Žirgų sportas
68 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Tai didžioji dauguma žmonių mano, kad jojimas lengvas sportas. Grynas pavyzdys mano pusbrolis. Pacituosiu: " Kas čia sudėtingo? Atsisėdi įkiši kojas į tuos šūdus ((čia pagal jį kilpos yra :] )) ir sėdi."
Iš niekada su šiuo sportu nesusidūrusių žmonių dažnai girdžiu tokius pasisakymus. Aišku iš šono gražu pažiūrėt ir daugumai lengva atrodo. Kas čia sunkaus pasedėt? Bet iš tikrųjų tai kitaip yra, ypač kai turi kovot su 100 kartų už save didesniu individu kuris net nesiruošia nusileisti. Tai dieviška.
Baltas pavydas tiems kas lanko žirgynus . Šia vasarą žirgyne jodinėjau 2 kartus. Tiksliau ekskursijos buvo . Pirma karta jodinėjom vieną valandą . O paskui išprašiau tėvu, kad užsakytu dar keturias . Vaikščiojau kelias dienas , kaip sulaužyta . Nei pajudėt nei ką. Nors savijauta buvo nekokia, bet būčiau sutikus dar jodinėt, nors ir baisiai viską skaudėjo . Neturiu sąlygų jodinėti . Krizė . išties jodinėjimas nėra pigus sportas . Vis kažką kombinuoju su tais žirgais bet nieko man nesigauna. Ach.
Aš tik vieną kartą jojus, o vieną kartą tai tik kažkokiam žirgyne aplink kažkokią patalpą apvedė. ; DDD Nu žodžiu neesmė, bet tikrai nemanau kad tai lengva - bet kokia profesija su gyvūnais yra sunki, nes jie tau gali bet ką iškrės, čia gi ne aparatas kuriam paspausi mygtuką ir gerai bus. Apie 4 metus jau joju o žirgus garbinu jau nuo kokių 5 metukų jie visas mano gyvenimėlis : DDD Esu dalyvavus vienose kieminėse varžybėlėse, na bet pirmas blynas smarkiai prikepęs
![]()
68 pranešimai(ų)
• Puslapis 4 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Diskusijos ‹ Sportas |