O šiaip - nieko blogo nemanau, užsienyje yra geresnių mokymo įstaigų, gauni daugiau žinių, o jei labai gerai mokaisi tave gali priimti į žiauriai gerą universitetą.
Ką manot apie studijas užsienyje?
68 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Taip, mano irgi maždaug visos giminės užsienyje studijuoja. Turbūt taip darysiu ir aš.
O šiaip - nieko blogo nemanau, užsienyje yra geresnių mokymo įstaigų, gauni daugiau žinių, o jei labai gerai mokaisi tave gali priimti į žiauriai gerą universitetą. --------------------------------------
Tikrai? Skaičiau žurnale Kur stoti, tai ten kitaip. Ir šiaip, iš pažįstamos, kuri išvažiavo į UK, tai siuntė mokslų metų pabaigoje.. Naa, nežinau. Šiandien su gera drauge šnekėjom, kad tikrai, jeigu norim normaliai apmokamo darbo, tai nėr ką veikt Lietuvoje.. Bet didelis minusas, kad palikti artimus žmones labai gaila + gyventi nepažįstamoje šalyje.. Pabaigus mokyklą galvoju studijuot užsieny. Aišku Lietuvoj geriau dėl pažįstamos šalies, gimtosios kalbos, šeimos ir pan. Tačiau finansiškai daug labiau prieinamas mokslas užsienyje, na ir paskui darbą lengviau susirast.. Patriotė esu, bet gyvent normaliai irgi noris, tai tenka mąstyt apie užsienį. Galbūt UK, nes anglų kalba gerai sekas, bet šiaip ir Norvegija, kaip kai kurie sakėt, manau būtų neblogas pasirinkimas.
68 pranešimai(ų)
• Puslapis 5 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |