Kauno pilis
26 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
suprantu sita jausma, atsimenu kai buvau osvencimo koncentracijos stovykloj lenkijoj, kur masiskai zydus naikino, tai kai ivede i kambari toki, ir gide pasake kad tame kambaryje per 100tukstanciu zmoniu buvo nuzudyta tai net kazkoks nepaprastas jausmas atsirado, toks, lyg aplink tave tukstanciai zmoniu. oro trukumas. Kartą su draugais, naktį ramiais sau sėdėjom (nežinau kaip paaiškint kur, bet kas buvę tai žino
![]() ![]() Buvau aš Kauno pily prieš kokius 7m. kuomet joje dar nieko nebuvo ji buvo visiškai apleista kalbant apie vidu.Mane ir sesę nusivedė puseserė su drauge mes ten patekom pro groteles, kurios buvo ant žemes ir jose buvo plyšys (nebuvo keliu groteliu) tai nusileidom su diržais surištais apvaikščiojom visa pily nuo požemiu iki bokšto, bet nieko mistiško ten nebuvo tiesiog kraupoka vaikščioti tamsioje,apleistoje pilyje vėliau mum išeinant iš pilies mus pamatė policininkai, nes tuo metu jie ten dažnai budavo kadangi mėgdavo jaunimėlis ten pabūti,žinoma, paburbėjo jie aš aišku persigandus buvau, nes tuomet man buvo apie 10m.(bijojau, kad tėvam nepasakytu kur mes vaikštom);DD
26 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Mistika |