Įvairūs Mistika

Kauno pilis

Vartotojo avataras

LiLi:}*~

Aktyvus dalyvis

Šiauliai

11,350.28 Lt

Standartinė » 2009 Bal 04, 12:26

Kaip aš myliu tokias istorijas didelis didelis AČIŪ :up:

--------------------------------------

secur

Lankytojas

silute

14.06 Lt

Standartinė » 2009 Bal 05, 17:50

Aš ten labai noriu. bet ir bijau kazkaip.. :dry:

lengvinaite

Lankytojas

355.93 Lt

Standartinė » 2009 Bal 18, 20:06

bet rimtai kaip per lnk rode ta laida apie vaiduokliu medziotojus taj ten tokia nesamone... atrodo kad lietuva tai vaiduokliu miestas :D :D :piktas:

Vartotojo avataras

marcys

Įsijaučiantis

Leipalingis

3,178.66 Lt

Standartinė » 2009 Bal 18, 20:12

Hiphoper64 rašė:Buvau ten, prisimenu ta skyle, kaip rusu ten pasakojo gide, kad kankino zmones, as ten buvau tai pasijutau nejaukiai toks slogus oras :cry:

suprantu sita jausma, atsimenu kai buvau osvencimo koncentracijos stovykloj lenkijoj, kur masiskai zydus naikino, tai kai ivede i kambari toki, ir gide pasake kad tame kambaryje per 100tukstanciu zmoniu buvo nuzudyta tai net kazkoks nepaprastas jausmas atsirado, toks, lyg aplink tave tukstanciai zmoniu. oro trukumas.

Vartotojo avataras

Lajalak

Dalyvis

Raudondvaris, kažkur ten prie Kauno

4,535.00 Lt

Standartinė » 2009 Bal 20, 19:15

Turistus pritraukt nori. Kaip jums gali dar iškilti klausimų? :roll:

Vartotojo avataras

spanguole2

Įsijaučiantis

2,331.28 Lt

Standartinė » 2009 Bal 20, 19:39

yra tokiu turistu kur tai traukia, tokiuose vietose visada daugiau bus nei kokiam senam name kuris nieko neskleidzia

junfan

Lankytojas

Klaipeda

419.46 Lt

Standartinė » 2009 Bal 26, 02:11

Nuvaziot ? :shock: baik tu :Dd dar koki vaiduokli sikanti uz kampo pamatysi :D

Vartotojo avataras

AQua.

Mis Linksmai

Kaunas,žinoma.

2,912.60 Lt

Standartinė » 2009 Bal 26, 12:15

Kauno pilis, pff. Vieninteliai garsai kuriuos gali išgirsti, tai netoliese dūžtantys buteliai, ir konfliktuojantys forsai. :]

Vartotojo avataras

varlike

Apšilinėjantis

1,005.62 Lt

Standartinė » 2009 Bal 26, 13:07

nu cia tai tikrai izgasdinai dabar zinosiu........................baisuuuuuu :( :( :shock:

Vartotojo avataras

Alejandro

Apšilinėjantis

652.67 Lt

Standartinė » 2010 Spa 28, 00:20

Kartą su draugais, naktį ramiais sau sėdėjom (nežinau kaip paaiškint kur, bet kas buvę tai žino ;) ) mixiuką gurkšnojom Anyway, staiga išgirdom moterišką balsą dainuojantį kažkokią paslaptingą melodiją, Kaip mes peršikom, kaip bėgom :) Širdis taip daužėsi iš baimės. Šiaip dabar vakarais vengiu Kauno Pilies, bet mano mamos darbas ten visai prie pat tai kąi sutemus pasižiūri į tą pilį tai žiurpoką lyg ir pasidaro... O šiaip visą kitą tai gal tik pijaras, norint pritraukti turistų į nors ir atrestauruojąmą, bet vis vien niekam neįdomią Kauno Pilį.

nefertite1

Lankytojas

141.00 Lt

Standartinė » 2010 Lap 01, 16:05

Buvau aš Kauno pily prieš kokius 7m. kuomet joje dar nieko nebuvo ji buvo visiškai apleista kalbant apie vidu.Mane ir sesę nusivedė puseserė su drauge mes ten patekom pro groteles, kurios buvo ant žemes ir jose buvo plyšys (nebuvo keliu groteliu) tai nusileidom su diržais surištais apvaikščiojom visa pily nuo požemiu iki bokšto, bet nieko mistiško ten nebuvo tiesiog kraupoka vaikščioti tamsioje,apleistoje pilyje vėliau mum išeinant iš pilies mus pamatė policininkai, nes tuo metu jie ten dažnai budavo kadangi mėgdavo jaunimėlis ten pabūti,žinoma, paburbėjo jie aš aišku persigandus buvau, nes tuomet man buvo apie 10m.(bijojau, kad tėvam nepasakytu kur mes vaikštom);DD

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias