'Miežis'
As ta pati darydavau ir tikrai padeda ![]() ![]() Su miežiu prieš pora metų labai daug kariaudavau, bet išmokau susidoroti, taigi mano patarimai kurie visada padeda:
1. Pajutusi perštėjimą akies kampelyje, nors ir nieko nematyti, arba vos raudona, žodžiu, greit reaguok, išsivirk kiaušinį, susivyniok karštą jį dar į servetėlę, arba plono audinio škuduriuką ir dėk prie perštimos vietos Taip laikyk kol atvės, vėliau ištrauk iš tos servetėlės ir dėk lukštą, tol, kol visiškai kiaušinis atvės. Tai ilgas procesas, bet rezultatas suspėjus viską padaryti laiku - nuostabus. Ir taip per dieną aš mažiausiai 3 kartus, kol visai nieko nebejaučiu. 2. Išsivirk ramunėlių arbatos, ir ilgai bei nuobodžiai plauk, plauk ir dar kartą plauk akį. 3. Saugokis , kad neperšaltum, kojas visada laikyk šiltai. 4. Nueik į vaistinę, ir aš visada prašau antibiotikų visokių tepaliuko formoj. Žinoma, priminsiu, tepk švariu pirštu, ir tuo pirštu kuriuo tepei jokiu būdu neliesk kitos akies, nes be proto greitai persineša miežis. Na kaip ir viskas ![]() ![]() Kai buvau mažesnė - tik pradėjus kilt, mama nusimaudavo auksinį (vestuvinį) žiedą ir patrindavo - nustodavo augt ir kitą dieną nė pėdsako nebūdavo likę
![]() Nežinau, šiaip jokios logikos neįžvelgiu tame - nu bet tikrai padėdavo ![]() Atsimenu, iš manęs mano puseserės tėvas labai juokėsi - kad tokios "nesąmonėm" bandau miežį panaikint. Jis aiškino kodėl miežys atsiranda ir kad jį panaikinti tėra vienas būdas - kuo dažniau praust karštu vandeniu. Kiek jis tada kalbėjo, jog tai "elementarus mokslas". Taip pat, kaip aiškino, jog mokykloj turėtų tiesą sakyt, iš kur žmogus atsirado, o ne apie evoliuciją aiškint ![]() ![]() ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |