Įvykiai iš mokyklos gyvenimoPenktadienį buvo per istoriją.
Ėjo kalba apie Egiptą, priėjom iki dirbtinių šonkaulių. Suolinė kelia ranką: - Mokytojau? O kam dirbtiniai šonkauliai reikalingi? - Tam pat, kam ir dirbtinis... - su tokiu gudriu smailu nusisuka, mato, kad didžioji dalis klasės nesuprato. Tik pradėjom su bernais juoktis, iš kart roža pasikeitė. ![]() Pas mus penkatadienį irgi istorija buvo. Mokytoja tai tokia jau vyresnė, virš 55 metų man atrodo. Moktoja pasakoja pasakoja naują temą, o mes kalbėt pradėjom. Nu tarpusavy. Ir inai nustojo, perkreipę veidą visą, nusisuko ir sako pro dantis:
-Debilizmas kažkoks. : DDD 1. Yra EDIT.
2. Tas klausimas yra jau kitoje temoje. Šiandien ekonomikos nebuvo, einam, kad fizika sujungtų, mokytoja sako nejungsiu, nes turim kontrą rašyt ir dar vienuoliktokams pamoka. Nu sėdim koridoriuj, vėluoja tie vienuoliktokai į pamoką, klasiokė sako: ''Į pamoką vėluojat'', aš: ''Mes čia sedėt turim, nes nejungia, o tie dar ir vėluot sugeba'', vienas atsisuko, taip pasižiūrėjo ; DDD Po to taip vis ėjom kas 5min į kabinetą, trugdėm pamoką, tai mokytoja jau supykus sako pasiimkit raktą ir dirbkit, kitą pamoką parašysit [nors kita pamoką labaratorinį turim rašyt ; DDD] Iš klasės kažkas sako Ateikit pas mumis. ; DD Bet mokytoja neleido pas vienuoliktokus sedėt ; DDD Nuėjom, pasedėjom 20min. ir pamoka baigės ; DDD Šiandien rusų mokytoją apgaudinėjom (švelniai tariant). : D
Yra pas mus klasėj kolonėlės, kurios kartais iš niekur nieko pačios pasigarsina arba pasitylina, bet šiaip sau nepasileidžia. Bet šiandien vienas bernas iš galinio suolo paėmė jas ir įjungė per rusų, nors ir nelabai garsiai. Ir sako sugedo, pačios įsijungė ir neišsijungia. Po to dar pagarsino jas, tai sako, kad jos sugedusios. : D Nu tai visą pamoką muzikos klausėm. : D Po to link galo pamokos uždavė kažkokį darbą parašyt. Visi parašė ir mokytoja klausia: -Tai jau parašėt? -Ne dar. (ir puola rašyt) Po kokios minutės visi vėl sėdi ir nieko neveikia. Mokytoja: -Nu, Edvinai, skaityk pirmą sakinį. -Dar neparašiau, aš tik ranką ilsinu... O po to per anglų tos pačios kolonėlės ant viso garso kažkaip sugebėjo pasileist (tikrai nieks neįjungė), tai taip visa klasė išsigando. Tik, aišku, išjungė iškart, nes su anglų mokytoja tai "pajuokaut" neišeitų. : D
Geri išsireiškimai. ![]() ‹ Įvairūs ‹ Studijos, mokykla |