Įvairūs Gyvūnai

Sterelizacija ar Kastracija?

Vartotojo avataras

DripDrop

Patyręs forumietis

Kaunas

2,859.86 Lt

Standartinė » 2010 Lie 18, 11:28

Mano Jorkšyro terjeras iškastruotas, tačiau dėl to jo charakteris nepasikeitė : )

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Gallenone

Aktyvus dalyvis

Mažeikiai

3,440.28 Lt

Standartinė » 2010 Lie 24, 21:50

Mano buvusi katė buvo iškastruota, viskas paliko taip pat kaip ir anksčiau, tik aišku nebegimdė vaikų. :D

Vartotojo avataras

rika-E

Dalyvis

Vilnius

2,012.10 Lt

Standartinė » 2010 Lie 28, 23:48

O jeigu mano katei jau 2-eji? Dar galima kastruot? Nes kai atėjo laikas, krizė kišenes jau buvo paploninus... :|

Vartotojo avataras

Pjautuvas12

Įsijaučiantis

549.32 Lt

Standartinė » 2010 Rgp 06, 18:09

Negalliu pakest tu, kurie taip elgiasi su gyvunais, geriau jau tegu kates turi daugybe kaciuku ir katinai buna pikti ir maizioja ant visu kampu, nekenciu zmoniu kurie taip kankina augintinius, tegu isivaizduoja kaip gyvenima gyvunui sugadina, idomu kas butu, jei patiem taip padarytu.

Vartotojo avataras

October

Dalyvis

2,256.67 Lt

Standartinė » 2012 Sau 07, 13:50

Pjautuvas12 rašė:Negalliu pakest tu, kurie taip elgiasi su gyvunais, geriau jau tegu kates turi daugybe kaciuku ir katinai buna pikti ir maizioja ant visu kampu, nekenciu zmoniu kurie taip kankina augintinius, tegu isivaizduoja kaip gyvenima gyvunui sugadina, idomu kas butu, jei patiem taip padarytu.

Atsibusk ir apsidairyk gatvėje. Ir ką gi ten pamatysi? O gi pilna benamių gyvūnų. Gyvūnų globos namai pilni kačiukų ir šuniukų, kuriuos vėliau tenka užmigdyti, nes niekam jų nereikia. Šiuo atvėju geriau kastracija, negu gyvūnėlių užmigdymas. Be to, tam kačiukui ar šuniukui operacijos metu visiškai neskauda, juk jie būna užmigdyti.

Vartotojo avataras

Slaidas

Aktyvus dalyvis

Kaunietis

1,579.74 Lt

Standartinė » 2012 Vas 07, 20:46

Tai čia taip išeina, kad iš gyvūno padaromas belytis. :D

Vartotojo avataras

Misteris J.

Dalyvis

London

2,418.81 Lt

Standartinė » 2012 Vas 09, 18:45

Mano katinas kastruotas, truputį nekaip atrodė kai jį parnešė tėvai namo- eina siūbuodamas kaip girtas žmogus, bet nuo to jis nepasikeitė. :-) Geriausia katinus kastruoti jauname amžiuje, nes paskui gali būti nekas :twisted:

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių