Paakiai
73 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
As ir tokius turiu ;d nesmagiai atrodo...
vat mano viena drauge patare paprasta dalyka- ledukus is zaliosios arbatos [labai stiprios]. Ji tai tikra eksperte. Dar nespejau pabandyt. Bet kazkada tepiau paakius vien paprastais ledukais - is ties, labai padeda! Tai manau su zaliaja arbata poveikis bus didesnis ;} Aš tai naudojau kažkada, kai buvo tikrai matės tie paakiai, tokį kremą iš Avon solutions, man rodos Hydrofirming Bio6, tai padėjo. Iš tikrųjų labai skeptiškai nusiteikus iš pradžių buvau, tipo, Avon, ką čia padės, bet pabandžiau mėginėlį ir nenusivyliau
![]() Kai mokiausi juos kažkaip užmaskuoti, tai labai padėjo šitas video, gal ir jum padės ![]() http://www.youtube.com/watch?v=ZL3m0E8xULk Ooi, atsiiiimenu
![]() Pernai sunkūs metai buvo, dažnai tekdavo keltis penktą ryto, varyt į trenkę, o tada bėgte į šūlę, o iš ten - atgal į trenkę ![]() ![]() Tai ryte trenkėj visi vienodai zombiškai atrodydavom, bet mokykloj niekam ten neįdomu, kodėl užsnūsti per literatūros pamoką ![]() ![]() Eikit į parduotuvę ir prašykit pardavėjų pagalbos - jeigu ant geros užtaikysit, tai ir gerų priemonių pasiūlys, ir meginukų prikraus, ir dar nuolaidų gausit ![]()
73 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 5 • 1, 2, 3, 4, 5
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |