Įvairūs Studijos, mokykla

Kai mama dirba toje pačioje mokykloje

Vartotojo avataras

Bett'

Dalyvis

Vilnius

3,205.03 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 15:38

Mano mama dirba mokytoja toje pačioje mokykloje kur ir aš mokausi. Man nedėsto dar ačiū dievui, bet vistiek viskas labai blogai. Esu labai suveržta. Viską sužino iš mokytojų jei tik kažką padarau, mato mane vaikštančią koridoriais, kontroliuoja su kuo man draugauti, su kuo ne, dabar net uždraudė man draugauti su vienintele normalia drauge, ji man tipo daro blogą įtaką, taip jai aukletoja pasakė, nors pati jos nei pažįsta nei ką. Sako, draugauk su tom gerom mergaitėm, o perša tokias žiaurias baisias klasės lėvekias, baisu. Tiesiog visą laiką mane stebi ir kontroliuoja.

Labai norėčiau pereiti į kitą mokyklą būtent dėl šitos priežasties. Draugų tai pat nekažin kiek turiu. Dabar esu 8okė. Mokykla mano gera, nauja, mokymo lygis pakankamai aukštas, nebent į gimnaziją galbūt leistų pereiti, bet aš į ją tikrai neistočiau nes mokausi gan silpnai (6-7-8 ). Jau kartą bandžaiu užsiminti jei pereičiau į kitą mokyklą, o ji tik atsakė ''kam pereit iš geresnės į prastą, ir kokie nepatogumai: dabar kartu važiuojam aš nuvežu, o dabar reikėtų autobusu kažkur trenktis.''

Gal ką patartumėte, kokiais argumentais prašyti pereiti :roll: O jeigu jau ne tai, kaip man dar išgyventi čia... Patarkit ką nors, ačiū

--------------------------------------

Caffeine

®espect

Vilnius

2,880.80 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 16:12

Tavo vietoj likčiau tavo šūlėj.

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 16:42

Aš tai taip ir pasakyčiau 'Užkniso tavo kontroliavimas'.

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 16:45

Pasakyk ką manai šviesiai tiesia vistiek blogiau nebus... (gal) :)

Vartotojo avataras

Sneaky^

Forumo gyventojas

Vilnius

1,930.57 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 16:45

Aš irgi pasakyčiau mamai, ką manau apie jos šitą kontrolę. Išvis man atrodo neteisinga uždrausti su kuo nors draugauti, jei net nežino koks tas žmogus iš tikrųjų yra.

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 16:56

o kur dabar mokaisi?
kaip tik 8 klasė,tai eik į gimnaziją kitais metais. Daug kur priima beveik visus būsimus pirmokus,nes reikia sudaryti klases,pavyzdžiui,Salomėjos Nėries - mano klasiokė įstojo besimokydama 5-6.

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 16:59

eik į gimnaziją arba liepk motinai pereit į kitą šulę xDDD

Vartotojo avataras

Pauzė.

Aktyvus dalyvis

Klaipėda

1,577.48 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 17:06

Geriausias variantas - mėgink į gimnaziją pereit.

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 17:37

mano mama irgi dirba toje pačioje mokykloje :) dėsto man informatiką.
Bet akdangi gera mama, tai nesąmonių nelabai pasitaiko :)
šūlė maža (400 vaikų), tai amžinai ją matau. Bet šiaip tai knisa, iškart viską sužino, jai pabėgi iš pam namuose iškart sako "tai vėl pradėjai begiot", nors tik pirmą pam pabėgi ir kokis pora mėnesi nebėgai :D
bet iš kitos pusės tai gerai, nueini, pinigų pasiemi :D

Vartotojo avataras

Sturgelis

Forumo gyventojas

Somewhere under the Sun

5,520.43 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 18:03

Tai pasakyk, kad draugus pati gali pasirinkt ir jos pagalbos nereikia. O mokytojai visada perduos tavo mamai ką negerai darai, susitaikyk : ) Mano pačios kelių draugų mamos dirba toj pačioj mokykloj ir normaliai kažkaip. Aišku visko būna, bet taip nereguliuoja. Ir manau išėjimas į kitą mokyklą nepadės, jei tavo mama taip nori reguliuoti tavo gyvenimą ; )

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 19:48

Atsikirsk mamai, gi neprimuš.
O šiaip beveik visos mokytojos mamos savo vaikus tempia į tą pačią mokyklą. Mano draugės mama yra netgi dukros auklėtoja..

Vartotojo avataras

Bett'

Dalyvis

Vilnius

3,205.03 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 20:44

Kad sakiau jau ''užkniso tavo toks kontroliavimas'' bet nieko tas nepakeitė, tik atsakydavo ''gerai elkis, tai neturėsi rūpesčių nei tu nei aš''.
Nesu aš labai geras vaikas :D Blogybes visokias darau, suole tyliai nesėdžiu, tai mokytojai ir skundžia mamai viską. Ir būčiau kitoj mokykloj 70% ''blogosios tiesios'' ir nesužinotų apie mane. Tiesiog labai nemalonu.

Nebent tik į gimnaziją pereičiau, bet irgi sunku būtų, labai ji nenorėtų, ir nes mūsų mokykla gera, yra planų net ateityje padaryti gimnaziją :roll:
Kita vertus dar 4 metai, gal ne taip ir jau daug... :roll:

Vartotojo avataras

miisu

®espect

15,767.38 Lt

Standartinė » 2010 Sau 10, 23:27

miisu rašė:o kur dabar mokaisi?

Vartotojo avataras

saulė.pasaulio

Moderatorė

24,821.77 Lt

Standartinė » 2010 Sau 11, 14:35

O tu nutaikyk momentą ir pasikalbėk su ja. Pasakyk kaip jautiesi ir pan. Atvirai. Prieš pradėdama kalbėti paprašyk jo, kad nepertrauktų tavęs kol tu nepabaigsi.
Kažkaip nesusidūriau su ta problema tai nelabai įsivaizduoju.
O dėl pažymių... mokykis, net ir gimnazijoj pripratusi prie tempo gali gerai mokintis...
duosiu puikų pavyzdį. Klasiokė iki 10 klasės blogai mokinosi (4-5-6), neigiami pažymiai, trimestre vos 4 iš kitur išeidavo, su mokytojais riedavosi ir t.t. išėjo 11 klasės į gimnaziją, nes vidurinėj jai būtų blogai baigėsi su tokia reputacija. Išėjo į tą gimnaziją ir mokslu baigė labai gerai, egzai išlaikyti puikiai, įstojo tikrai gerai.. :} taigi dėl mokslo reikia tik noro turėti.
O dėl mamos, tai kaip jau minėjau, pasišnekėk atvirai su ja.

Vartotojo avataras

Bett'

Dalyvis

Vilnius

3,205.03 Lt

Standartinė » 2010 Sau 11, 19:25

Missu -> mokausi Purienų vid. [Kaunas]

saulė.pasaulio -> kaip pasiūliai, ir pasakiau atvirai, kaip nesmagu man taip. Išklausė manęs, sako: ''nežinojau, kad tau taip jautiesi, maniau tau tik gerai, kad kartu mokomes. Nu žiūrėk... Jei nori, į gimnaziją leisčiau, bet turi mokytis gerai''
:yay: Labai stengsiusi, rinksiu geresnius pažymius ir bandysiu. O pasistengti tikrai galiu. :up: :up: :)

Įvairūs Studijos, mokykla

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungęs 1 narys :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 1 svečias
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 1 svečias