Kainos
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
2-5lt daro nooobai kurie net nemokes juo sukoduoti. uz 20-100lt daro pazenge kurie moketu sukuodot html ir sukarpyt 500+ dar oprofai, mazesne kaina prastesni dizai. sveiki brangus tautieciai gal kas galetu pasakyti kokios programavimo kalbos reikalingos kurti web puslapi?nes noriu tapti web dizaineriu.
gal kas zino kur galeciau ju pasimokyti online? buciau labai dekingas.ir kokios yra paskutines naujienos kuriant web puslapi. Šiai reiktų mokėt gerai "HTML", "PHP", "CSS", "Java". Toliau seka grafika. Ją populiariausiai kuria su "Photoshop". Taip pat praverstų MySQL.
Kaip kurti svetaines pilnas internetas, tik reikia paieškoti. Iš pradžių aš tau patariu mokytis HTML, tada CSS ir PHP. Taip bus paprasčiau. Turbūt populiariausi puslapiai yra HTML+CSS+PHP. Įterpiant ir Java scriptų. Bet gražiausiai bent jau mano nuomone atrodo Flash svetainės. Jei supranti angliškai ( jei nori kurti svetaines angliškai būtina suprasti ) pasiskaityk http://www.w3schools.com - labai geras pamokų puslapis. Tai tiek dabar, jeigu labai nusišnekėjau pataisykit mane.
39 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 3 • 1, 2, 3
‹ Kompiuteriai ‹ Svetainės kūrimas |