Slogos gydymas
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
Aišku blogis, Man rods aš prie jų pripratau ir man išburko gleivinė, ir negaliu pakęst dabar. Buvo vieną kartą uždeginimai, kelis kartus nuėjau ir susitvarkė. Bet kitą kart peršalau - ir vėl tas pats, kankynė ir niekaip nepraeina nei per savaitę, nei per dvi, nei per tris (ir ne keturias). O šiaip teta pasakojo kad jos draugė kažkaip moka pasidaryt druskos tirpalą, ir per vieną šnervę įsilašina, o per kitą išvaro tą druskos tirpalą ir nebūna jai slogos. Tipo va prieš pavasarį, prieš rudenį, kai alerginės slogos prasideda. Aš tai jaučiu darysiuos išsamų alergijos tyrimą, nes mane jau užkniso. O aš pvz alergiška dulkėm ir namų erkutėm, bet aš nieko negaliu padaryt, gi jų neišvarysi. Tai pvz pradėjus sloguot, aš nei vienam kaime pasveikt niekaip negaliu, o parvažiuoju namo į butą ir po kelių dienų dažniausiai susitvarko. Ai, nu žodžiu, sloga - kogero pati nekenčiamiausia, šlykščiausia, užknisančiausia, dažniausia ir dar bala žino kokia liga. Šiaip klausimas kaip pasveikti natūraliais būdais, bet aš parašysiu ir vaistus - vistiek jau nebereik tam projektui ar kam ten, tai va - manau visi žinot jūros vandenį? Tai va, jis tipo sveika, bet bent jau man tai nieko nepadeda. O yra irgi jūros vanduo Quix, tik didesnės druskos koncentracijos. Tai šiaip labai drąsiai rekomenduot bijau, nes pvz mano mamai irgi padėjo, o sesei - ne, bet šiaip tai geras daiktas.
![]()
44 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |