Diskusijos Grožis ir sveikata

Kirpčiukai

Vartotojo avataras

Gutsy

Aktyvus dalyvis

Panevėžys

3,369.27 Lt

Standartinė » 2010 Bir 25, 12:37

laukiu nesulaukiu kada ataugs... o šiaip tai man net neišeina jos normaliai prisisegt... ai...

--------------------------------------

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Bir 30, 23:58

Kažkada seniai, gal kokioj 2-3kl., turėjau :D Bet paskui atsibodo ir atsiauginau. Visai norėčiau kokių kirpčiukų, bet bijau, kad gali netikti, nepatikti, o atsiauginti ilgai užtrunka.

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Lie 02, 14:58

Vis laukiu, kad tik greičiau jie ataugtų. Neturiu tiek kantrybės su jais, o be to ir netinka man jie. :/

Vartotojo avataras

Muny

Apšilinėjantis

726.00 Lt

Standartinė » 2010 Lie 03, 22:05

na as neseniai nusikirpau, ir ka? man jie laabai patinka :hoorey: :hoorey: atrodau tikrai grazei :clap: nei kiek nesigailiu nusikirpus kirpciukus :m:

Vartotojo avataras

Gabe7

Forumo gyventojas

33,236.51 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 13, 20:49

turiu kirpčius jau nuo kokių 5 metų berods.Turbūt taip ir numirsiu su jais. :D Mano kirpčiai tiesūs,iki pat akių,tankūs.

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 13, 20:52

Lydausi kai pas gražią paną kirpčiukai būna. Bet tai vistiek ne kiekvienai gražiai atrodo.

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 13, 21:23

man tai ir siaip graziau kirpciukai, nu kai paimi vien sukuosena, be veido, kazkaip vientisuma sukuria;d

Vartotojo avataras

Malonus

Įsijaučiantis

804.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 13, 21:26

Tai tarkim taip, bet reikia imti su veidu. Ne prie kiekvieno veido tinka, ane?

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 13, 21:29

jo, bet pagrinde nuo veido formos priklauso, pastebejau. nors siaip kiekvienam veidui cj galima pritaikyt, pagal tankuma, kirpima, etc.
fainas avataras :lick:

Vartotojo avataras

Grafkė

Apšilinėjantis

Panevėžys

898.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 16:57

Turiu kirpčiukus aišku jie man nepatinka, nes norėčiau, kad puresni būtų, bet jei ir bandyčiau ką daryt nieas neįšeitų. :(

Vartotojo avataras

cloudmaker

Aktyvus dalyvis

930.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 15, 18:44

Turiu ir jie kartais mane užknisa. :D ypač rytais. Tada tiesint reikia

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 12:59

crystalised rašė:jo, bet pagrinde nuo veido formos priklauso, pastebejau. nors siaip kiekvienam veidui cj galima pritaikyt, pagal tankuma, kirpima, etc.
fainas avataras :lick:

O tai kaip patikrint ar tiks? ; D (nekarpant plaukų)

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 13:52

nueik į perukų parduotuvę ir pasimatuok ar ką;dd nežinau, aš kai norėjau kirpčiukų, susisegiau plaukus iš galo į priekį taip,kad būtų maždaug kaip noriu.bet db jau iškarpyti žiauriai nr nebesigautų taip;d beeet anyway, gali pabandyt ;}
kirpykloj vistiek pataria manau,tiks ar netiks,kokie tiks ir t.t.,tik gerai,jei normali kirpėja ir sugeba normaliai paaiškint,o ne daro tik kad daryt:D dėl to ir bijau kirpyklų

Vartotojo avataras

Arbatinuke.

Aktyvus dalyvis

Tralialia sala

7,322.65 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 15:34

Vienintelį kartą idealiai nukirpo tiesią grifką, taip, kaip man tikrai tiko. Visai kitais atvejais atrodydavau tik maždaug normaliai. Bet vistiek apie porą metų grifką tiesią nešiojau, kol pavargau su ja po kiekvieno plaukų trinkimo vargt, kad užsidėjus akinius nesusigarbanotų ir pan. Dažnai tiesindavau ir pan. Dabar jau pusmetis kaip bandau ją atsiaugint, vaikštau susisegus. Galvojau gal vėl tiesią grifką nusikirpt, nes ant šono man plaukai sunkiai laikos, kadangi sūkurį turiu per vidurį sklastymo. Tai va, nežinau dabar net, reiks su kirpėja pasikonsultuot, ką su ta grifka daryt.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgs 17, 18:14

crystalised rašė:nueik į perukų parduotuvę ir pasimatuok ar ką;dd nežinau, aš kai norėjau kirpčiukų, susisegiau plaukus iš galo į priekį taip,kad būtų maždaug kaip noriu.bet db jau iškarpyti žiauriai nr nebesigautų taip;d beeet anyway, gali pabandyt ;}
kirpykloj vistiek pataria manau,tiks ar netiks,kokie tiks ir t.t.,tik gerai,jei normali kirpėja ir sugeba normaliai paaiškint,o ne daro tik kad daryt:D dėl to ir bijau kirpyklų

O pati nepagalvojau taip padaryt. (dėl susegimo, ne dėl perukų. ; DD). Ok reiks pabandyt, o dėl kirpėjos tai maniškė labai faina, tikrai geras rankas turi, ir atrodo, kad kai apkerpa kad net plaukai mažiau slenka. ; DD

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių