Diskusijos Humoras Juokingi tekstai

Skundai.lt perliukai

Standartinė Milkyfriday » 2010 Sau 03, 22:55

Nepatingėkit paskaityt, tikrai bus linksma. :D

Siaubingi įspūdžiai apsilankius parduotuvėje "Trolių namas" Palangoje. Vaikas norėjo gimtadienio proga išsirinkti dovaną ir paėmė patikusį žaislą iš lentynos. Šiaip esu iš tų mamų, kurios netoleruoja kai vaikai per daug laisvai elgiasi žaislų parduotuvėse, todėl savo vaikus kontroliuoju, kad egtusi tinkamai. Buvau pakraupusi - iššoko nenusakomo amžiaus būtybė su dviem kasom - tipo pardavėja ir rėkdama išplėšė žaislą vaikui iš rankų. Ėmė visa drebėti, iš burnos pradėjo veržtis putos, visa apėjo raudonom dėmėm. Klyksmo mintis buvo, kad "žaislo visokiems čia vaikplaikiams liesti negalima, gadinasi batareikos, visi vaikai, jos darbas, jos atlyginimas ir dar kažkas ir jos asmeninio gyvenimo apskritai yra š...". Prieš tai ne ka geresnė moteriškė dar mums spėjo paaiškinti, kad jų parduotuvėje daug brokuotų žaislų, dažnai nebuna lietuviškų instrukcijų, dažnai nepilna komplektacija ir apskritai pas juos prekių grąžinimas negalimas - įstatymai negalioja. Siaubas. Atitinkamos tarnybos turėtų pasidomėti šia parduotuve ir jos personalu (neatmetu galimybės, kad psichiatrinė irgi turėtų ką veikti).

Prieš dvi dienas nuspręndžiau nueiti į Salon+ esantį Megoje, kadangi artėjo vyro gimtadienis, ir norėjau atrodyti gražiai. Visas košmaras prasidėjo, kai teko laukti apie 30 minučių, kol darbininkė suras žurnalą. Tada mane pasodino į kampuotą krėslą, kuriame turėjo man išplauti galvą. ''Netyčiom'' trenkė mano galvą į kraną, tada apiplikė karštu vandeniu. Nusiraminau, pagalvojau - 'visko būna'.. Plaudama kirpėja nustebo - 'Oo, pas jus slenka plaukaaii??', aš pakraupau, nes pas mane gyvenime neslinko plaukai, kaip pasirodė, ji mane itrįnė dezinfekaciniu skysčiu, o ne šampūnu. Tada atsisėdau į kėdę, pasiruošiau džiovinimui. Vėl gi teko patirti kančių, kadangi ta pati kirpėja su fenu per galvą trinktelėjo 5-6 kartus. Neiškentusi patyčių, išbėgau iš ten šlapia galva, tik numečiau 10 litų, kad paspringtų.

Sausio 5d. 7val 10min. važiavau 10-ojo maršruto troleibusu, kurio garažinis numeris 222. Lauke buvo apie 20 laipsnių šalčio, toleibuse- atidarytas langas, per kurį ant keleivių sėdynių PRISNIGTA storu sluoksniu. Šildymas neįjungtas, langai apšalę, per langą pučia ledinis vėjas, viduje galima lipdyti besmegenius.Pasijutau, kaip tautiečiai, kadaise vežami i Sibirą gyvuliniuose vagonuose.Tai štai už kokį "komfortą" kauniečiai moka 1,70 Lt.
Vairuotojai,būkit malonūs, patikrinkite troleibusų langus, prieš baigdami pamainą, nes juk ne liepa už lango.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Sneaky^

Forumo gyventojas

Vilnius

1,930.57 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 00:27

Nu jo... :D Kartais net juokinga kaip parašo. :D

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2010 Sau 04, 01:29

Nu nepatingėjau paskaityt, bet net šypsenos nesukėlė.

Diskusijos Humoras Juokingi tekstai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (1712) buvo 2026 Bal 14, 02:02

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių