Įvairūs Mistika

Visata

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Bal 04, 12:05

viable rašė:Zinok, man tokie patys klausimai buna kyla. Ir dar tokie, kaip " o jeigu nebutu gyvybes, manes pacios ir visu kitu zmoniu, nieko nieko, tustuma ar kas..." ir nemoku net klausimo uzbaigti, kai isivaizduoju, nera tam zodziu tiesiog

Manau,jeigu nebūtų žemėje givybės,žemė būtų tiesiog paprasta planeta;kaip Marsas,Venera ir t. t. Ir dar nebūtų Žemė įvardinta žemės vardu,ji būtų bevardė.Taip pat ir kitos plantetos būtų bevardės.Turbūt jeigu nebūtų gyvybės,tada tik paprastos planetos būtų,ir tiek.Tik va va dar klausimas kyla,vis kyla: O jeigu visatoj išvis nebūyų galaktikų,planetų,žvaigždžių,kas tada būtų? Vien tik juoda atmostfera?O jeigu visatos nebūtų? Kas tada? O jei.....

Man tiek klausimų kyla...Nesuskaičiučiau kiek jų išvis man kyla.Mažai,mes žmonės,pažystam savo visatą.Matyt nikas negalėtų atsakyt į mano klausimus.

--------------------------------------

Jasta

Lankytojas

Zarasai

174.84 Lt

Standartinė » 2010 Bal 04, 20:54

BlackSun. rašė:Manau,jeigu nebūtų žemėje givybės,žemė būtų tiesiog paprasta planeta;kaip Marsas,Venera ir t. t. Ir dar nebūtų Žemė įvardinta žemės vardu,ji būtų bevardė.Taip pat ir kitos plantetos būtų bevardės.Turbūt jeigu nebūtų gyvybės,tada tik paprastos planetos būtų,ir tiek.Tik va va dar klausimas kyla,vis kyla: O jeigu visatoj išvis nebūyų galaktikų,planetų,žvaigždžių,kas tada būtų? Vien tik juoda atmostfera?O jeigu visatos nebūtų? Kas tada? O jei.....

Man tiek klausimų kyla...Nesuskaičiučiau kiek jų išvis man kyla.Mažai,mes žmonės,pažystam savo visatą.Matyt nikas negalėtų atsakyt į mano klausimus.

Aham. O vat pabandom atsakyt į šiuos klausimus.
Tai jeigu nebutų givybės nebutu supratimo apie tas planetas ir jos gali būt gali nebūt - Niekas apie jas nei žinotų, nei kas.
Jeigu nebutų planetų, žvaigždžiu, ir visų kitų dalykų - manau butų tik juoduma. Na išties labai daug klausimų kyla. Atsakai į klausimą, iškyla daugiau klausimų. Manau kad visata ne mums. Mes jos nesuprasim dar ilgai ilgai.

Vartotojo avataras

Disturbia

Dalyvis

Kaunas

60.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 05, 16:41

no artist rašė:Kas yra protu nesuvokiama yra čia :

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=2FwCMnyWZDg[/youtube]

Kokios nuomonės pažiūrėjus šitą video? Man pirmą kart pažiūrėjus jį, tiek daug klausimų iškilo... Kas mes esame? Ar yra daugiau tokių kaip mes, kitose galaktikose.. iš tiesų ir sumenkina, bet toks gražus reginys, palyginimas, o daina... Grynai sukurta šiam vaizdeliui.

Buvo man labai viskas įdomu, tad nusprendžiau paskaičiuoti visatą.. Aišku, tai yra labai durnas dalykas, bet vistiek yra duoti duomenys iš nasos, tai kodėl gi ne;p

Visata visa yra apie 93 milijardus šviesmečių. Kiek mano matematikos žinios leidžia ir kompo skaičiavkės pagalba gavosi apie 900 000 000 000 000 000 000 000 kilometrų!! + Visata kas sekundę plečiasi..
Jūs primeskit, visata yra 93 milijardai šviesmečių, o žmogaus akis per hablo teleskopą yra mačiusi TIK 13 milijardų šviesmečių. Kas slepiasi toliau, beribėje, bekraštėje galaktikoje..
Čia yra šitas, kiek žmogus matė daugiausiai nuotrauka. http://www.nasa.gov/images/content/4098 ... 8-full.jpg
Kiekviena maža švieselė yra galaktika..

Na, vnž. Man ši tema labai įdomi ir aktuali, tad kam taip pat įdomu, padiskutuokite ir pasidalinkite savo nuomonę su manimi ;]

900 000 000 000 000 000 000 000 tokia maža? Niekas, joks mokslininkas nežino jos dydžio, o tu bumt ir apskaičiavai :D? Va didžiausia mistika.
Šitą temą nagrinėti yra beprasmiška, nes atsakymų nėra, o yra vis daugiau ir daugiau klausimų:
Ar visata begalinė?
Ar kas nors yra už visatos?
Kas buvo kai nebuvo visatos?
Ar visada buvo visata?
Jei niekas iš niekur neatsiranda, kodėl visata atsirado?
Ir t.t.

Vartotojo avataras

Engine

Patyręs forumietis

14,603.22 Lt

Standartinė » 2010 Geg 24, 20:24

Įdomu :-)

Vartotojo avataras

NeverAgain

Patyręs forumietis

Kažkur toli

724.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 18, 10:07

lukof rašė:įdomi tema tik nelabai pagaunu kokia čia mistika, tai kad visata milžiniška tai yra faktas :lol:

Pritariu
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 15:51. Iš viso redaguota 1 kartą.

Įvairūs Mistika

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių