nu tai aš sakau kad pas jį normalaus vešlumo, kaip pas vyrą.
gi neturi būti siūliukai kaip pas moteris.
Nepešioti antakiaiEngine ->
![]() O kad kai kas sako, kad nereikia pešiotis, nes ir taip forma gera, tai nesutinku. Vistiek tikrai yra daug plaukų nevietoj nor ir keli, ir tuos reikia išraut ir vaizdas daug geresnis. Mano klasioke viena tokius antakius turi ![]() Aš manau, jog kiekvieno asmeninis reikalas ką su tais antakiais daryt...nepatarčiau niekam keist savęs dėl kitų. "Estetika" čia neprasideda.
Na o mano pačios...vargelis mano, prie šviesių bruožų gavau tamsius antakius ir tamsias akis, tai labai labai atsargiai reikia formą koreguot, nes ant šviesaus veido kiekvienas plaukelis nereikalingas matos ;x ;x Antakiai antakiai antakiai... Pešioju, nes jei to nedaryčiau taip būtų prastai...
![]() Mano klasiokė viena galėtų pasipešioti. Nes jos antakiai būtų gražūs, jei ne krūva plaukų ne vietoj. Aišku, sakysit, kad anksti tai daryti, bet aš manau kitaip. Jei mano dukros antakiai būtų suaugę, tai pešiočiau tikrai, kad ir būtų pradinukė. Estetika svarbu. Ir šiaip maloniau išsipešiojus. Man beveik neskauda, ir raudonumo dažniausiai nebūna, o jei ir būna, tai trumpai. ![]()
Aš ne dėl kitų pešiojuosi, o dėl savęs. Man taip gražiau. Pati nedarau tokių dalykų dėl kitų. ‹ Diskusijos ‹ Grožis ir sveikata |