Stojimai į aukštąsias mokyklas 2010
48 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Dar du telaikiau :} Lietuvių gal lengvesnis, nes šiokią tokią iškalbos dovaną turiu, o istorija šiemet nors ir nebuvo labai sudėtinga, bet tokių temų tikrai nesitikėjau. Še tau ir 40% naujausių laikų istorijos. Nei pasauliniai karai, nei šaltojo karo epocha. Išvis kažkoks keistas egzas ;S
Mus visus irgi nustebino, kad nebuvo naujųjų laikų karų, kuriems mes skyrėm tikrai daug dėmesio. Dabar net nežinau, kiek už istoriją gausiu...
Lietuvių egzamino antra dalis kone nuvarė į kapus... Nes taip pat nebuvo elementarių klausimų, kurie visada uždirbdavo taškus. Keli klausimai buvo tiesiog žudantys :s Matematikos egzaminas buvo nelabai sunkus :} Teliko sulaukt anglų. O tada dvi savaitėlės (su truputuku) kankinimosi ir rezultatai :} Dar norėjau pasiteirauti.
Ar jau užpildėte prašymus? Pati tik užsiregistravau, bijau skubėti, kol negavau dar rezultatų (kurie nedžiugins tikrai). Ir dar va. Pildant prašymą galima rašyti tik 6 mokamas ir tik 6 nemokamas vietas? Ar čia jau kažkokius gandus gaudau? Nu... Aš tai į švietimo ministeriją parašiau (konsultantei stojimo klausimais) tai parašė, kad http://www.lamabpo.lt/ yra visa reikiama info ir viso gero. Pf.. Sunku parašyt : taip (ne), bus 4 pakvietimai
![]() Draugė skambino į švietimą ir žodžiu, žiūrės į mūsų prioritetus ir atsiųs 4 pakvietimus.
Aš jau užpildžiau, nes viską dar galima keist. Bet esmė ta, kad pildyt galima iki liepos 7. Paskutiniai rezultatai liepos 12, kaip jūs ketinat laukt iki rezultatų? Neįmanoma gi. Jei neįstosiu (neduok Dieve), ten kur dabar surašiau su savo rezultatais, tai stosiu per antrą sesiją. Beje, kaip jums anglų egzas? Man stogą rauna, nes čiuju ne taip rašinį parašiau ;// Taigi sako, kad iki 18 liepos galima
![]() Ir dar girdėjau, kad pakvietimai bus tokie : vienas vf univeras, vienas M univeras, vienas vf kolegija ir vienas M kolegija. Tikiuos, kad ne taip bus :s Man anglų egzas patiko. Kažkaip optimistiškai nusiteikus aš. Apie 90% tikiuos.
48 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |