4 lygmuo
20 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
Kaip aš buvau nusistačius prieš šį filmą... Galvojau, jog bus brutalus siaubiakas. Oi, klydau, visai ne brutalus. Pažiūrėt nerekomenduoč draugams(nėra šitas filmas toks miau, kad jį siūlyt). Kuo tikėti - mūsų sprendimas ir visgi, aš esu skeptikė čionai. Bet esmė tame, kad filmas susuktas puikiai. Privertė pasijusti nejaukiai - o tai yra labai labai gerai!
Aš net nežinau, tikėjausi kažko kito, bet patiko, vien už tai, kad jis netradicinis. Filmą žiūrėjom kaip ir priklauso, taip pat netradiciškai. ;D Vieną vakarą prisiminus, kad laptope yra naujas filmas pasiūliau pažiūrėti kas jis per vienas. Aišku, prieš tai pasidomėjom aprašymu, visi teigė, kad be galo baisus, irrrr galiausiai šovė beprotiška mintis- peržiūrėti jį Beržėnų dvare (vieta kurioje alie vaidenosi, kol buvom jauni ir naivūs;D). Na ne esmė, svarbiausia, kad ta aplinka tikrai šiurpi, tad vidury nakties užlipę į bokštą, pasidėję kompiuterį ant kažkokių baslių žiūrėjom... Emocijos neblogos, žiūrėjau labai įtemptai, suintrigavo, poroje vietų ir oda pašiurpo. Bet baisu nebuvo. Priskirčiau sukrečiančiai psichologiniai istorijai.
20 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |