Diskusijos Gyvenimas

Įsimintiniausias vasaros nuotykis

Smy.

Forumo gyventojas

664.95 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 01:04

Ją aš prisiminsiu visada. :love:
Tryse praleisdavom kiekvieną dieną.
Su nuotykiais įvairiais kurie įsimintini amžiams.
Energetiniai čiulpinukai, lokės pėda, kiemo pėda, šlubuojanti koja, katinukai, kontrolė, nuosavas namas, giiliukų ''karas'', balkonas, gimtadienis, gabijos močiutė : :) [gabija, ateik supint plaukus, baik čia durniavus : :)], dukterėčia, trakai, palangą priskaitysiu prie vasaros, drinks, šuo, saulėlydis.
Žodžiu, neįmanoma tai išreikšti žodžiais. ;//

--------------------------------------

Vartotojo avataras

BrazilBeat

Apšilinėjantis

Kaunas (:

1,154.12 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 13:27

Man tai stovyykla. Ten beveik visi pažįstami buvo, visaaas kaunas susirinkęs:DD nuostabiai praleidom laiką. Dabar tik laukiam kitos vasaros, tikiu, kad gali būti dar nuostabiau negu praeitą kartą. Vasara, ateik greičiau :love:

Vartotojo avataras

Neringūūūtė

Lankytojas

730.44 Lt

Standartinė » 2010 Vas 06, 18:38

Kai pabegau is namu nakciai, gulejom su draugu pievoje ziuredami i zvaigzdeta dangu, kalbejomes :)

Vartotojo avataras

Katie.*

Lankytojas

164.44 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 14:09

Belekaip įsiminiau,kai kažkada plaukiojau panėrus ežere,nu su manim buvo dar draugė,nu aš galvoju priplauksiu prie jos,ir papinyką atrišiu(gylis buvo virš papų),priplaukiau tyliai nu ir trukt ir atrišau,ir tik girdžiu AAAAAAAA PEDOFILAS PUOLA!!!!!Išneriu.... o ten kažkokia pauglė (jai tikriausiai buvo 14),o draugė sėdi prie kranto.Eik tu sau po to bėgt turėjom.Arba dar kažkada kažkam į šikną atsitrenkiau plaukiodama,nerealiai ten buvo. :D

Vartotojo avataras

Katie.*

Lankytojas

164.44 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 14:10

Belekaip įsiminiau,kai kažkada plaukiojau panėrus ežere,nu su manim buvo dar draugė,nu aš galvoju priplauksiu prie jos,ir papinyką atrišiu(gylis buvo virš papų),priplaukiau tyliai nu ir trukt ir atrišau,ir tik girdžiu AAAAAAAA PEDOFILAS PUOLA!!!!!Išneriu.... o ten kažkokia pauglė (jai tikriausiai buvo 14),o draugė sėdi prie kranto.Eik tu sau po to bėgt turėjom.Arba dar kažkada kažkam į šikną atsitrenkiau plaukiodama,nerealiai ten buvo. :D

Vartotojo avataras

Katie.*

Lankytojas

164.44 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 14:12

Vartotojo avataras

Evelyn

Forumo gyventojas

Vilnius

26,484.57 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 16:10

Katie.* rašė:Belekaip įsiminiau,kai kažkada plaukiojau panėrus ežere,nu su manim buvo dar draugė,nu aš galvoju priplauksiu prie jos,ir papinyką atrišiu(gylis buvo virš papų),priplaukiau tyliai nu ir trukt ir atrišau,ir tik girdžiu AAAAAAAA PEDOFILAS PUOLA!!!!!Išneriu.... o ten kažkokia pauglė (jai tikriausiai buvo 14),o draugė sėdi prie kranto.Eik tu sau po to bėgt turėjom.Arba dar kažkada kažkam į šikną atsitrenkiau plaukiodama,nerealiai ten buvo. :D

Priminei, kaip kadaise vasarą tėtis nardė po vandeniu ir norėjo mane pačiupt. Plaukia nu ir ne ten pasuko, pagriebė kažkokią moterį už kojų. Ta moteris kaip klykt pradėjo, kad atbėgo jos vyras..

Vartotojo avataras

Laur.

Aktyvus dalyvis

7,709.90 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 18:57

2009-06-23
Joninių išvakarės. Fizz'as, Peštinės, žvengimas iš nieko, šokimas, griūvimai. Naujos pažintys ^^

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2010 Vas 26, 19:31

Smy. rašė:Ją aš prisiminsiu visada. :love:
Tryse praleisdavom kiekvieną dieną.
Su nuotykiais įvairiais kurie įsimintini amžiams.
Energetiniai čiulpinukai, lokės pėda, kiemo pėda, šlubuojanti koja, katinukai, kontrolė, nuosavas namas, giiliukų ''karas'', balkonas, gimtadienis, gabijos močiutė : D [gabija, ateik supint plaukus, baik čia durniavus : D], dukterėčia, trakai, palangą priskaitysiu prie vasaros, drinks, šuo, saulėlydis.
Žodžiu, neįmanoma tai išreikšti žodžiais. ;//

Palanga, sakai? : DDD

Vartotojo avataras

Blond.

Forumo gyventojas

Kretinga

29,210.62 Lt

Standartinė » 2010 Kov 03, 13:03

Čia turbūt ne įsimintiniausias ir turbūt net ne nuotykis, bet šiaip prisiminiau:
Kai buvom Latvijoje su šeima ir draugais mano draugė valgė ir ant stalo buvo padėtas sviestas ant kurio buvo parašyta "Tukuma", aš sakau "Nevalgyk! Juk jau matosi, kad nuo šito sviesto nutuksi." ;DD

Smy.

Forumo gyventojas

664.95 Lt

Standartinė » 2010 Kov 03, 15:57

Trema* rašė:Palanga, sakai? : DDD

Palanga, sakau. : D
O tai tau nepatiko? :fear:

Vartotojo avataras

meowolf

Patyręs forumietis

Kaunas

6,503.72 Lt

Standartinė » 2010 Kov 03, 18:13

Dar ir kaip : DD

Vartotojo avataras

Dogma.

®espect

Zarasai

1,214.48 Lt

Standartinė » 2010 Kov 03, 18:49

Tas kad šita vasara buvo viena iš šudiniausių

Vartotojo avataras

Iev.

®espect

Kaunas

1,086.85 Lt

Standartinė » 2010 Kov 03, 22:12

ech.
Puiki vasara buvo.
Su tais plaukiojimais ir man tas pats buvo. Galvojau seserį išgąsdinsiu, o už abiejų kojų pačiupau kažkokiam jaunuoliui. Kaip vaikinas, tikrai labai išsigando, na o paskui jis su bendru draugu ten prie to ežero atvarė ir teko susipažinti. Tai taip linksma buvo.
Taip pat kelios naktys praleistos su su keliais draugais - žaidimai. Mmmm. Pasipasakojimai, atviri pokalbiai non-stop.
Diena kai kažkur nuklydom ir per visą lietų išsirėkėm, išsidūkom.
Diena, kai mieste bridom per balas, o namo grįžom visiškai, visiškai, visiškai šlapios. Na tą dieną dar buvo visko : DDD
Vakaronės prie laužo, gitaros ir dainos.
Tokios nesąmonės kaip - bulvianosis, karpianosis, šlykštalaižis, sūrka, švilpas, kregždutės :D:)
Free hugai :m:

laim_inga

Apšilinėjantis

Skuodas

2,222.32 Lt

Standartinė » 2010 Kov 16, 01:19

Ši vasara įsimintiniausia turbūt ;DD
Kiek nuotykių, naujų pažinčių :) Super..
O įsimintiniausia tai tikriausiai buvo kelionė baidarėmis... ;D
Vos baigus žygi jau buvo suplanuotas baidarių žygis kitai vasarai ;DD
Dar dabar prisimenu tą jausmą plaukiat sraune upe :)

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių