JAV kariai neatskyrė fotoaparato nuo granatsvaidžio
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Dieve koks siaubas, ir dar ne kokios necivilizuotos valstybėlės, o JAV kariai. Žiauru.
Hm, esu girdėjus sakant kad į kariuomenę bėga dauguma neišmanėlių nieko nesugebėjusių mokykloje. Ką gi, matyt čia kareiviai būtent tokie ir bus - visiški lengvabūdžiai neišmanėliai, kurie pirma padaro o paskui pagalvoja (jei iš viso galvoja). Paskutinį kartą redagavo Pukuse 2010 Rgs 15, 17:45. Iš viso redaguota 1 kartą.
Plius karas juos sugadina. Žinau vieną žmogų kuris dar seniau Irake šaudėsi, šiai dienai jis yra be proto linksmas žmogus, turi gražia šeimą..beeeeeeeeeeet..neduok Die jį kas nors suerzins. Jis pasidarys tiesiog žveriškas...jis velniai ko pridaro...kartą kalbėjom dėl to..ir jis verkdamas pasakė, kad dėl visko kaltas tas Irakas..juos atbukina..jie ten tiek daug žmonių nužudo...
Ai joo, mamos draugės vyras pasakojo - kad jo pažysamas irgi tarnavo. Tai prieš išvažiuojant kažkas pasakė, kad niekas iš šitos ''siuntos'' nesugrįš. Sugrįžo jis ir jo brolis - abu be jausmų, jokios išraiškos, naktim nemiega ir t.t. Žiauru iš tikro, kas dedasi. Tai vat, tad manau, kad tavo šis sakinys nelabai dera:
"Hm, esu girdėjus sakant kad į kariuomenę bėga dauguma neišmanėlių nieko nesugebėjusių mokykloje. Ką gi, matyt čia kareiviai būtent tokie ir bus - visiški lengvabūdžiai neišmanėliai, kurie pirma padaro o paskui pagalvoja (jei iš viso galvoja)." ![]() Nu nežinau, gali būt, tačiau aš kalbėjau apie dabartinius laikus - mano draugės brolis nebaigė mokyklos ir į armiją išėjo (ar tai kariuomenę, nžn neskiriu aš jų ; D). O seniau, tai nieks nenorėjo į tą kariuomenę eit, nes rimti karai vykdavo o ne taip kaip dabar.
Kaip jie mus apgins, sušaudys visas kameras kartu su mumis? Kaip jie tada pateko į armiją? :)
'' tai jų rūpestis, prieš eidami ten jie tikrai žinojo kad taip gali būti, todėl suversti viską "karui" yra dar viena nesąmonė'' - jei kalb apie dabartinius, tai sutinku, o seniau, tai tikrai nebuvo karių rūpestis, manau. Dabar tai tikrai nepiktybiškai klausinėju, tik šiaip įdomu ir nenoriu kad kas nors ką nors netaip suprastumėt ;D Ir dar vienas dalykas kad viskas ką čia rašau yra tik mano nuomonė, ir aš jokiu būdu neteigiu ir nesakau kad yra būtent taip ir ne kitaip. kai kas nors mirshta, tos klaidos pasidaro skaudzios. tapti kariu tai ne tik ginkla gaut, bet ir didele atsakomybe. o pas amerikonus pastoviai munduras lieka shvarus. kai shaudo priesha tai visad atsiranda kam medali uzkabint, bet kur dingsta ta atsakomybe kai sumala shuda?
2003 metais basroj subombardavo britu konvoju. velgi yra irashai su dvejonem, kai lyg ir priesho lyg ir ne. nusprendzia, kad priesho, stabas leidzia bomborduot. zusta britu karys. eile metu tyrimu, rezultatas, kad nubaustu nera. 2007 afganistane. britai paprasho jav oro pagalbos. atvyko pagalba. jav bombos uzmusha 3 britu karius 2 suzeidzia. velgi pasaulio kritika, kaip vanduo nuo zasies. zinai kaip pasiteisino? "There have been thousands of bombs dropped by the U.S. Air Force in support of British troops on the ground that have been very successful," tiesa, bet tai nekeicia fakto, kad sajungininku bombordavimas cia ne šiaip klaidele. ir kazkas turi prisiimt atsakomybe ir turi but nubausti. o kas kitas, jei ne karys turi prisiimt atsakomybe uz savo sprendimus? **** Kaip karas gali būti NE RIMTAS? Gal aš ne nemoku parašyt, gal ir mąstau nesąmonę - Bet aš galvoju apie tokį dalyką - anksčiau vykdavo karai apimantys didelę dalį pasaulio, ir daug šalių yra įtrauktos. O dabar, lietuvoje nėra karų (ir ačiū Dievui aišku) apskritai, ir lietuviai, panorę eiti į kariuomenę neturi ko bijot - jiem nereikės kautis iki mirties ir panašių dalykų.
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Straipsniukai |