Labiausiai įstrigusios mokytojų frazėsLietuvių mokytoja: Nu, saulės skaisčios, tempo! Tempo!
- Aroldas... (ne Haroldas, bet Aroldas) - Hmm, skamba kaip kokios holivudo žvaigždės vardas... Tai ką, holivude mano mielas, dvejetukas ir auksinė avietė! Turim pačią pikčiausią ir nesveikiausią anglų kalbos mokytoją, kuri susinervinus gerų perliukų pabarsto... - Vaicekauskai, mauk į užpečkį! - Visi į durnyną su Rakausku priešaky! - Tik nenumirk, Stanevičiūte, vaiduokli iš sudegusio teatro! (čia buvo man) - Užlipk ir ap.šik. - Livanaite, išmok tuos skaitvardžius, kurių visvien nemoki! - Nevartyk akių ir negromuliuok tu čia man, Hilbrektaite! (Pats geriausias) - Nu jei niekas kelniu neapmaus taip ir lakstysi pliku pimp***, Simonaiti... Ar ne, vaikai? DD"chemija be lygčių, kaip meilė be bučinių" (chemijos mokytoja)
"tai žinoma, chemija yra lengviausia pamoka, po tikybos ir etikos" paskui aiškino, ką rodo koeficientas chemijoj, tai nupiešė vieną didelį skritulį, sako "čia yra šiaulių grupė "jonis". *paišo daug skrituliukų* čia yra jonas, antanas, monika ir taip toliau. kiek yra čia grupių? viena." ir paskui kažkaip išvedė, kad molekulė irgi viena, nesvarbu, kad ten daug atomų. ir ant galo sako "tai va, žinokit viską apie šiaulius": D dar istorijos mokytojas, kai paklausia ir neteisingai atsakai, sako "teisingai, minusas". arba rašo kokius 4, ir sako "su tuo tave ir sveikinu". rašom kontrolinį, sako "tai tu duok jai nusirašyt ką nors, matai, kad mažai parašė". vėl, rašo kokius 4, sako "žmogui ne šuniui, negaila. o šuo yra geriausias žmogaus draugas". dar aiškina temą, kur nors nukrypsta, sako "nu gerai, vytukas meluoja toliau" (jo vardas Vytautas, bet baisiai Vytuku save vadinti mėgsta:D) dailės mokytojos paklausia "davai?" arba "rimtai?", tai atsako "davai/rimtai tik po vestuvių, žinok". Biologija : Kaulų čiaupai (čiulpai)
Chemija : Aborigenai jūs Lietuvių : Počekai počekai!! (lenkų ''plauk palauk'') Anglų : Nu što, dibily!! (čia anglų mokytoja juokais pavaizdavo savo buvusią matematikos mokytoją) ; Aš jus apmyšiu (turėjo būt užmušiu, bet aišku turi išeit kitaip ) ![]() Chemijos- Išperėtgalviai, bomžai. :O
Fizikos pamoka, gavau 7: Aš- Mookytojau, nu leiskit pakartot, noriu geresnio pažymio. Mokytojas- Tai kad tu nepakartojama. ![]() Istorija, kažkas apie graikiją ar ką. Mokytoja sako: Atsiminkite, lamomis gali būti tik vyrai. Pacituosiu keletą auklėtojos žodžių kaip ji sako, skliausteliuose parašysiu kaip turėtų būt
D (beje jos tikriausiai niekas kalbėt normaliai neišmokino) :Jus (Jūs, čia kai į klasę kreipiasi) Mes(Trumpai taria tą e raidę) ![]() Praktiškai (čia visur tą žodį kiša, kur tik įmanoma) Trukmena (turėtų būti trupmena) Kardonas(tūrėtų būti Kartonas) Skaua, ji visiškai kalbėt nemoka. Nervina mane žiauriai. Geriausiai dar pamenu lietuvių kalbos mokytojos žodžius: Baik tartėt kaip žydo ratai!!! Arba mano draugė netyčia užkliuvo už suolo, tai ją kinkongu pavadino ‹ Šis bei tas ‹ Pašnekesiai |

DD