Va -
Pradžia / Inception
38 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Šiandien žiūrėjau. Labai patiko
![]()
Pritariu : ) Paskutinį kartą redagavo DripDrop 2010 Rgp 03, 16:56. Iš viso redaguota 1 kartą.
neseniai pažiūrėjau šitą populiarųjį filmą.Spėju,mane sudegins ant laužo,bet whatever.
Esu mačius tris Nolan'o darbus (The Prestige,Memento,Inception).Šie filmai yra labai glaudžiai susiję. Grįžtant prie Inception,man pasirodė,jog per daug temų paimta ir jos visos išvystytos ne iki galo.Tarsi bandyta įdėti labaaai daug į tas pora valandų. Filmas turi kažkokio paslaptingo šarmo.Tarsi sukuria iliuziją,jog va - tave gali kontroliuoti per sapnus,šiame pasaulyje Tu dar ne viską žinai.Žmonės mėgsta sužinoti kažką naujo ir kažką aukščiau jų,jie nori jaustis kažkuo daugiau.Šitas triukas manau ir prigavo daugelį žiūrovų. Dėl apipavidalinimo,spec.efektų,aprangos ir kt. tikrai nežinau,bet mane tenkino. Apibendrinant,filmą vertinčiau tarp 7 ir 8,truputį papirko visgi. Eikit sau,sitas filmas tai kazkas nesveiko.Kiekviena detale atidirbta,tiek su efektais,tiek su mintim,viskas atrodo taip logiska,kad net pradedi tiket..
Nereaaaalus sitas filmas,aciu dievui,kad maciau ji kine,o ne namie,su prasta kokybe..Toooks efektas buvo ten ziuret. Ir iki dabar dar nepaziurejau dar karta to filmo per kompa (o tai keista,nes visad patikusius filmus ziuriu dar karta,online:D)
38 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |