Įvairūs Straipsniukai

Kosminė audra

Vartotojo avataras

Giedrys

Dalyvis

Alytus

2,211.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 05, 12:10

saulė.pasaulio rašė:
Šitą pranašystę juk ne mokslininkai atrado. Čia iš majų laikų tai. O mokslininkai tik nuspėja kas įvyks saulėje nepridedant to, kad gali neįvykti jeigu mirsime 2012. ;} Jie spėja toliau netikėdami tomis pranašystėmis. Taip, jie tipo tą nibiru planetą mato ir žino, kad ji yra (bent jau skaičiau taip), bet nemanau, kad patys tiki, kad ji mus sunaikins. ;}
Aš kaip visada sakau NATO, NASA ir kitos organizacijos viską sutvarkys. Nemanau, kad turint tokias technologijas jie neturi ko sugalvoję, kad būtų įmanoma apsaugoti Žemę ir žmones.
Nuo tos Saulės audros gal ir neapsaugos, bet nuo tos Niburu (jeigu ji egzistuoja) manau apsaugos.

Bet kiek supratau iš straipsnio tai tik Šiaurės Europa labiausiai nukentės. Tai manau mes tam dar pasiruošime viskam. ;}

Na iš tiesų tai tik majų kalendoriaus pabaiga jie patys neigia, kad bus pasaulio pabaiga, tai tik komercinis stufas, taip Nibiru egzistuoja, bet jeigu ir atsitrenktų į mus tai mes ją matytume 20 metų prieš susidūrimą plika akimi, o apsaugotų jeigu surinktų pakankamai informacijos apie ją jos sudėtį ir taip toliau, bet tik ne NATO ar NASA, NATO išvis yra sukurta Amerikai saugot, o NASA nebent atliktų bandymus surinktų informacijos ir nusiūstų į pentagoną, tenai, gal jau kas nors ir išsisprestų.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Akvilė.

Patyręs forumietis

Klaipėda

18,598.62 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 06, 11:03

Giedrys rašė:...taip Nibiru egzistuoja, bet jeigu ir atsitrenktų į mus tai mes ją matytume 20 metų prieš susidūrimą plika akimi...

Taip nelogiška, juk žemė apvali, taigi tos planetos visi nematysim, ypač plika akimi...
O čia su tais elektros prietaisų streikais bus kaip ir per 'Pasaulių karą'.
Be to, man patinka tos pabaigos, nes tokie filmai mano mėgstamiausi. (:

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 06, 12:57

Aš įsilyščiau į rūsį kurio neturiu ir kniaukčiau kaip katinas neturėdamas ko valgyt :D Tada mane iškastų ir pasakytų kad nieko neįvyko prognozės nepasiteisino bet aš jau būčiau uždusęs nes taigi užsikaščiau save :D:)

Vartotojo avataras

MuOn

®espect

Vilnius

21,478.95 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 08, 14:04

O, bent vieną įdomų straipsnį radau.
Aš tikiu kas čia rašoma. Jau ir taip pažiūrėkit kiek stichinių nelaimių per paskutinius mėnesius.

Vartotojo avataras

Skliaustė

Patyręs forumietis

Jonava

4,827.87 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 08, 23:20

Aš tai pilnai tikiu. Šis atvejis nors logiškas,ir vyko praeityje,ne kaip išgalvotos pasaulio pabaigos.

Vartotojo avataras

Nyan.

Forumo gyventojas

1,395.64 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 11, 17:04

Pagyvensim - pamatysim. Dėl tų visokių Nibirų ir kitų š.. tai aš netikiu. Bet šituo tai net nežinau ar tikėt ar ne. Na, gal ir bus kažkas, bet gal jau ne tokia galinga ta audra.

Įvairūs Straipsniukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių