotojas pamato sautuvuką iš karto atimt, tai paskui kai jau niekas nesišaudė, direkas perėjo per visas klases ir parodė maximos krepšius du o juose ie šutuvukai.

Vartotojo avataras

BiNKas_xD

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

884.86 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 24, 19:46

Ai dar vieną atsiminiau.

Žodžiu informatikos mokytojas turi tokį kaip ir posakį ir vidurį pamokos mergos kad plepa, plepa ir mokytojas sako.
M. Rašykit neplepėję.(ten per worda tipo rasyt reikėjo)
Mergos. Jau padarėm.
M. Tai išsikratykit. xD

Nzn ar supratot bet visa klasė žvengt pradėjo.

Ai dar kartą pavaduotojei reikėjo paduot patikryt pažymkes ar ten pamokos surasytos zodziu viskas kas reikia. Nu ir vienas klasiokas buvo pamirsęs įsirasyt kur gyvena.(jis gyvena kosmonautų gatvėje.)
Tai pavaduotoja sako.
P.Kieno šita pažymių knygelė?
K.Mano.
P.Kiba tu kosmose gyveni?
K.Ne, kosmonautų gatvėje.xD

Vartotojo avataras

algimo

Įsijaučiantis

1,124.23 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 25, 10:34

Ai teko ir šiūkslių prikaišiot į kabineto duris, kad neatsirakintų. Teko ir mokytojus uždaryt kabinetuose. Teko patirt ir naujokų krikštynų malonumus. Ko tik ten nebuvo.. :)

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Lap 12, 20:44

Jau taip juokinga būna, kai per pamoką koks statybininkas sustoja ir žiopso pro langą, pamojuoja arba išsiviepia. ;D
Arba žiūrėt kaip kokie daiktai, jų paleisti iš viršaus, krenta. ;D

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 16, 22:15

Su statybininkais priminė, kai buvo renovacija, žiema, kolike laukiam pamokos ir žiūrim į statybininkus, tie sniegą nuo stogo meta į apačia, kas eina į mokykla, kam į skėtį, kam į galvą :D
Per lietuvių uždavė daryt užduotis, klasiokė išsitraukia telefą ir sako, na ka laikas chatui, po kelių minučiu: telefas iššikrauna, man lemta daryti lietuvių :D
Atidavė kontrus, reikėjo padėt kablelius ir paaiškint kodėl juos ten dedame, atidavė mano darba, mokytojai sakau nuo intonacijos sakinys priklauso, tai nesiskaito čia klaida, sako jo, logiškai mąstant nesiskaito, ir intonacinis dalykas, bet perskaičiau kitaip, todėl čia klaida...
Rašėm rašinį apie emigracija, Tomui padiktavo teminį sakini mokytoja, as identiskai nusirasiau, jin man nubrauke, sako nelogiškas sakinys.. :D
Pamokos pabaiga, skambutis, mokytoja: as jums noriu pasakyt... as per visa klase: nieko jus nenorit pasakyt, mokytoja uzsirauke, visa klase luzta, as tai rimtai sakiau :D

Vartotojo avataras

Ugg*

Dalyvis

1,232.28 Lt

Standartinė » 2010 Lap 18, 13:59

Čia kažkada seniai buvo per lt. Pakvietė tokį Vytenį prie lentos sukirčiuot žodį. Ir parašo kirtį. Kai kurie klasiokai pašnibždom:
-ne, va ten gi kirtis!
-ne čia Vyteni...-mokytoja.
-ane? a jūs čia ant rimto? nu geras... nežinojau...-Vytenis/
-Nu Vyteni, tai kur kirtis?
-Tai va čia! Taip? Ane?
-Ne, ne toks kirtis.
-Ai čia dešininis turi būt! Sorriukas!
-Kaip pasakei?
-Atsiprašau, atsiprašau.

Ir pagaliau teisingai sukirčiuoja, tik atrodo kad tas kirtis and šalia esančios raidės. Jis taip nutrina ir vėl parašo. pažiūri, pažiūri. Vėl nutrina, vėl parašo. Šoną nutrina. Visą nutrina. Vėl parašo. Mes ten visi lūžtam su mokytoja, o jis taip kokias 5 minutes kirtį rašė.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mum fiziką dirikas veda. PEr vieną pamoką:
-Taigi, kad įsitikintumėt, galit apmėtyt mane tušinukais. Bet aš direktoriui pasiskūsiu!

Arba:
-Taigi, apklausas atiduoda visi savanoriai. Visi visi visi turi būti savanoriais.

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Mūsų matiekos mokytoja (auklieša) tokia nesveika. Pavyzdžiui kartą mano klasiokas kažko klausia o jinai:
-Nu bet ir nesveikas tu Jonai!
Viena merga pradeda žvengt, klieša į ja tokia atsisuka, galvoja kad iš Jono žvengia.
-Nu bet tikrai nesveikas, ką, ne?

Arba anais metais čia buvo važiavom į stovkę privalomai ir mes niekas nenorim. Ir tvarkomės čia kažkada klasę, kitąą savaitę į stovkę. Tai mano viena draugė turi namą ir užrašė ant lentos: "Kas nenori į stovyklą, renkasi pas mane namie!". Ir klieša jai:
-Gabriele, tu užsičiaupk su savo reformom, gerai?

Tikyba. Ateina mokytojas (ir taip kiekvieną pamoką) ir klausia apie ką norim kalbėt. Mes:
-Egzorcizmas!
-Ne, jūs dar per maži, apie tai kalbėsim 11 klasėj.
TAi pagaliau išsireikalavom. Ir viena klasiokė, tokia Eva sako:
-Aš tai per google ieškojau apie egzorcizmą bet nieko neradau...
-Nu ir ačiū Dievui, ačiū Dievui...-mokytojas.
Mano kitas klasiokas:
-Aš ieškojau ir radau!

Arba:
-Kaip atpažinti apsėstą žmogų?
-Šėtono apsėstas žmogus <...>, jis tampa gyvuliu!!!
-O geras, aš ir taip norėčiau.
-Gerai, kai tapsi gyvuliu ateik aš tave pašersiu.

Nu pakalbėjom apie egzorcizmą. Kitą pamoką:
-Apie ką norit kalbėt?
-Egzorcizmas!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vokiečių. Mes ten visai išsiblaškę nieko nedarom, kalbamės. Mokytoja neiškentus:
-Nu negaliu, tikras žvėrynas!
Jonas (reikėjo intonaciją išgirst, tokiu nekaltu balseliu):
-Aš gyvenu žvėryne...

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Kažkokia pamoka, neprisimenu, bet neesmė. Mokytoja klausia.
-Linai, kur buvai per atostogas?
-Namie.
-Tai ką, niekur nebuvai išvykęs?
-Buvau Žirmūnuose (ar koks ten rajonas, nepamenu dabar)!

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

PEnktadieniais mum kūncė paskutinė būna ir aš tada aną savaitę atleista buvau. Ateinu, duodu mokytojai raštelį ir sakau:
-Gal galit išleist?
-Nu nežinau, o jei tau kas nors atsitiks?
-Ne mokytoja tikrai neatsitiks! Einu tik per perėjas, žiūriu į dešinę, į kairę, vėl į dešinę, po to dar vidury gatvės pažiūriu, nu niekada dar neužsimušiau!
-Gerai, gerai, eik.

Istorija. Mokytoja klausinėja iš namų darbų (reikėjo parašyt pasirinktinai apie baltų gentį ir šiaip nieko nebuvau išmokus nes klasiokė buvo vadovėlį netyčia pasiėmus.). Aš nepadarius, nieko nežinau. Ir nepaklausė manęs mokytoja. Mes su drauge jau tokios linksmos (ji irgi buvo nepadarius), džiaugiamės. Mokytoja:
-O dabar, tu, tu, tu ir tu, išskyrus tave rašot apklausą.

Arba kartą su drauge žiauriai neturėjom ką veikt ir pasiėmėm lapelį ir tipo susirašinėjam, taip belekaip, išvadinom viena kitą tai... Ir rašinėjamės ir žvengiam.

Mano klasiokė buvo nepadarius anglų ir per vokiečių (pas mus vokiečių 2 grupės) darė. Tai reikėjo parašyt vienoj užduoty kas tau atsitiks po 5 metų. Jinai niekaip nesugalvojo ir parašė "I will be Lady GaGa". Baigias pamoka ir ateina klasiokė iš kitos grupės kuri mūsų grupėj anglų. Ir aš klausiu:
-Parodyk ką parašei.
O ten: "I won't be Lady GaGa" :D

Arba mūsų anglų mokytoja tai "niekada neišduoda" pažymių:
-Žemiausias pažymys 3.
-Oi, tik nesakykit kas gavo.
-Gerai, nesakysiu, bet žinok tau reikia pasistengti, ir tau Dovydai, Kiprai.

Arba mes laukiam mokytojos ir ta pati Gabrielė klausia:
-Mokytoja, koks žemiausias pažymys iš apklausos.
-4, vaikeli.
-A, tai čia jau aš tiek gavau...

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių