|
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
-

wika_21
- Apšilinėjantis
-
- Aisku ten kur as gyvenu.
- 932.62 Lt
» 2010 Spa 21, 20:04
nesakau kad man tai normalu... esu biologiskai vyresne, ( taip galvoju as ir draugai) o jis jaunesnis. zinoma yra dalyku del kuriu musu nuomones skiriasi, as megstu roka, i koncerta vaziuoju su draugais, seserim ir t.t as ir neinu su juo i motociklu parodas... pameginau - nepatiko. Ir cia nera jokiu problemu...  Rūt. rašė:išvis mano nuomone yra blogai klaust patarimo internete būtent apie tokius dalykus. nes mes nepažinodami nei tavęs, nei jo galime patart tik vedami tam tikrų stereotipų, o kiekviena situacija yra skirtinga ir ką žinau.. jei iš tikrųjų jautiesi gerai ir esi laiminga, tai manau tiesiog turėtum vyti tas mintis į šalį ir negalvot apie tai, o džiaugtis kiekviena akimirka. nes tai jog tu nuolatos susimąstai ir jaudiniesi dėl tokių dalykų atrodo, kad nėra jau viskas taip ir puiku tarp jūsų
Ta pati, grynai ta pati galvojau, apie savo tema cia... Pati turiu drauge ji yra vedusi 30 metu vyresni vyra ir db po sesiu metu skiriasi, bet del tokiu dalyku ( esu tikra ) niekada neissiskirciau su savo draugu. Tai yrodo kiekvieni santykiai skirtingi. Zinai viskas prasidejo labai neatsakingai, kartu dirbom (salia) Praleidom daug laiko, po to ir po darbo. JIs suteike man vel tikejima graziu gyvenymu. Musu santykiuose tikrai yra ne viskas gerai tas skaicius 30. Zinoma nera taip kad as kiekviena diena lauzau del to sau galva.  kartais pagalvoju apie ateiti... ir niekada nepamirsiu, kai jis man sake, kad po 10 metu taip ar taip turesime issiskirti, nes nenoriu kad tu butum mano slauge ar globeja  Nesupratau ar jis pajuokavo ar tai buvo rimta. Gabe7 rašė:blogai didelis amžiaus skirtumas,skiriasi subrendimo lygis,požiūris į daugelį dalykų.Juolab,manau,kad Tu galbūt dar nori "išsilakstyti",o jis jau nebe.  Nieko negaliu teigti,bet manau išsiskirsit.
Nemanai, kad ir be to 30 metu gali viskas skirtis??? issilaktymas ar ne ?? kai kurie zmones ir iki 40 netureje avo gyvenyme rimtu santykiu, nes megsta lakstytis 
--------------------------------------
-

insomned
- Forumo gyventojas
-
- Vilnius
- 296.00 Lt
» 2010 Spa 21, 20:33
O gal čia jis nori lakstytis?:D Jo, šiaip, manau 30 metų tikrai šiek tiek per daug. jei vat tiesiog, pasišnekučiavimai ir draugiški santykiai - nieko daugiau, tada gal ir nieko. bet vat kažkas rimčiau;? nu nežinau, čia tik mano nuomonė svarbu kaip jauties pati turbūt, nevermind
Paskutinį kartą redagavo insomned 2010 Spa 21, 20:35. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2010 Spa 22, 12:42
kai kurie zmones ir iki 40 netureje avo gyvenyme rimtu santykiu, nes megsta lakstytis
todėl ir tokiam amžiuj ir surimtėja.kai tuo tarpu jaunas žmogus dar gali būti daug ko nepatyręs.
-

wika_21
- Apšilinėjantis
-
- 932.62 Lt
» 2010 Spa 23, 14:16
o kas sako, kad jai esi kartu su vyresniu vyru, gali kazko nepatirti ?
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2010 Spa 23, 16:06
o kas sako, kad jai esi kartu su vyresniu vyru, gali kazko nepatirti ?
duh,gi skirias jūsų požiūriai.Tu dar ne kartą apsilankysi klube,gal net nueisi į atrakcionus,ir galiu garantuot,kad jis jau nebeis.  jis jau savo patyrė.
-

