Siaubo filmai
Mano draugės draugės žiūrėjo tą "Paranormal activity" kino teatre, tai sakė visą naktį akių nesumerkė. šiaip aš irgi norėčiau pasižiūrėt, bet manau man šiek tiek per baisu būtų... ![]() Vietu nedalinu
Kambarys 1408 Tamsusis vanduo Pagieza ir skambutis (kas be ko) Pjuklas (tik primas) Veidrodziai The messangers (Ziniu nesėjai kazkaip nelabai skamba )
30 dienu nakties Karantinas Dar yra vienas kurio pavadinimo nelabai prisimenu bet kazkas panasaus i kraujo upe ![]() Veidrodžiai ir The messengers labai patiko. Nelabai baisūs, bet tokie mistiški man patinka
O gal žinot kas nors tokį siaubeką apie keturis draugus kurie nuėjo į atrakcionų parką ir tenai pamatė tokį atrakcioną, seną labai. Viena merga nenorėjo ten eit, bet kiti trys ją įkalbino. Kai atsisėdo jie jau į tuos vagonėlius inai pamatė ateitį, kad suges tas atrakcionas ir visi mirs. Tai inai ten vos ne muštynes sukėlė ir inai su vienu iš draugų išėjo su dar šešiais lyg tais kurie sedėjo tam vagonėlį, nu ir ždž po to su tuo atrakcionu atsitiko taip kaip inai ir matė. Ir po kiek laiko visi kurie ten buvo, bet išėjo mirė paslaptingom aplinkybėm. Labai seniai žiūrėjau gal kokioj ketvirtoj klasėj su drauge ir neatsimenu pavadinimo, bet žinau, kad tikrai geras filmas ![]() ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |

šiaip aš irgi norėčiau pasižiūrėt, bet manau man šiek tiek per baisu būtų... 

)