Anksčiau maniau, kad nekenčiu žiemos, bet ši žiema labai pakeitė nuomonę... Kai taip staiga nutirpo sniegas, net ėmiau kažko pasiilgti, kažko trūko. Tiesiog, užplūdo nostalgija, nes jau buvau pripratus prie žiemos ir net pati nesupratau, kad ji man patinka. Pavasario niekad nemėgau, ir dabar nemėgstu. Kažkada labiausiai patiko vasara (turbūt pats svariausias argumentas, kad biržely mano gimtadienis), bet dabar supratau, kad tikrai ne. Bet drąsiai galiu sakyti, kad labiausiai mėgstu rudenį. Visi tie rudeniniai lietūs, apniukęs dangus, lapus bemetantys medžiai...
Mėgstamiausias metų laikasKiekvienas metų laikas turi kažką tokio, kas man patinka.
Anksčiau maniau, kad nekenčiu žiemos, bet ši žiema labai pakeitė nuomonę... Kai taip staiga nutirpo sniegas, net ėmiau kažko pasiilgti, kažko trūko. Tiesiog, užplūdo nostalgija, nes jau buvau pripratus prie žiemos ir net pati nesupratau, kad ji man patinka. Pavasario niekad nemėgau, ir dabar nemėgstu. Kažkada labiausiai patiko vasara (turbūt pats svariausias argumentas, kad biržely mano gimtadienis), bet dabar supratau, kad tikrai ne. Bet drąsiai galiu sakyti, kad labiausiai mėgstu rudenį. Visi tie rudeniniai lietūs, apniukęs dangus, lapus bemetantys medžiai... -------------------------------------- ‹ Diskusijos ‹ Gyvenimas |