Miyuki.
- Patyręs forumietis
-
- Tokyo
- 10,630.92 Lt
» 2010 Spa 23, 20:30
Man atrodo nenormalu paauglei draugauti su 10 metų vyresniu vaikinu, ar net vyru.
-

wika_21
- Apšilinėjantis
-
- 932.62 Lt
» 2010 Spa 23, 21:41
 ir kur cia problema ?
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- Autostrada Vilnius- Panevėžys
- 54.00 Lt
» 2010 Spa 23, 22:11
Puiku, kol viskas puiku. Ir jis dar ne senas, ir Tu jauna. Bet pagalvok, kas bus po 20 metų. Tu būsi subrendusi moteris, tačiau dar aktyvi, besidominti gyvenimu ir t.t., o jis 70 metų diedukas. Tu norėsi keliauti- jis būti namie, Tu į balius su draugais- jis rinksis vakarą prie televizoriaus. Nežiūrėk pro rožinius akinius, laimė amžinai nesitęs, visgi amžiaus skirtumas virš 15 metų, jau didelė kliūtis. Pagalvok ir apie savo būsimus vaikus ar pati norėtum vaiko vietoje, jog tėvelis atrodytų, lyg kitų vaikų seneliai? Ir ar pati norėsi būdama dar gana jauna moteris klausytis seno žmogaus problemų, kaip skauda sąnarius, kaip sveiaktos nėra ir t.t.? 
-

Gabe7
- Forumo gyventojas
-
- 33,236.51 Lt
» 2010 Spa 24, 01:36
ir kur cia problema ?
daug smulkmenų vėliau susideda į vieną rimtą problemą. 
-

Miyuki.
- Patyręs forumietis
-
- Tokyo
- 10,630.92 Lt
» 2010 Spa 24, 14:29
wika_21 rašė::) ir kur cia problema ?
Man tai asocijuojasi su pedofilija : )
-

SoOf.^
- ®espect
-
- Kaunas
- 5,539.04 Lt
» 2010 Spa 24, 14:32
ne pedofilija čia, juk ji seniai nebe vaikas.
-

Miyuki.
- Patyręs forumietis
-
- Tokyo
- 10,630.92 Lt
» 2010 Spa 24, 14:47
na taip, bet man tik asociacijos tokios kai paauglės su 10 metų vyresniais draugauja
-

October
- Dalyvis
-
- 2,256.67 Lt
» 2010 Spa 24, 20:46
Koks skirtumas tas amžius? Svarbiausia, kad puikiai sutartumėte, suprastumėt vienas kitą. Ir nereikia galvoti apie ateitį tik apie dabartį, juk gyvename dabartimi... Paskui pati pamtysi ar nori būti su juo ar ne. Aj kažką nusišnekėjau... 
-

wika_21
- Apšilinėjantis
-
- 932.62 Lt
» 2010 Spa 25, 11:03
Miyuki. rašė:Man tai asocijuojasi su pedofilija : )
Pedofilija ? Turi interneta pasiskaityk kas tai yra 
-

wika_21
- Apšilinėjantis
-
- 932.62 Lt
» 2010 Spa 25, 11:05
kavamanija rašė:Puiku, kol viskas puiku. Ir jis dar ne senas, ir Tu jauna. Bet pagalvok, kas bus po 20 metų. Tu būsi subrendusi moteris, tačiau dar aktyvi, besidominti gyvenimu ir t.t., o jis 70 metų diedukas. Tu norėsi keliauti- jis būti namie, Tu į balius su draugais- jis rinksis vakarą prie televizoriaus. Nežiūrėk pro rožinius akinius, laimė amžinai nesitęs, visgi amžiaus skirtumas virš 15 metų, jau didelė kliūtis. Pagalvok ir apie savo būsimus vaikus ar pati norėtum vaiko vietoje, jog tėvelis atrodytų, lyg kitų vaikų seneliai? Ir ar pati norėsi būdama dar gana jauna moteris klausytis seno žmogaus problemų, kaip skauda sąnarius, kaip sveiaktos nėra ir t.t.? 
O ar kiekviena antuoka, draugyste tesiasi iki mirties ar visa gyvenyma ? As duodu mumus sakysiu 7 metus geraja prasme, manau kad pati per daug apie tai galvoju... bus kaip bus... Niekas nera nuo nieko neapsaugotas ir as ne kitokia... 
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas
|
|
|