Diskusijos Grožis ir sveikata

Liemenėlės

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 16:57

man tai kas link liemenukų ar liemenėlių ar kaip čia, geriau turėt kelias kokybiškas, nei keliolika belekokių. ;} patinka la senza, trumph. ir ne vien į vardą investuoji, šiaip labai priklauso nuo liemenėlės ir kaip krūtinė atrodys ir patogumas ir kokybė ir t.t., tai ką žinau. pinigų negailiu šitam dalykui, kažkaip, tikrai nemanau, kad maximinės ar ten belekokios labai patogios būtų

--------------------------------------

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 17:01

kartais ir tos patogesnės būna už firmines. Firminės pasižymi tuo, kad kokybė kur kas geresnė, o patogumas, tai visur maždaug vienodas. Nekalbu apie tas, kurios kainuoja vos kelis litus. Reik pasirinkti tinkamą dydį ir žiūrėti, kad liemenuko geležtės nerėžtų krūtinės :-)

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 17:04

man tai kiekviena liemenėlė skirtingai jaučiasi, o ir iš tų firminių net jei dydį parenki ne visos patogios man būna, tai abejoju, ar iš tų kitų rasčiau kažką patogaus, priekabi aš šitam reikale:D

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 17:13

gali būt, kad tai tik tavo įsitikinimas :-) papukai daug nejaučia, labiau jaučiasi, kurias vietas liemenėlė nuspaudė. Ir tai nebūtinai kalta pati liemenėlė. Gal apimtys ne tos, gal pernelyg dirželiai nutrumpinti ir t.t. :-)

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 17:17

nu man vistiek svarbu, kas liečias prie papukų, ir tikrai maloniau, kai žinau, kad daiktas, kuris juos liečia, yra kokybiškasir t.t., žinau ,čia tik mano įsitikinimas ir principas, bet nieko bloga tame nematau ;}
kai humanose matau, kad moterys perka liemenėles, va tada nupurto :|

Vartotojo avataras

rausvas.katinėlis

Aktyvus dalyvis

9,634.98 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 17:27

crystalised, tai ir yra svarbiausia, kad pati gerai jautiesi ;]
o jau kodėl merginos perka apatinį trikotažą dėvėtuose, tai ir man lieka mistika :|

Vartotojo avataras

myk.

Patyręs forumietis

Novosibirskas

1,201.40 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 17:30

dėl to kad neturi pinigų.
žiūrėk greit ir pati ten pirksi.

Vartotojo avataras

myk.

Patyręs forumietis

Novosibirskas

1,201.40 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 17:33

tai tos jaunos merginos ir neperka;DDD
jos vogia. :/

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 17:36

;dd aš esu mačius tokių, kur jaunos ir kuisias po tuos kalnus apatinio trikotažo :| blm. aš tai geriau išvis be liemenėlės vaikščiočiau, kad ir kaip man nepatikt ir blah blah, nei dėčiausi padėvėtą:D

Vartotojo avataras

myk.

Patyręs forumietis

Novosibirskas

1,201.40 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 17:39

auste, geras požiūris;D (thumbs up)

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 17:42

yeshh! nu aš nesu patenkinta savo krutine, bet kąąą žinau, jei nebūtų pasirinkimo geriau mesčiau šalin visus kompleksus,man vien pagalvot bloga apie dėvėtą...apie apatinius dėvėtus išvis nekalbu,omfg:D

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 17:51

tai jei didelė, su lipniaške galima užsiklijuot, so hardcore:DD ir šiaip lady gaga.reikės pabandyt kada;dd

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 18:00

Gaga visa mažutė!:D ir šiaip jinai jėga. kokiai svetlanai proninai ar kaip ten, gal ir nelabai tiktų ta lipniaškė..;dd hi5, mano irgi!:D man atrodo, nebūčiau putlutė,išvis neturėčiau papukų :<

Vartotojo avataras

myk.

Patyręs forumietis

Novosibirskas

1,201.40 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 18:06

jeigu nebūtumėt putlutės atodytumėt lyg kokie skeletai. tad viskas gerai, visi patenkinti ir laimingi ^^

Vartotojo avataras

seabear

Mis Linksmai

Vilnius

8,200.78 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 29, 18:07

blm, nemačiau dar, kur jinai gana storoka buvo ;o reikėtų pačekint kada.šiaip aš Gagą labai myliu ir gerbiu,faina jinai:D o Pronina.. nu nervina jinai mane,bet blm,jai 50 ar kiek ten,atrodo geriau nei dauguma jos amžiaus [tik jos veidas truputį dhkxdjzlzngjtj, oh well:D nors šiaip..nu jo, pas ją tik papai, šiaip jinai kūno neturi;dd], blm kaip šokinėja mintys:D jaučiuos kai adaptė
va va, aš tai šiaip ir esu putlutė, kąžinau, belekaip noriu būt smulki ir blah blah, bet jei nevalgysiu,būsiu pikc,tai susitaikiau jau kaip ir:D o tu man putli neatrodai;oo

o šiaip man skeletai visai nieko.:D pasijaučiau kaip nekrofilė..

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių