Socialinis tinklalapis / The Social Network
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Na aš matyt būsiu iš tų, kuriems šis filmas nelabai...
Negaliu sakyti, kad nepatiko, bet kad kažkiek nuvylė - tai tikrai (bet čia matyt pati užsiauginau per didelius lūkesčius). Visų pirma - filmas tikrai ne iš tų, kuriuos būtų verta žiūrėti kino teatro salėje. Aišku, tai bet kokiu atveju geriau nei per PC, bet didelis ekranas papildomų pliusų vis tik nelabai duoda. Antra - tikėjausi, kad filmas labiau užkabins vidų, t.y. - bus daugiau dėmesio skirta veikėjų dramai vystyti, o ne tinklalapio kūrimo procedūrai [istorijai]. Aišku, buvo ir tų "užkabinusių" vietų, bet man nepakako. Ir galų gale - filmas tikrai ne iš tų, kuris ilgam pasiliks. Pažiūrėjau prieš pusdienį, tačiau jau dabar reikia gerai pagalvoti, norint kažką apie jį parašyti. Ir vis tik - pati filmo intencija patiko. Taigi - 7/10. Man jis irgi patiko, žiūrėjau šeštadienį, bet dabar praėjus keliom dienom po peržiūros, vat ilgai reiktų pagalvot norint prisimint jį. Tai yra ne siužetą, bet tas kažkokias įsimintinas scenas ir taip toliau.
Išėjus iš kino salės maniau, kad pasiliks ilgam, bet dabar (net dabar), atrodo prisimenu apie ką filmas buvo, bet nu sakau, pačio filmo neprisimenu vienu žodžiu manau, po kokių ~ metų maždaug liks tik migloti prisiminimai, kad kažkada žiūrėjau Socialinį tinklalapį
23 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |

), bet jis man neatrodo labai įspudingas