Aurą galima fotografuoti, stebėti akimis, jausti prisiliečiant rankomis. Galima išvystyti auros stebėjimą vidiniu matymu. Visa tai – praktiniai žingsniai link paslaptingo dvasinės dimensijos pažinimo. Šios žinios ir sugebėjimų išvystymas neišmatuojamai praturtina asmenybę, suteikia tobulą instrumentą įvairioms kūrybos formoms, galiausiai atveria auros korekcijos galimybes. Pastarasis veiksmas dažnai klaidingai vadinamas “gydymu”. Auros korekcija negali būti suvokiama, kaip tradicinio medicininio gydymo analogas ar tęsinys. Tai visiškai unikalus veiksmas, išplaukiantis iš giliausios dvasinės asmenybės paskatos padėti artimui. Šis veiksmas turi reglamentuotą analogą – maldą. Nuoširdi malda už ligonį taip pat yra sakralinio gydymo būdas. Tačiau ji neišmatuojamai sustiprėja, jei asmenybė suvokia šio veiksmo esmę ir sąmoningai atlieka veiksmą kaip sakralinio gydymo aktą. Natūraliai kyla klausimas – ar visi norintys padėti artimui sakralinio gydymo metodu gali būti efektyvūs, arba paprasčiau - ar visos besimeldžiančių maldos išklausomos? Pasitelkus amerikiečių aiškiaregio Edgaro Cayse išmintį galima atsakyti, kad “išklausomos tik tos maldos, kuriose besimeldžiantis neaiškina Dievui – kaip jo malda turi būti išklausyta”.
Nesunku suprasti kad auros fenomeno pažinimas - tai tik galimybės, tik vartai į begalines, spalvingas dvasios pasaulio pažinimo erdves. Tuo pačiu tai - neįkainojamas asmenybės kūrybinio vystymosi šuolis.
Visiškai neneigiant šiuolaikinės medicinos pasiekimų ir suvokiant auros korekciją tik kaip paralelinį, padedantį veiksmą, tenka pripažinti, kad neretai būtent auros korekcija tampa raktu į pozityvias permainas esant sunkiausiems sveikatos sutrikimams. Šį procesą greičiau galima įvardinti ne gydymu, o stebuklo sąvoka. Rankų prisilietimo, maldos ir pozityvios intencijos įtakoje gali pasitraukti ligos, į gera pasikeisti sunki situacija, išsirišti komplikuočiausi likimo mazgai.
Gerai įvaldyta auros korekcijos technika, pasitelkus aiškiaregiško vidinio matymo fenomeną, neretai žmonėms suteikia neįtikėtinas galimybes, pavyzdžiui, pozityviai veikti toli esančius ligonius, visiškai nepažįstamus ir niekada nematytus asmenis. Kartais taip pavyksta pagelbėti sunkiausių ligų atvejais, pavyzdžiui, sergant epilepsija (efektyviausias gydymas vaikams).
Kam yra teke tai pabandyti?
Ar kas nors isejo?
Aurų matymas
13 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
tai kam td tie pratimai skirti akim mankstint,kad zvairas nebutum?pats buvau pabandes taip patreniruot akis kazkiek matau bet is tokio mano matymo nera naudos nebent dar patreniruociau zvilgsnį,šiaip auras mato mazi vaikai,turiu sunėną paklausiau kokias spalvas mato aplinkui mane, kazkiek pasate,bet laikui begant dingsta tokie sugebejimai galbut juos uzgožia kiti dalykai ir paprasciausiai mes tai pamirstam Šią temą radau googlėj, ieškodamas bendraminčių.
Taip, aš matau auras. Tai nėra skiedalai. Atsiprašau jei tema sena, bet kažkaip norisi papasakot. 1. Reik atsipalaiduot ir surast blankią šviesą + kad žmogus stovėtu/gulėtu prie pilkos/baltos sienos. 2. Žiūrėt pora minučių prie žmogaus į sieną ir nieko negalvot. 3. Štai viskas, aplink ji šviečia šviesa. Paprasta. Jei pažiūri į tą šviesą ji pradingsta. Tai nėra skiedalai.
jei kruva melo ,kodel visur yra to "melo" net vikipedijoi yra? šaip aš kaiptik mokinsius šito ,tai dar radau kitą būdą mokintis šitą ,kur nereikalauja sienų http://anomalija.lt/2011/07/ar-galima-i ... tyti-aura/ dar žinau įmanoma manipuluot auras (aišku kai išmokai jos matyti) man atrodo reikia isivaizduot kokio žmogaus yra aura tuo metų ir apkeist ją i tą i kuria nori kad jis turetų ,ir kai tu apkeiti žmogaus aura ,taip pat jo būseną apsikeičia (liudesys - džaugsmas ir v.k.) , Dar žinau savo būdą kaip galim pamatyti aura naktį ,nes aš tai dažnai dariau kai neužmegių : Prieš užmigdamas atsigulias ant lovos ,išjungias šviesias ,pažaiskite su savo pirštais (pamakalokitė,pajūdinkitė,) ir atidžia apžiūrekit aplink vieną piršta ,ir pamatysitė, ant jo tokią siaurą (apie kokią 1/2 mm.)pilkišką liniją aplink to piršto ,patartiną norint išmkti matyti savo valei ,nesustodamas žiūrėk,susikaupk tarpa tarp dviejų pirštų arba į vidurinį pirštą apie 2 min. ,tik nežiūrek i liniją (aura,energetinį lauką) nes tada pradings tą aurąPaskutinį kartą redagavo lukas11xxf 2013 Rgp 27, 11:57. Iš viso redaguota 3 kartus.
13 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 1
‹ Įvairūs ‹ Mistika |

: Prieš užmigdamas atsigulias ant lovos ,išjungias šviesias ,pažaiskite su savo pirštais (pamakalokitė,pajūdinkitė,) ir atidžia apžiūrekit aplink vieną piršta ,ir pamatysitė, ant jo tokią siaurą (apie kokią 1/2 mm.)pilkišką liniją aplink to piršto ,patartiną norint išmkti matyti savo valei ,nesustodamas žiūrėk,susikaupk tarpa tarp dviejų pirštų arba į vidurinį pirštą apie 2 min. ,tik nežiūrek i liniją (aura,energetinį lauką) nes tada pradings tą aurą