Visų pirma grojimo stilius kiekvieno muzikanto yra unikalus. :]
John'as su Flea turėjo labai tvirtą ryšį,jei skaitei knygą,ten buvo parašyta kaip sukurti gerai melodijai jiem užtekdavo žiūrėti vienas kitam į akis.Ir su Kiedžiu John'as sutarė puikiai.Aišku,dar negirdėjau skambesio su Joshu,gal ir klystu.Beje,manau John'ui labai sunku būti su grupe,jau berods antrą kartą palieka ją,bet tiesiog jie aukščiausiai buvo su John'u.
Red Hot Chili PeppersTaip, unikalus, bet kažkuo panašus. Kaip kad Johno grojimo stilius šiek tiek primena Hendrixą, taip Joshas primena Johną. Ir taip, knygą skaičiau(anglišką variantą). Žinoma, kad jie gerai sutarė ir kūrė super muziką, tačiau tai nereiškia, kad Flea neatras to ryšio ir su Joshu. Aišku, nepalyginsi kiek Johnas išgyveno su grupe. Bet ir pačioje karjeros pradžioje pipirai buvo be Johno ir išleido nuostabius albumus. Man pačiai žiauriai gaila, kad Johnas išėjo, bet galbūt tai bus į gerąją pusę, gal Joshas įneš kažkokį naują skambesį, kažką negirdėto.
Nenoriu sumeluoti, bet lygtai pirmą kartą Johnas grupę paliko dėl narkotikų? Ten lyg 1992 metais per BSSM turą.
tau gal ir taip. :] Bet pasauliniu mastu jų sužibėjimas buvo su mother's milk,kuriame jau dalyvavo John'as.
iš dalies to ir bijau.Labai mėgstu tai,ką RHCP daro dabar,aišku naujovės visada gerai.
dėl per didelio grupės populiariumo. :] Gabe7, šiaip jau Johnas buvo beprotiškai priklausomas nuo narkotikų, todėl jie labai prisidėjo prie grupės palikimo tą pirmąjį kartą. Galbūt jis juos vartojo dėl to per didelio populiarumo. Nu bet vistiek.
Na taip, kiekvienam čia asmeninis reikalas dėl jų muzikos, nes šiaip jie žiauriai pasikeitė nuo pačios pradžios. Net nežinau ką pridurti, bet aš asmeniškai žiauriai nekantrauju išgirsti jų naują albumą ir tikrai labai laukiu pokyčių ![]() Malonu girdėt, kad yra ir lietuvių, kuriems skaniai valgosi RHCP, aš taipogi toks
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() RHCP yra viena iš mano mėgiamiausiu grupių.Turiu visą diskografija.Dabar belieka tik pv ir koncertus susisiųsti
![]() ![]() Hey hey pipirų fanai!!! Eisit kas nors į šią pramogą?
http://www.forumcinemas.lt/Event/302631/ Aš tai lyg einu, jo, einu : D labai faina. Naujas albuumas!!! ![]() Ir dar čia tokių naujienų girdėjau, kad John'as vedė!!! ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |