Abyto rašė:Dogma,nes nesupranti rusu kalbos,o man siaubingos tavo amziaus visos tos Timberlake,spears ,gagos ir kiti lavonai DD. Cia nors i tema dainuoja.
Iš tavo pasisakymo galima pamanyt, kad tipo Gagas ir Spyrs klauso tik trylikametės ir pnš. Tokią muziką klauso įvairaus amžiaus žmonės, taip pat kaip kitokio stiliaus muziką. Ir tikrai žinau, kad pvz man kas nors išverstų nors vieną iš tų tavo įdėtų dainų, aš jų nepamėgčiau. Ir sakyti, kad jai nepatinka tos dainos, vien tik todėl, kad ji nemoka rusų kalbos yra kvaila.
Abyto rašė:Dogma,nes nesupranti rusu kalbos,o man siaubingos tavo amziaus visos tos Timberlake,spears ,gagos ir kiti lavonai DD. Cia nors i tema dainuoja.
Tavo amžiaus, ne amžius čia kaltas, tiesiog senamadiškas esi, nebent 2 metai labai daug ką keičia, abejoju.
Čia tik toks išsireiškimas, ramiai Mano skoniui teisinga.
Beje siai dienai tai labiausiai ta paskutine limpa,stovi sau balkone,rukai ir sitas gabalas groja. Mmm... Kaifas
man asmeniskai b2 yra viena geriausiu grupiu ru scenoje kaip ir mumitrol . tiesiog, blemba , jie groja tikrai gera muzika, o mumitrol vokalistas man rodos kinieciu kalba zino ir ten labai daug koncertuoja ir man jo balsas toks, num, keistas..
O kas? Iseik i gatve ir paklausk pirmo einancio jaunuolio su trenigais, ar jis klauso shansono (na man tik islaiptines iseit reiktu ir pirmas pasitaikes vaikinas bus su trenigiukais)