kartais tokios kūl - pasakysit negražu ? : )
kartais dancui
nežn, man rusiška visai nieko.
Rusiška muzikaNa aš savu noru rusiškos muzikos niekad neklausau. Nesu aš prieš ją kažkaip ypatingai nusistačiusi, tiesiog nepatinka ir tiek. Nesakau, yra ir gan gražių dainų [pvz:. ta pirmutinė, kur Vykst įdėjo].
O kodėl neklausau. Net nežinau... Matyt pasąmonėje kažkas nelabai teigiamo užsilikę su šia tauta... Patiko ši mintis:
Pati rusiškų dainų nebeklausau, o buvo tarpas, kai klausiau...ne dažnai, bet klausiau, nes buvau atradusi kažkokią neblogą grupę. Aišku, čia jau skonio reikalas. *** Bet kaip muziką - rusišką muziką toleruoju(galų gale, koks skirtumas, kokia kalba baubia, lietuviškai ar rusiškai, jei ala scenos grandų kontingento dainos, man jos visos vienodos ir visos vienodai erzina klausą, dar galima pliusą rusiškoj muzikoj įžvelgt tokiu atveju : ne visada suprasi, apie kokias pievas priburta bus.) O jei rimtai, tai tiesiog nebeklausau. Galbūt vėl užeis noras ieškot kažko naujo, tai kas ten žino gal vėl klausysiu. Gal.
nu nepyk, bet absurdiška. kas buvo tas buvo, žiūrėkim kaip yra dabar. ir išvis, nemanau, kad buvai gimus kai buvo visos tos nsmn, o jei ir buvai, tikrai nieko nepameni, tai kaip gali teigt, kad kažkas pasąmonėj negero susiję su jais...tai db neapkęskit ir vokiečių, nes jie taip pat buvo okupavę lt, žudė žmogus, plėšė kaimus ir t.t. neapskeskit norvegų, danų, švedų nes vikingai buvo atplaukę per baltijos jūrą :D
Vat būtent. Kažkodėl beveik nėra suaugusių žmonių, kurie blogai kažką pasisakytų apie Sovietų Sąjungą ir kitus dalykus. Čia tik jaunimas beveik pasireiškia patriotais, nors anei net gimę nebuvo, nematė nieko, o prisiskaito dabartinių istorijos vadovėlių ir jau dedasi kad žino ![]() Сектор газа - частушки (žinau šitą grupę nuo 5 metų, kai nežinojau nei vieno iš tų žodžių reikšmių, vienintelė man patikusi grupė)
Jei ir nemokat nei kiek rusų kalbos, įdėmiai paklausykit, tikrai bus daug pažystamų žodžių ![]() p.s. atsiprašau moderatorių, ir prašau nežiūrėti jaunesnių nei 13 metų (nors žinau, kad vistiek paspausit šitą nuorodą ![]()
Nepykstu, nes pilnai pritariu viskam, ką pats parašei. Dėl neapykantos – na jos tikrai nėra. Kasdien susiduriu su rusų tautybės žmonėmis, kurie kuo puikiausiai kalba lietuvių kalba, gerbia Lietuvą ir t.t. Pora šios tautybės žmonių galėčiau net laikyti savo draugais (na bent jau gerais pažįstamais – tai tikrai). O dėl tos pasąmonės... Nežinau, bendraudama su rusais individualiai, jokių stereotipų ar kažko panašaus netaikau. Bet kai kalbama apskritai apie rusų tautą, man kažkoks neigiamas aspektas iškyla. Kodėl sakau, kad tai kyla iš pasąmonės? Tiesiog niekaip kitaip to paaiškinti negaliu. IR - tikrai tuo nesididžiuoju! Bet mano santykiams su rusais tai neturi absoliučiai jokios įtakos. O grįžtant prie muzikos, tai negalėčiau sakyti, kad ji yra gera ar bloga dėl vienos vienintelės priežasties. Neklausau, taigi nežinau. Beje, viena daina vis tik yra įstrigusi: Ir antras "beje" - labai gerbiu rusų kino režisierius ( pvz.: Torkovskį). odievepusesusirinkusiukaipnevisprociaivaikai... wateva, jusu nuomone. neprikisi.
man patinka rusiskas repas, bet tas toks lyrinis, kur dazniausiai per priedaini yra dainuojama ramiai. siaip, na , neklausau, bet buna kad uzplaukia, buna kompanijoj ijungia, todel tenka prisiklausyt viisko ![]() Disturbia - o gad, sektor gaza.. kaip as jos nepernesiau kai buwau 5 metu, nes tevas klausydavo, o del turinio mama neleisdavo net broliuj ju klausyti ![]() ![]() ‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |