Įvairūs Filmai, TV, knygos

Suicide Club

Vartotojo avataras

aivarasss

Dalyvis

190.62 Lt

Standartinė » 2009 Lap 05, 17:02

Paveikslėlis

Istorija pasakoja apie "iš lempos" pradėjusį masiškai žudytis Japonijos jaunimą. Pradinė scena pribloškianti ir tiesiog nepakartojama savo įžuliu išradingumu, o ir vėliau reikalai neprastėja, o paslaptingumo tik daugėja. Siužetui po truputi ritenantis į didėjantį gniutulą buvo ir linksma ir liūdna. Paragavau absurdo, gilių minčių, komedijos, tragedijos, kraujo ir goro, įtampos, siaubo, dramos, detektyvo ir net miuziklo elementų! Vietomis atrodo, kad visos ribos galutinai "išlankstytos" ir apeitos, tačiau bendrai vistiek kažkaip juntama tvarka ir tikslas. Sunkoka ir paaiškint kas čia iš tiesų vyksta (pradžioje reik ir pačiam suprast), bet juk taip ir turi būti su "menu", ar ne? Nesusilaikysiu ir truputi išplepėsiu; vieną gražią dieną metro tunelyje už rankučių susikibę po atvažiuojančiu traukiniu puola virš 50 jaunų panelių (o šventas gore!). Vėliau savižudybių ima daugėti, o įvykio vietose randami balti sportiniai krepšiai su ne itin maloniu turiniu. Šiuos įvykius pradeda tirti sutrikusi detektyvų komanda, nė nenutuokianti ar tai žmogžudystės ar nelaimingi atsitikimai. Pamažu jie užčiuopia jog visa tai susiję su internetu...

Kas nors žiūrėjot? Patiko? Aš pats dar nemačiau, bet jei bus laiko tai reiks šiandien pažiūrėti.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Lap 18, 19:30

Aprašymas įdomus. Tik vat filmo tokiu pavadinimu neradau. Tiksliau radau "Suicide Circle" ir kiek suprantu - čia tas pats.
O šiaip ar jau žiūrėjai, kaip vertintum?

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2009 Gru 01, 02:24

Kadangi niekas nerašo, tai leisiu sau tokią prabangą parašyti 2 komentarus iš eilės.
___
Taip, filmą pažiūrėjau. Tikriausiai dar nesu mačiusi tokio filmo, kur mano vertinimas svyruotų nuo visiško nulio iki dešimt... Čia taip buvo. Ir tikrai tinka šitas komentaras:
Paragavau absurdo, gilių minčių, komedijos, tragedijos, kraujo ir goro, įtampos, siaubo, dramos, detektyvo ir net miuziklo elementų!

Tiesa, akis badė du labai dideli filmo minusai: Aktorių vaidyba buvo tiesiog siaubinga. Ir antra – visiškai siurrealistiniai efektai.
Bet ta filmo vieta, kuri prasidėjo maždaug nuo 30-tos minutės, tai omg kaip šokiravo. Net protu nesuvokiama... Sėdėjau apšalus (plačiau nerašysiu, jei kas sumąstytų pažiūrėt).

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2010 Sau 21, 13:31

Žiūrėjau šitą filmą. išties keistas, bet įdomus filmas. Nesuprantu, kodėl taip peikiama japonų aktorystė. Man, asmeniškai, amerikiečiai, tas holivudas daug prasčiau vaidina.
Man patinka tokie filmai, nes juose galima pagauti nemažai užuominų apie visas šio pasaulio savižudybes. be abejo, absurdų randama ten, bet tai tik nepablogina kūrybos. Tai suteikia didesnį ir daugiau intriguojantį efektą.
Žodžiu, man patinka.

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2010 Sau 21, 16:10

Atrodo įdomus. :OO Reiks parsisiųsti. :up:

Vartotojo avataras

Hanami.

Įsijaučiantis

Vilnius

1,504.62 Lt

Standartinė » 2010 Sau 21, 16:13

Tai gal kas galėtų nuorodą įmest, kur parsisiųst filmą galima būtų?

Vartotojo avataras

-spychka-

Forumo gyventojas

Vilnius

2,443.62 Lt

Standartinė » 2010 Sau 21, 18:29

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2010 Sau 21, 18:38

Sudomino. Laisvu laiku reiks pažiūrėt.

Vartotojo avataras

Artes

®espect

...netoli

30,325.57 Lt

Standartinė » 2010 Sau 22, 21:41

-spychka- rašė:Nesuprantu, kodėl taip peikiama japonų aktorystė.

Na jei komentaras buvo skirtas man, tai atsakysiu (o jei ir ne man, vistiek atsakysiu) - aš nepeikiu japonų aktorystės (taip ir negalėčiau daryti, nes nesu itin daug japonų filmų mačiusi, kad susidaryčiau kažkokią nuomonę), tiesiog rašiau, kad būtent šiame filme man ji užkliuvo. Kas tiksliai - nebepamenu jau, senokai žiūrėjau. Bet šiaip kai kurios filmo vietos mane labai SUKRĖTĖ. Taigi mano nuomone, filmas yra geras.

Įvairūs Filmai, TV, knygos

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių