Įvairūs Studijos, mokykla

Mainų programa

Vartotojo avataras

Domsas

Dalyvis

Mažeikiai

4,578.21 Lt

Standartinė » 2010 Sau 22, 19:56

Esat kas dalyvavę? Patiko? Iš kokios šalies atvažiavę? Pasakokit :)

Pats dalyvavau šiais metais. Atvažiavo pas mane septyniolikmetis latvis vardu Daniels. Šiaip visai smagu buvo pabendraut, tik kad jo namai 40 km nuo mano namų :D. Bet ta kalba latvių ir lietuvių nepanaši net kaip visi sako. Gal vienas kitas žodis. Buvo toks prikolas, kad jis pas mane būdamas, per skype pradėjo šnekėt per mikrafona su olandu. Tai kalbėjo jie gal pussantos valandos. Užnervino.
Važiuosiu kitais metais į Suomiją. Tikriausiai, Jei šūlė neapgaus. :D

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Ginc.

Patyręs forumietis

Zarasai

23,787.16 Lt

Standartinė » 2010 Sau 22, 20:40

Aš net negalvojau, kad Lietuvoje tokie dalykai vyksta...

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Sau 22, 21:05

Bet gi kainuoja apie 20k. :annoy:

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 22, 21:45

Aha... Taip taip.
Pas mus su olandais paskutiniais metais buvo, o pries tai su vokieciais. Turejau vaziuoti praeitas, bet neisejo, tai seis vaziuosiu. Berods kainuoja tik bilietas pirmyn atgal 800lt ir paskui pas save namie turi olanda auginti... :|

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 22, 22:10

Aš dalyvavau. Mokėjau tik 200 dovanoms, nes knygutes spausdino. Ir kiek sau reikėjo pasiėmiau ir naujų drabužių nu dar ant maisto pirmoms dienoms autobuse.

Gal prieš keturis metus. Važiavau į Italiją su autobusu. Tris paras. 7 paras Italijoj ir vėl 3 paros namo. Buvo nerealuu :love: norėčiau vėl. Buvom beveik pačiam to bato priekyje: Montella berods taip vadinasi tas miestas/miestelis.

Ir daugiau už nieką nereikėjo mokėti. Dvi naktys viešbutyje buvo apmokėtos: nuvažiuojant ir parvažiuojant.

Buvo labai smagu. Kai matai kad važiuoji per tą miestelį į sustojimo vietą ir visi į tave žiūri, nes mes buvom didžiausia pramoga. Visi šypsosi ir mojuoja, nesvarbu, kad mūsų per tamsintus langus nemato.
Žmonės be galo šilti ir draugiški.

Aplankėm nemažai vietų, nes važiavom su autobusu ir leidom sau sustoti šalyse kurias pravažiavom.

Gyvenau tikrai geroje šeimoje. Man net siūlė, kad nupirks batus už ~300 eurų. Bet aš per daug kukli buvau, tad neėmiau ; D

Po pusmečio pas mus atvažiavo. Ir nieko. Beveik kiekvieną dieną kur nors važiuodavome, o namie beveik nebūdavome. Aišku atvažiavo tas pats kūnas, bet kitas žmogus, labai pasikeitusi panelė mano buvo, pas kurią gyvenau.

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Sau 22, 22:21

saulė.pasaulio rašė:Aš dalyvavau. Mokėjau tik 200 dovanoms, nes knygutes spausdino. Ir kiek sau reikėjo pasiėmiau ir naujų drabužių nu dar ant maisto pirmoms dienoms autobuse.

Gal prieš keturis metus. Važiavau į Italiją su autobusu. Tris paras. 7 paras Italijoj ir vėl 3 paros namo. Buvo nerealuu :love: norėčiau vėl. Buvom beveik pačiam to bato priekyje: Montella berods taip vadinasi tas miestas/miestelis.

Ir daugiau už nieką nereikėjo mokėti. Dvi naktys viešbutyje buvo apmokėtos: nuvažiuojant ir parvažiuojant.

Buvo labai smagu. Kai matai kad važiuoji per tą miestelį į sustojimo vietą ir visi į tave žiūri, nes mes buvom didžiausia pramoga. Visi šypsosi ir mojuoja, nesvarbu, kad mūsų per tamsintus langus nemato.
Žmonės be galo šilti ir draugiški.

Aplankėm nemažai vietų, nes važiavom su autobusu ir leidom sau sustoti šalyse kurias pravažiavom.

Gyvenau tikrai geroje šeimoje. Man net siūlė, kad nupirks batus už ~300 eurų. Bet aš per daug kukli buvau, tad neėmiau ; D

Po pusmečio pas mus atvažiavo. Ir nieko. Beveik kiekvieną dieną kur nors važiuodavome, o namie beveik nebūdavome. Aišku atvažiavo tas pats kūnas, bet kitas žmogus, labai pasikeitusi panelė mano buvo, pas kurią gyvenau.

O ko taip pigiai? :)

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 22, 22:37

Nežinau ; DD man rodos, kad mums Europos sąjunga kompensavo ; D nes tipo buvo duota suma ir gavo nuspręsti ar su lėktuvu skrenda, ilgiau Italijoj pabūna, bet mažiau mokinių ima, ar su autobusu, trumpiau Italijoj, dar galima truputį daugiau aplankyti, ir daugiau mokinių ;}

Vartotojo avataras

Domsas

Dalyvis

Mažeikiai

4,578.21 Lt

Standartinė » 2010 Sau 22, 22:59

Mum tai viskas nemokamai. Gal dėl to, kad tik 3 dienas tepabūt. Bet vistiek įdomu, nes užsienį aš nebuvęs ( Latvija nesiskaito :D )

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 22, 23:01

Domsas rašė:Mum tai viskas nemokamai. Gal dėl to, kad tik 3 dienas tepabūt. Bet vistiek įdomu, nes užsienį aš nebuvęs ( Latvija nesiskaito :D )

Mano brolis tam dalyvavo. ;}} Estas man rodos pas jį gyveno.

Vartotojo avataras

Closet Monkey

Įsijaučiantis

Tauragė

2,500.60 Lt

Standartinė » 2010 Sau 23, 18:00

Pas mus keitėsi irgi vyresni. Privažiavo lenkų ir dar ten visokių kitataučių.... Bliam, kaip gerai buvo. Tie lenkai tokie gražučiai. Gavau kvietimą į konferenciją, pasikalbėjom. Labai faini pasirodė. Paskui per visą lytų repavom apie tai, kad 'lenkai yra sexy, lenkai yra sexy'. Vakare dar susitikom, nerealiai draugiški. Tik tiek, kad dalyvauja 'Comenius' projekte prieš rūkymą, alkoholį ir narkotikus, o prie mano akių supešė pakelį abu lenkiukai ir dar po alaus skardinę padarė. :D

Vartotojo avataras

Clearl

Dalyvis

6,296.31 Lt

Standartinė » 2010 Sau 25, 11:25

Vyksta tokie dalykai ir mano mokykloj :D . Pas mano pusbrolį kitą savaitę atvažiuoja du žmonės iš Ispanijos. Pati norėčiau, kad pas mane kažkas atvažiuotų.
Paskutinį kartą redagavo Clearl 2010 Sau 25, 19:15. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

Fruite

Forumo gyventojas

Kaunas

4,990.93 Lt

Standartinė » 2010 Sau 25, 11:58

pati nedalyvavau, bet klasiokė dalyvavo. priėmėm vokietuką į klasę.

Vartotojo avataras

And_me

®espect

Vilnius

667.38 Lt

Standartinė » 2010 Sau 25, 12:04

Pas vieną klasiokę dabar vokietė žada atvaryt 6 mėnesiams, bet dar tiksliai nežino, kada.

Tiksliai nežinau, ar mano mokykloj yra mainų programa su užsienio šalimis, bet yra su kitomis Vilniaus mokyklomis. Ir tokia, ir tokia man atrodo labai faina. Norėčiau. :sweeet:

Vartotojo avataras

Flightless.

®espect

Kaunas

7,165.06 Lt

Standartinė » 2010 Sau 25, 15:03

Pas mus mokykloj nėra tokio dalyko. Nu tik vasarį atvažiuos ispanas, afrikietė, kinietė ir brazilas, ves kažkiek laiko būrelius ir pnš, o kur ten jie gyvens tai nežinau ;D. Su klasioke su kažkuriuo iš jų valkiosimės visą dieną ir versim viską į anglų kalbą. Drįstu abejot ar ten mums išeis normaliai viską verst ;D

Vartotojo avataras

Rox*

Patyręs forumietis

Klaipėda

630.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 25, 23:32

Taip fainiai būtų, manau, bet nieko nesu girdėjus, kad pas mus taip būtų...

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias