Mirę artimi žmonės
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
Sako, jei mirusį žmogų sapnuoji reikia ant kapo nueiti, nes jis jaučiasi pamirštas arba kažkas ne taip. Nes močiutė senelį sapnavo, nueina ant kapų, o ten didelė šaka uždribusi ant kapo. Gal tik sutapimas, bet pasidaro lengviau, kai nueini.
-------------------------------------- Visi sapnai nėra nieko mistiško. Žmogus gerai pasilavinęs gali sapnuoti sąmoningai - sapnuoti tai ko tu pats nori, būti savo sapno šeimininkas, o dėl piniginės, tai tikriausiai prisiminė, kad buvo ten padėta litų ir tas prisiminimas pasireiškė sapne, tu sapnuoji tuos ką esi matęs, niekada niekada nesapnuosi to, ko tu nematei, viskas ką tu sapnuoji susideda iš to, kas yra tavo pasąmonėje, tai, ką sapnavai tu esi matęs gatvėje ar panašiai.
Žinau 4 reikšmes kas būna kai sapnuoji nesenai mirusį žmogų:
1. Miręs žmogus norėjo tau kažką pasakyti bet nespėjo,tad pasako per sapnus. 2. Kaip ir sakė vejavaike kai sapnuoji mirusį žmogu reikia nueiti prie kapo,nes jaučiasi pamirštas 3. Jai labai tau artimas žmogus ir jai sapnuoji kad jis kviečia pas save tarkim į glėbį (na kaip apkabint) Tai miręs žmogus nori kad tu taip pat su juo nukeliautum į taip tariamą ,,dangų''. Jai per sapnus sutinki,ir ejni gali ir neatsibusti. 4. Na ši reikšmė gali būti ir netikra,bet žinau jog jai katik miręs žmogus tarkim 1 diena praėjusi būtų nuo jo mirties ir jai sapnuoji jog jis tave kalbina,negalima atsakyti,nes taip gali taip pat nukeliaut su juo kartu. T.y. neatsikelt,daugiau.
Kas sugalvojo šitas pezaliones? Tai gūūūd, čia tik tavo nuomonė.
'4. Na ši reikšmė gali būti ir netikra,bet žinau jog jai katik miręs žmogus tarkim 1 diena praėjusi būtų nuo jo mirties ir jai sapnuoji jog jis tave kalbina,negalima atsakyti,nes taip gali taip pat nukeliaut su juo kartu. T.y. neatsikelt,daugiau.' Nu man rods, pas mane šeimoj keli jau išmirę tada turėtų būt. Heh..netikiu šituo ![]() numire mano dedes zmona. jis lb sielvartavo kiekviena diena eidavo prie jos kapu ir su ja klabedavosi.
viena syky jis kalbejosi su ja: sako jis jai- va zinai brangioji numire tavo brolis tai susitiksit jsu tenai... jis grįžo namo ir atsigulejo paguletii. ir susapnavo ja kad ateina jis prie kapo jos ir ta pati sako va numire tavo brolis jus tenais susitiksit. ir pasiroso jam balra sviesa ziuro stovi karstas ant kapo ir jis atsidaro jis islipa su balta suknele ir jam sako mes tikrai nesusitiksime nes reikia jam lb daug uzsikovoti kad galetu cia patenkti as ir daug kovojau o jis tiek nesistengs.. ir ji atsisveikino jis da norejo kažką jai pasakyti bet jis nemokejo... ir pabudo.. mano dede viska pasakojo mano mamai o a tik girdejau kaip jie kalbejosi... cia taik ziauru.. Galite tikėti ,galite ne , bet man taip pat buvo toks gana įdomus įvykis:
Kai mano senelis gulėjo ligoninėje dėl vėžio ,miegojome su mama tame pačiame kambaryje. Ryte mama manęs paklausė ,ką sapnavau ,jau nebeatsiminiau ,tada paklausė ,kodėl naktį žviegiau. Net nesupratau apie ką ji ,taigi ,papasakojo , kad naktį staiga atsikėliau ir pradėjau žviegti ,pasakiau , kad neatsimenu. Po to pokalbio paskambino tėtis. Pasakė , kad senelis naktį ,apie 4 h.mirė. Gaila , kad mama nesugalvojo pažiūrėti ,kada ten buvau atsikėlusi ,galbūt tai susiję.
33 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Mistika |