Siaubo filmaiAš tai pirma pamačiau pagiežą, tada tą pačio baisiausio daly, tai nieko. Bet šiaip buvo tikrai baisių vietų, ypač per japoniškos pirmą dalį. O šiaip net nepagaunu, kodėl nežinau daug tokių siaubekų kur labai daug kur būtų žiauriai baisių vietų, o ne dvi- trys...
Pagieža 2. (japoniška versija)
Net šiurpuliai po visą kūną. Aš jį žiūrėjau be galo seniai, bet dar iki šiol puikiai prisimenu jos snukį. Iš tiesų tai pasigailėjau, kad jį peržiūrėjau. Tai siaubinga. Tik prieš miegą apie ją prisimenu, jau pusę nakties esu kankinama siaubo. Bet po kelių metų tai praėjo. Baimei jau žiūriu į akis. Ant sienos noriu jos plakatą pasikabinti. Dar visai fainas yra ''Nekviesti svečiai'' .Nėra labai geras koks "siaubiakas ''. Bet kaip filmą jį įvertinčiau - vienas iš geriausių.Nėra filmas su kažkokiom mistiškom butybėm. Tikroviškas .Ir taip gali nutikti su kiekvienu. : D Filmas "skambutis" tik juoką kelia. ![]() Mmm... Esu siaubo filmų maniakė. x DD
Įsimintiniausi siaubuliukai: "Kiti", "Nekviesti svečiai", "Tamsusis vanduo", "Baltasis triukšmas" ir "Galutinis tikslas 2" [kitų dalių nemačiau ]
Man labiau patinka tokie psichologiniai arba su mistinėm butybėm, kaip dvasios. (mm) ;-dd ‹ Įvairūs ‹ Filmai, TV, knygos |