|
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Rgp 08, 20:11
Uch, samojedai laaaabai mieli šunys. :]] Bet mano number one tikriausiai visą gyvenimą liks vokietukai. Nors šiaip, neatsisakyčiau ir kitų veislių, pvz dobermanų, rotveilerių, haskių. Žodžiu, visi dideli veisliniai patinka.
--------------------------------------
-

kavamanija
- Patyręs forumietis
-
- Autostrada Vilnius- Panevėžys
- 54.00 Lt
» 2010 Rgp 09, 04:09
Haskiai haskiai.  o nors kas nors su tais haskiais susidūrėt? kvailoki šunys  visiškai nesargūs, sunkiai dresiruojami, visa ką rausiantys bei griaužiantys.. Neneigsiu, jie man irgi labai gražūs, bet šunį renkiesi ne vien pagal išvaizdą. Brolio draugas turi, teko pabūt su tuo haskiu parą, nu kažkaip... ir pats šeimininkas keikiasi. Bet brolis jau žada Aliaskos Malamutą parsivežt į namus  išvaizda beveik kaip haskio (malamutai šiek tiek stambesni ir be mėlynų akių ;dd) kai paklausiau brolio ar nebus taip kaip su haskiais, tai sakė, kad šie lyg ir protingesni, na nežinau kiek čia teisybės... pamatysim   o anksčiau turėjau bokseriuką, nulėpusiom ausytėm trumpa uodegyte  deja, teko užmigdyt po ilgo jo 14 m gyvenimėlio. Puikus šuo buvo. Kol kas gyvenu su kate ir šešku.  į studijas deja keliaus tik šeškiukas/ ; O trejetukas tai turbūt būtų: 1.Haskiai/malamutai (jei nežiūrėsim į haskių protą) 2.Niufaulendai (dyyyydelės miaaaškos) 3.Labradorai 
-
Nemalonus
- Dalyvis
-
- Vilnius
- 1,649.16 Lt
» 2010 Rgp 09, 17:35
Dresuot nemoka ir tiek... Na taip, graužia jie viską, bet jei leidi. Gerai išdresuotas nesąmonių nedaro, žinoma, jis toks nepiktybinis šuo, žaismingas labai, jam daug laiko skirti labai reikia.
-

mimino
- Aktyvus dalyvis
-
- kelmė
- 2,966.44 Lt
» 2010 Rgp 09, 18:28
man asmeniškai labai gražūs Basendžiai arba olandų aviganiai ![Wink ;]](https://linksmas.net/images/smilies/icon_e_wink.gif)
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Rgp 09, 21:46
Na taip, apie haskius teko girdėti.. Arba kai tik pažiūriu skelbimus tai vis haskiai dažnokai nuo šeimininkų pabėga. : D Aš irgi rinkčiausi šunį pagal protą ir grožį, todėl ir patinka labiausiai vokietukai.  Per kelias minutes išmoksta pagrindinių komandų. Aišku būna ir tūpų vokietukų, kai žmonės nedresiruoja.
-
Vėtra
- Apšilinėjantis
-
- 1,671.46 Lt
» 2010 Rgp 09, 23:51
Man kuo toliau, tuo labiau pradeda patikti nykštukiniai bulterjerai : ) Nerealūs šunys viskuo! kavamanija rašė:Haskiai haskiai.  o nors kas nors su tais haskiais susidūrėt? kvailoki šunys 1. visiškai nesargūs, 2. sunkiai dresiruojami, 3.visa ką rausiantys bei griaužiantys.. Neneigsiu, jie man irgi labai gražūs, bet šunį renkiesi ne vien pagal išvaizdą. Brolio draugas turi, teko pabūt su tuo haskiu parą, nu kažkaip... ir pats šeimininkas keikiasi. Bet brolis jau žada Aliaskos Malamutą parsivežt į namus  išvaizda beveik kaip haskio (malamutai šiek tiek stambesni ir be mėlynų akių ;dd) kai paklausiau brolio ar nebus taip kaip su haskiais, tai sakė, kad šie lyg ir protingesni, na nežinau kiek čia teisybės... pamatysim 
Ne kartą esu su haskiais susidūrus, bendravusi dresūros aikštelėj, parodose, tai nuomonę susidariau ne prastą. 1. Faktas, kad haskiai nėra sargūs, tačiau ir jų paskirtis ne tokia : ) Jie darbiniai, kinkinių šunys, tikrai nesutverti sargybai. Net šios veislės laikymas voljeruose yra komplikuotas, nes jie didžiąją laiko dalį cypauja. 2. Dresūrai jie pasiduoda ganėtinai nesunkiai, tiesiog jiems reikia kitokių metodų, galbūt šiek tiek daugiau darbo, kantrybės. Žinoma, lyginant su kokiais vokiečių ar belgų aviganiais, ( kurio mąstymą perprasti ir patį šunį palenkti į save labai lengva) haskių paklusnumas įgyjamas žymiai sunkiau, tačiau aplamai jie dresuojasi daug lengviau negu dauguma kitų didžiųjų šunų veislių. 3. Šunys tampa namų griovėjais, graužėjais kada negauna pakankamo fizinio krūvio : ) Šeimininkas turėtų bent po 4h per dieną su šuniu praleisti aktyviai, lauke ir dingsta visos problemos O aliaskos malamutai yra superinės išvaizdos ir ne ką prastesnio charakterio  Iš anksto sveikinu puikiu pasirinkimu 
-

julybug
- Aktyvus dalyvis
-
- Vilnius
- 694.35 Lt
» 2010 Rgp 09, 23:59
Patys fainiausi labradorai [ypač juodaplaukiai]  LAbai protingi, ištikimi šeimininkui, labai švelnaus charakterio...Ir laba, labai gražūs. 
-

Fas
- Patyręs forumietis
-
- Vilnius.
- 22,212.34 Lt
» 2010 Rgp 10, 10:50
Dobermanai, Dobermanai, Dobermanai. 
-

HeartShapedBox
- Įsijaučiantis
-
- 3,499.45 Lt
» 2010 Rgp 11, 17:50
Šiuo metu labiausiai ilgaplaukiai taksai (nors gal kitaip ta veislė vadinas, bet atrodo taip), visąlaik nepatiko taksai, bet kai pamačiau ilgaplaukį, toks linksmas, mielas, tik, akd kandžiojos truputį.; D Dar labradorai, pekinai visai nk. 
-

Untouched
- Apšilinėjantis
-
- 1,209.00 Lt
» 2010 Rgp 13, 13:23
Labiausiai patinka haskiai Vien tos mėlynos akys 
-

Guccy
- Lankytojas
-
- Vilnius
- 169.00 Lt
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Rgp 16, 11:01
Man patinka šarpiai, bet nelaikyčiau jo, kiek pažįstamų pasakojo, kad labai dažnai serga, o kad protingas tai gal, bet vistiek kad priežiūros reikalauja tai tikrai.
-

NeverAgain
- Patyręs forumietis
-
- Kažkur toli
- 724.87 Lt
» 2010 Rgp 16, 17:42
Haskiai. Labai mieli jie. Dar jų žydros akys tokios ir kailio spalva labai graži.
Paskutinį kartą redagavo NeverAgain 2011 Spa 11, 14:35. Iš viso redaguota 1 kartą.
-

MuOn
- ®espect
-
- Vilnius
- 21,478.95 Lt
» 2010 Rgp 16, 18:11
Nu jo, labai protingi.. : DD
-

Intec
- Aktyvus dalyvis
-
- Plungė
- 7,908.12 Lt
» 2010 Rgp 29, 22:40
MuOn rašė:Man patinka šarpiai, bet nelaikyčiau jo, kiek pažįstamų pasakojo, kad labai dažnai serga, o kad protingas tai gal, bet vistiek kad priežiūros reikalauja tai tikrai.
Man irgi labai šarpai patinka, ir kai gyvensiu savam būstelį tikrai jį įsigysiu kad ir kiek ten jis protingas ar ligotas. Bet šiaip šarpukai labai tinginiukai, draugė turi, tai žiauriai tingus, padūkt mėgsta, bet kad krosus kokius bėgiot, tai tikrai ne jam 
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai
|
|
|