Mėgstamiausias metų laikaso aš dievinu žiemą. tai mano mėgstamiausias metų laikas
Pakeičiau nuomonę. Man patinka visi metų laikai ; DD Kadangi, Vasara: šilta, ir atostogos. Ruduo - krentantys medžių lapai, įvairių spalvų.. mm.. Kaip gražu. Žiema - Mano gimtadienis. Balta. Šalta. Snaigės krinta ; DD Pavasaris - atbunda gamta, atskrenda visi paukšteliai, žydi, snieguolės, žibutės.. Net nežinau patinka visi metų laikai. Kai būna vasara noriu žiemos, tai nesamonė. Dabar supratau ir džiaugiuosibet kuriuo metų laiku
Žiema, Kalėdos, dar atostogos, sniegas. visur balta... Pavasaris, Velykos, margučiai, gamta atbunda ir be to mano gimtadienis. Vasara, atostogos! Maudynės, gėlės, šviežūs vaisiai - mmm... Ruduo, krintantys medžių lapai, nusidažę visokiom spalvom. Dar važiuojam iį Šiluvą. Vasara! Nes ir gimtadienis vasarą, bet čia niekis, tiesiog vasarą įvyksta labai daug nuostabių dalykų (FIFA:DDD)
O jei rimtai tai, nu vasara, nes nes nes.. Paskutinį kartą redagavo insomned 2010 Spa 13, 22:11. Iš viso redaguota 1 kartą.
‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |