Įvairūs Studijos, mokykla

Įvykiai iš mokyklos gyvenimo

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Kov 30, 19:12

Chemikė: "Užsirašykite žodžiu. Visa tai ką matote chem. elementų lentelėje yra metalai, na o šitas... (rodo į vandenilį) Nu o šitas vienas nemetalas."

--------------------------------------

Shady

Įsijaučiantis

2,778.96 Lt

Standartinė » 2010 Bal 08, 20:11

Pas angliste pc labai prastas ir letas tai toks klasiokas sove: zodziu malkom kurenamas!! :D :D

Vartotojo avataras

Ugg*

Dalyvis

1,232.28 Lt

Standartinė » 2010 Bal 15, 19:03

Anglų.
Aš tokia sėdžiu su klasioke. Mokytoja kalba, kalba. Ateina prie mūsų. Trenkia knyga per stalą ir pradeda rėkt:
-Ugne sėdi į kitą suolą!
Aš daiktus renkuosi, o jinai po kelių sekundžių dar du kartus per stalą

Geo.
Mokytoja bando prisimint kada būna šarma.
-Vasarą, o palaukit, ką š čia nusišneku, žiemą. Nu ne žiemą, gal kokį pavasarį. Jo... Oi ne ne, tikrai ne pavasarį, atsiprašau, žiemą būna. Nu bet ir ne žiemą... Nu kažkur tarp rudens ir žiemos. Tai va, šarma būna pavasarį...:lol:

Arba, buvo kad mums mergoms ta always programa buvo nu ir kažkas ant mokytojos stalo paliko įklotą :oops: :lol: :shock: :play: . Tai po to kažkas įdėjo jį į spintelę ir kažkada auklieša daiktus po pamokų tvarkė. Ir tai peržiūri peržiūri, kol pamato. Ir taip žiūri, žiūri. Ir sako po to:
-Nu kas čia dabar taip daro.
:clap:

Vartotojo avataras

Allez

®espect

♣ Narnia

545.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 15, 20:41

Anglų pamoka.
Mes su drauge atsisėdam paskutiniam suole (Nes ten baveik visi klasiokai buvo) Mokytoja aiškina kaška ant lentos,o mes su drauge kalbamės.Mokytoja pamatė ir sako:
-Man nusispjaut ant jūsu mokslų.-Anglų mok.
-Su skreplėm-Laurynas
--------------
Anglų pamoka.
Mūsu klasiokas Mantas turėjo pasakyti pig,o pasakė pyp : D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Bal 26, 20:04

Šiandien per lietuvių pamoką buvo labai juokinga. Pirma skaitė antrametis toks (V), tai mano bendrasuolė taip sako: ''aš visą pamoką laukiau kada jis skaitys''. ;D Nu ir pirmi du žodžiai - Pjeras Plikakaktis. Nu mes skaitėm Ronja plėšiko duktė. Ir jis taip skaito: '' Pjeras piliakaktis'', paskui pliKAkaktis (kirtis ten kur didžiosios raidės), paskui dar porą kartų bandė, kol pasakė normaliai. Tada kitas nedažnai vartojamas žodis, ir taip klasiokė dar prieš skaitant neteisingai pasakė, ir tada skaito V ir lygiai taip pat paskaitė. ;DD Paskui iš kitų intonacijos žvengėm, {nors spėju ir mūsų negeresnė, bet mes nepiktai, šiaip įsilinksminusios buvom}. Tada skaito kitas klasiokas: .. bla bla bla sApnai. (pabrėžė tą A raidę). Mes savaime suprantama irgi pradėjom žvengt. Paskui kitam sakiny yra žodis ''susapnavo'', tai kai dar tas klasiokas nespėjo paskaityt mokytoja sako ''susApnavo''. Tada visi pradėjom ir vėl žvengt. Tada Toliau klasiokas skaito: Vieną naktį.. (ir pradeda žvengt). Nu nusiramina tada vėl: ''Vieną naktį'' Ir vėl žvengia. :D Mokytoja sako: Nu, jau grdėjom šitą. ''Vieną naktį'' tada jau visi žvengiam, ir mokytoja: Jau trys kartai. Ir taip 7 kartus kartojo, o mes visi lūžtam. :DD

Tada per pertrauką prie mokytojų kabineto, laukiam dailės mokytojos. Tada du klasiokai apsistumdė, ar kas ten buvo, nu ir vienas tipo šūstras jau rėkia maždaug ''Aaa, nelysk prie mano kiaušinių''. O tas kitas sako: ''O tai ką tavo kiaušiniai kuprinėj?''. :D

Tada dar kažkada anksčiau per matematiką nusičiaudėjo toks Andrius, ir kitas klasiokas sako: ''Andraiu, apsišikai?''. Ir dar tokia intonacija, žiauriai juokinga buvo. :D

Tai jaučiu kai papasakojau niekam nejuokinga, bet viską girdėjus tai žiauriai yra. ;DD

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Bal 26, 23:10

Po lt įskaitos anglistas:
- Tai kad visi Dauniukai faini. Ir tu toks fainas. Tokiam fainam bachūrui kaip tu būtų nefaina būt nefainu ir gaut nefainą pažymį :up:

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2010 Bal 29, 18:58

Istorijos pamoka,klasiokas rašo sms, o mokytoja pamatė ir sako:
-Vajezau, jeigu jau tau taip niežti tai imk ir pasikasyk normaliai tą savo klyna.... :D

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2010 Bal 30, 19:07

Fizikas vis užstumia "Du broliai šūdmaliai ir jų sesė Elenytė" :D

Vartotojo avataras

adolfina

®espect

5,384.27 Lt

Standartinė » 2010 Geg 04, 14:23

tikyba. toks rokas yra. jis ten nusišneka visą laiką. kalba be perstojo. ir mokytoja jam pradėjo moralą skaityt. ta baigė. jis žiūrį į ja tokiu rimtu žvilgsniu. klasėj tyla. ir jis ako:
-aš šrekas.
tada tai žiauriai juokinga buvo.: D

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Geg 04, 17:01

Keletas mokytojų frazių:
Istorikė: "Labas rytas, seniukai!"
"Iš peliučkos knyga ištraukta"
"Kas kam neaišku? Aš klausiu, kas kam neaišku?"
Į visus klausimus atsako "Tikriausiai" ; D
"Pabučiuok man į rūrą ir balsuok už Artūrą"
"žodžiu, ką tu darai?"
Matematikė: "Matematika yra pati didžiausia sąmonė"
"Matematika yra mokslų karalienė"
Anglistas: "My name is Dick"
Anglistė: "I will kill you"
Rusistė: "Na, mano mielieji spec programos mokiniai"
Biologė: "Nevaryk manęs į zlastį"
Į visus klausimus atsako: "Ja!"

Visų mokytojų nuolatinė frazė: "Paskutiniam skambuty manęs nematysit!" ; DD

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 16:04

+ Istorikė "Per egzaminą nupieškit kartuves arba dainą parašykit. Žinosiu, kad jūsų darbas, balą pakelsiu." ; DD

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 16:44

Mūsų anglų mokytoja liepia kontrolinių lapuose pasirašyt pravarde ir dar parašyt jai linkėjimą. ; D

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 16:47

Mes fizikei visad parašom ir dar 10tuko paprašom ; DD Ir šiaip mes jai parašom ką nors iš fantastikos srities, jei reikia teoriją atsiskaityt ; D

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Geg 06, 19:08

Ot gudrūs jūs :D

Vartotojo avataras

Deisiukia

Dalyvis

Skuodas

543.00 Lt

Standartinė » 2010 Geg 11, 21:40

Vakar per anglų:
Žiūri, bernas toks kalba ir kalba, užsičiaupt negali. Mokytoja susinervinus, kad užrėkė:
-Tylėk, pimpi tu!
Tada kelių sekundžių pauzė ir visi lūžt juokais :lol:

Arba šiandien per matieką:
Turim tokį pirdžių klasėj. Tai vuot, jis pašika - mes užsidengiam nosis. Taip prieš kelias pamokas per matieką padarėm padarėm. Šiandien per pamoka vėl pašiko. Visi, aišku, kvėpintis mano kvepalais, užsidengt nosis, išeit "pakvėpuot" grynu oru ir pan. Mokytojas sako:
- Vėl prisiperdėt?
Mes:
- Nu, nu.
Po kelių minučių mokytojas:
- Ale tyksliai šūdu smirdėt pradėjo :D

Dar truputį seniau per biologiją:
Nu žodžiu, buvau mėnesiui sanatorijoj, tai paskui grįžus per pamoką mokytoja man taip garsiai ir gana piktai sako:
- Žinai, galvojau, kad bent parašysi kokią žinutę man, paklausi kaip sekasi ir panašiai. Ir labai ant tavęs supykus buvau.
- Atsip...
Pertrauke mane ir kalba toliau:
- Bet žinai, pagalvojau, kad neišdrįsai. Bet žinai, aš irgi gana drovi.
Ir nė iš šio nė iš to:
- Ech, kokia prasmė.
Mes žvengiam :hoorey:

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 2 nariai :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 2 svečių(iai)
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 2 svečių