The Sims 2: Apartment LifeO dziev, žiauriai susinervinau... nu man niekaip nepasileidžia,viską gerai suinstaliavau, crack'ą perkėliau, rodė kad reikia įdėti diską, atsisiunčiau kitą naujesnį crack'ą prikėlinėjau vos ne visur, ir vistiek tą patį rodo, o aš į Deamon tools įkėliau ten tą diską, būkit žmonės padėkit.
-------------------------------------- 1. Tūri būti įrašyti pagrindiniai simtai ( The sims 2)
2. Reikia crack dėti Į C:program files: EA games: Apartment life: TSBin aplanką. Gal truputį kažką praleidau paminėt. Žodžiu ieškok TSBin aplankalo. 3. crack reikia dėti copy/paste būdu, kad nesusikurtų nuoroda, nes kitaip nieko gero nebus.
man neina. rašo windows cant create shortcut here. do you want the shortcut to be placed on the desktop instead? spaudžiu yes, atsiranda ant desktopo shortcut, spaudžiu ant jo, bet išmeta lentelę su directx 9, nors jau atsisiunčiau, žodžiu nežinau ką daryt su tuo directx... ![]() crackai ne taip dedami...
Jie turi isideti be shortcut'u. Pazymi crack failiuka ir nukopijuoji klavoj spaudsdama ctrl+c Atsidarai tsbin aplanka ir iklijuoji spaudama ctrl+v Ismeta lentele kurioje sutinki, kad apsikeistu failai. Leidi zaidima per nuoroda ant deskot kuri atsirado instaliavus zaidima. kai ijungiu ismeta tokia lentele "you are running on disk space and may encounter problems with your game under these conditions. Are you sure you want to launch The Sims 2 apartment life?"
yes or no. paspaudziu yes pradeda veikti bet parodo ta klipuka ir kai pradeda krautis uzstringa. o kai paspauziu no tai nieko nebuna ![]() ‹ Siuntiniai ‹ Žaidimai |