Tai tada tikrai ne šitą mačiau. :]
Bet istorija ta pati.
Svynis Todas: demoniškas Flyto gatvės kirpėjas
58 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
Rūt. ir Pūkius. zodziu man cia labai uzkn** su jumis cia gincytis ir taip toliau. Ne .. tu Rūt. esi tikra zinove ane? Jo tu apie filmus labai gerai ismanai? Tikiu.
Pasakysiu tik 2 dalykus: 1 Galit sitoj temoj derktis kiek norit as daugiau neatsakinesiu i jusu sitas nesamones 2 Geriau as nerasciau jusu blogu isireiskimu ant man patikusio filmo. Nes end of the day taip yra nesazininga. Man tai labai patiko tas filmas.
Bet nenoriu jo dažnai žiūrėt, nes jis labai niūrus ir man po jo visada būna savotiška, trumpa depresija. Vat yra man tokie filmai: A Walk to Remember, šitas, kurie kelia kažkokius susimastymus. O šiaip labai patiko.. Vertinu savo Johnny'iuką. Pažiūrėjau pagaliau ir aš...
Kaip kad čia buvo užvirusios diskusijos, ar filmas yra logiškas - tikrai ne. Bet tame ir esmė, kad čia nei tas žanras, nei tas filmo stilius, kur reikėtų ieškoti logikos. Netgi patys kūrėjai to nesiekė, nes ne čia filmo stiprybė. Lygiai taip pat negalėčiau rašyti, kad filmas stiprus savo siužetu. Bent man taip nepasirodė... BET, visa filmo jėga slypi būtent jo pateikime: muzika, spalvos, gatvėse tvyranti niūri nuotaika, aktorių meistriškumas..., visa tai kuria tikrai įtaigią atmosferą. Apibendrintai, tikėjausi kiek daugiau, bet ir esamas rezultatas per daug nenuvylė. Adiemus - manau, kad tikrai nenuviliantis filmas, tuo labiau jei mėgsti Burton'o filmus.
58 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |