Svaras & Hokshila
Kas nematėt tai norėčiau kad išgirstumėt šita gera daina.
Klausykit pačių žodžių.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=kLKwQ0WlQB0[/youtube]
Visus su laisvės dieną !
Sausio 13
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
Paskutinį kartą redagavo Zm0gis 2010 Sau 13, 18:14. Iš viso redaguota 1 kartą.
--------------------------------------
Tai jei minia žmonių, ir važiuoja tankas, kai bandai trauktis atsitrenki į už nugaros esantį žmogų, niekaip nepasitrauki, ir sutraiško... ir šiaip šiandien mačiau daug video, kaip žmonės stovi, o rusų kariai ateina ir skaldo visus iš buožių.
Kad esu girdėjus jog tie žmonės už tėvynę žuvo.Ta prasme tyčia po tais tankais lindo arba bandė juos sustabdyt. Zm0gis,aš ne apie tą dainą kalbėjau.
Ne per žiauriai čia? Man tai kaip tik kažkaip nemalonu pagalvot kaip viskas vyko ir t. t, kaip ten visa minia stovėjo, tankai važinėjo. Dar dėdė pasakojo kad kai jie kažkur stovėjo, priešais juos kažkokias dujas iš bombos paleido.. O su tavo nuomone visškai nesutinku. Jeigu ne ta visa minia, tai kas žino, gal nebūtų jokios Lietuvos dabar. Būtų išžudę visus parlamente ir viskas, iki Lietuva privet Rusija. Dabar manau kad tikrai neatsirastų daug tokių žmonių kurie budėtų, gintų Lietuvą kaip tada. O kad lindo po tankais, tai aš pastumsiu žmogų po mašina, ir sakysiu kad pats palindo?
21 pranešimai(ų)
• Puslapis 1 iš 2 • 1, 2
‹ Diskusijos ‹ Įdomios nuorodos |

Už tai kad sovietai malė šūdą - reik visą rusų tautą kaltint? Patys rusai nuo sovietų žiauriai kentėjo... Pirmiausiai ką nors išmanykit apie tai, tada stumkit ant visos tautos
)