Diskusijos Grožis ir sveikata

Laikysena - elegancijos pagrindas

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 14:05

Na kiek žinau, tai mano laikysena normali. Kai vaikštau tai viskas normaliai, bet kai atsisėdu, tai niekaip negaliu išsėdėt tiesiai, net nugarą kartais skaudėt pradeda. O šiaip mano klasėj yra klasiokė, kuri vaikšto susikyprinus ir šlepsi kojom. Nu ta prasme kad koją stato ne nuo kulno, o iškart visą. ir dar kai neplona tai dar ir koks garsas. :piktas:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Aistuolė.

Patyręs forumietis

Radviliškis

15,916.68 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 17:58

Negaliu vaikščiot tiesiai - Pavargstu.
Bet neesu tokia labai jau sulinkus. Kartais tiesiai vaikštau kartais pasikūprinu šiek tiek. Ai : D

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2009 Rgp 17, 21:00

Nugara tiesi, viskas tvarkoj.
Tik jeigu reiktų visą dieną sėdėt tiesiai tai jau būtų problema,įskaustų. :roll:

Vartotojo avataras

Adiemus

Dalyvis

Vilnius

2,849.34 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 17:21

Kadangi stubras pakrypęs ir nepataisomai, tai reikia šiaip labai stengtis man, kad vaikščiočiau tiesiai ir taisyklinga mano laikysena būtu. Mėginu, ypatingai būdama viešumoje, tai kuo labiau stengiuosi taisyklingai laikytis, gražiai stovėti, nesikūprinti ir pan. Namuose, kartais leidžiu sau atsipalaiduoti labiau, negerai tai, žinau, bet kad pakankamai jėgų reikalauja tiesi laikysena, kai iš tiesų ne itin gali taip stovėti, nes kai stoviu tiesiai tai man toks jausmas, kad pakrypusi esu. Šiaip su kineziterapeutės pagalba tai dabar lengviau išeina.

Kadangi pastebiu aplinkinių žmonių laikyseną, tai ir pati stengiuosi dėl to kuo geriau stovėti ir sedėti.
Ypatingai šiaip tarp jaunų žmonių pastebiu, kad kuprinasi, ypač sedėdami. Negražu tai labai.

Vartotojo avataras

maggie.

Patyręs forumietis

22,391.17 Lt

Standartinė » 2010 Kov 13, 23:11

Man pakrypęs stuburas. Sportavau, masažus dariausi, niekas nepadeda man. Tai bent stengiuosi eidama, sėdėdama išsitiest, kartais užmirštu aišku. Dabar kaip tik mamai kažkas blogai su stuburu, tai išvis, kaip pamato kad truputį netiesiai sėdžiu, pradeda pamokslaut....Bet šiaip iš dalies gerai kad taip daro. Žiauriai nenoriu ateity tokių problemų, kaip mano tėvams dabar yra.;x

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2010 Kov 13, 23:29

Mano kojos išlinkę tai kaip než, kokio padaro, tie kur po kelių į apačia taip į nugarą išlinkę, kad kiti net žiūri ir stebisi kaip taip moku, tai db bandau atprast. :D

Smy.

Forumo gyventojas

664.95 Lt

Standartinė » 2010 Kov 14, 01:36

Pas mane viskas OK. : D Laikysena normali. Vaikštau išsitiesus, sėdžiu nesusikuprinus, :}

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2010 Kov 14, 17:20

Pas mane kaip ir viskas ok, nors pas daktarą dėl to nesu buvus.:D

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2010 Kov 15, 22:17

Che,as tai sedziu susikuprinus kaip reikalas. ; D
Bet man patinka tokia laikysena 8) :D

Smy.

Forumo gyventojas

664.95 Lt

Standartinė » 2010 Kov 15, 22:18

Dogma. rašė:Bet man patinka tokia laikysena 8) :D

Kap gali patikt?
Juk negražu kaip iškrypus laikysena būna. : D

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Kov 15, 23:15

Dogma. rašė:Che,as tai sedziu susikuprinus kaip reikalas. ; D
Bet man patinka tokia laikysena 8) :D

Paveikslėlis
:up: :up: :up: :up:

Vartotojo avataras

guccino

Aktyvus dalyvis

Kaunas

9,243.96 Lt

Standartinė » 2010 Kov 16, 12:47

Vaikštau visada tiesiai, bet kartais prie kompiuterio kai atsisėdu, po užpakaliu koją pasikišu, kažkaip patogiau, bet stengiuos atsikratyti įpročio, nes nenoriu būti kuprota kupranugarė ; DDD

Vartotojo avataras

Geema_*

Įsijaučiantis

Mazeikiai

4,631.50 Lt

Standartinė » 2010 Kov 16, 14:15

Esu šiek tiek susikuprinus, tai stengiuos kuo dažniau išsitiesus vaikščiot. Buvau del nugaros ir pas daktarą tai tik savaite į masažus ir mankšta tūrėjau eit. Ech, bet jokios naudos nebuvo..

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Kov 16, 15:19

Iš tiesų laikysena labai svarbi. Man žiauriai atrodo kai panelė eina su kokias batais be kulno ir susikūprina, o išvis tragedija kai dar su kulniukais. Nu jau taip nemoteriškai ;}

Vartotojo avataras

Passion

Aktyvus dalyvis

3,250.43 Lt

Standartinė » 2010 Kov 24, 20:09

Atkreipiu dėmesį :) geriausia kai būna tiesi, bet natūraliai tiesi laikysena, nes yra tekę matyti ir labai dirbtinai atrodančių :D Kai labai susikūprinęs žmogus, ypač panelė, tai jau kažkaip nelabai..

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias