Diskusijos Grožis ir sveikata

'Miežis'

Vartotojo avataras

Erikucia

Dalyvis

Vilnius

4,442.23 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 19, 14:07

Lygtais neturėjau tokios bėdos.. {tfu tfu tfu}

--------------------------------------

Vartotojo avataras

blizzganti

Dalyvis

Kaunas

4,204.92 Lt

Standartinė » 2010 Vas 02, 19:03

Nueini į vaistinę, paprašai vaistukų, duoda, pasako kaip naudot ir viskas.

Vartotojo avataras

ingridusikas

Dalyvis

5,960.93 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 19:12

ūdra rašė:Kartais jaučiu, kad jau kils miežiukas, bet parodau špygą jam ir visada padeda :D dar nei karto neiškilo, rimtai! :) Pabandykit

As ta pati darydavau ir tikrai padeda :up: beje dar geriau padeda kai kas nors kai pamato kad pas tave yra miezys ir netiketai tau parodo spyga :)

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Vas 03, 21:31

Anksčiau dažnai būdavo ypač vasarą kažkaip. Galiu pasakyt kad laabai nemalonus jausmas. O kad špygą parodyt reikia, tai žinau, parodau kartais, bet ir be špygos po dienos ar dviejų praeina.. ; DDD

Vartotojo avataras

Engine

Patyręs forumietis

14,603.22 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 12:32

Dabar kai pamenu, daros juokinga :) vaikystėje turėjau irgi šią bėdelę, tai kai su mama ėjau po miestą pavaikščiot, kažkokia bobulka priėjo ir sako: o jezau, jau ant kelio(ta prasme, gatvės, tako, o ne kelėno) myžai :whata: :whata: o aš įsižeidžiau ir pasakiau - ši kau :annoy:

Vartotojo avataras

itwasnotme

Patyręs forumietis

planeta Žemė

569.34 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 15:26

man kartais išauga,bet labai mažas;D
o šiaip,kai jau pajaučiu,kad pradės augt, tai patrinu akį vestuviniu žiedu ir neišauga;D ir kas bandė,tam padėjo : D

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 15:29

Vestuviniu žiedu? ; D

Vartotojo avataras

Šelė

Forumo gyventojas

Panevėžys

12,419.75 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 18:29

Erikucia rašė:Lygtais neturėjau tokios bėdos.. {tfu tfu tfu}

Aš irgi (tfu tfu tfu). :D

Vartotojo avataras

MiTaRa

Dalyvis

2,671.02 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 19:43

Su miežiu prieš pora metų labai daug kariaudavau, bet išmokau susidoroti, taigi mano patarimai kurie visada padeda:
1. Pajutusi perštėjimą akies kampelyje, nors ir nieko nematyti, arba vos raudona, žodžiu, greit reaguok, išsivirk kiaušinį, susivyniok karštą jį dar į servetėlę, arba plono audinio škuduriuką ir dėk prie perštimos vietos Taip laikyk kol atvės, vėliau ištrauk iš tos servetėlės ir dėk lukštą, tol, kol visiškai kiaušinis atvės. Tai ilgas procesas, bet rezultatas suspėjus viską padaryti laiku - nuostabus. Ir taip per dieną aš mažiausiai 3 kartus, kol visai nieko nebejaučiu.
2. Išsivirk ramunėlių arbatos, ir ilgai bei nuobodžiai plauk, plauk ir dar kartą plauk akį.
3. Saugokis , kad neperšaltum, kojas visada laikyk šiltai.
4. Nueik į vaistinę, ir aš visada prašau antibiotikų visokių tepaliuko formoj. Žinoma, priminsiu, tepk švariu pirštu, ir tuo pirštu kuriuo tepei jokiu būdu neliesk kitos akies, nes be proto greitai persineša miežis.

Na kaip ir viskas :) Svarbu nemiegoti, reaguoti greitai, nes kai per vėlu, nori to ar ne, jis iškils, o tada tai neduok tu Dieve :)

Vartotojo avataras

itwasnotme

Patyręs forumietis

planeta Žemė

569.34 Lt

Standartinė » 2010 Geg 03, 20:07

saulė.pasaulio rašė:Vestuviniu žiedu? ; D

BŪTENT : D

Vartotojo avataras

Easy

Dalyvis

Šiauliai

1,026.46 Lt

Standartinė » 2010 Geg 04, 23:43

Kai buvau mažesnė - tik pradėjus kilt, mama nusimaudavo auksinį (vestuvinį) žiedą ir patrindavo - nustodavo augt ir kitą dieną nė pėdsako nebūdavo likę :)

Nežinau, šiaip jokios logikos neįžvelgiu tame - nu bet tikrai padėdavo :D

Atsimenu, iš manęs mano puseserės tėvas labai juokėsi - kad tokios "nesąmonėm" bandau miežį panaikint. Jis aiškino kodėl miežys atsiranda ir kad jį panaikinti tėra vienas būdas - kuo dažniau praust karštu vandeniu. Kiek jis tada kalbėjo, jog tai "elementarus mokslas". Taip pat, kaip aiškino, jog mokykloj turėtų tiesą sakyt, iš kur žmogus atsirado, o ne apie evoliuciją aiškint :D. Na, aš miežių ilgai nenešiodavau, o jo dukra - nors ir "teisingai" jį gydydavo, ištinusia akim pusę savaitės pravaikščiodavo :D

Vartotojo avataras

itwasnotme

Patyręs forumietis

planeta Žemė

569.34 Lt

Standartinė » 2010 Geg 05, 17:26

tai reiškia ne vien aš su vestuviniu žiedu trindavau/trinu ; D

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Geg 05, 22:40

Pirmą kartą tokį dalyką girdžiu ; DD
nesuprantu koks ten gydomasis dalykas turi būti ; / ar nebus ir vėl tik mūsų psichologinis įsitikinimas ; D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 16:35

Aš irgi tą pirmą kartą girdžiu, bet žinu kad aš tai špygą rodydavau. ; DDD

Vartotojo avataras

kara

®espect

3,705.06 Lt

Standartinė » 2010 Lie 20, 13:19

Nu velnias, šiandien rytą atsikeliu ir ant akies voko kažkoks .. iškilo :||||| skaičiau, kad reikia šildyt, su spiritu tept, tik jokiu būdu nespaust... (ką aš ir padariau) .

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių