Taigi bandžiau iesškoti temos apie žiurkėnus,bet neradau todėl nuspręndžiau ją sukurti.
Auginate?Jei neauginate ką apie juos manote? Kiek laiko jūsų žiurkėnui?Koks jo\jos vardas?Kokia jo veislė?
Na ką gi pristatau sąvąjį:
Jo vardas Mikis.Mano žiurkėnui penki\keturi mėnesiai.Jis yra džiungarinis žiurkėnas.
P.S. Nuotraukas įkelsiu vėliau.
Žiurkėnai
37 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
Turėjau, labai fainutį, bet pasimirė po 2-3 metų.
![]() ![]() ![]() Turėjau 3 žiurkėnus. Vienas buvo mano brolio, o kiti du mano. Viens džiungarinis buvo, o kitas sirijos. Bet čia senokai turėjau, vienos (sirijos) Žvagždutė buvo vardas, o kito (džiungarinio) Šerniukas : D
Smagu būdavo žaist, dar tą turėjau apvalų burbulą kur laisvai po kambarį gali vaikščiot bet į kampus įlyst ne, tai paleisdavau, o katė ta burbulą ridendavo : D Bet gaila numirė. Kaip man šitie padarėliai patinka
![]() Seniau 3 auginau (bet ne vienu metu) Bet kai 12-am o gal 13-am gimtadieniui gavau tokį fainą, jauną žiurkėną (jis buvo pirktas iš parduotuvės, o kiti iki to laiko tūrėti buvo atiduoti), kuris po 6d numirė, tai nusprendėm daugiau jų neugint.. O vardai buvo tokie: Meškė, Papaculis, o tą paskutinįjį planavom pavadint Papaculiu 2 ![]()
37 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Įvairūs ‹ Gyvūnai |