Diskusijos Gyvenimas

Blogiausia diena

Vartotojo avataras

no artist

Įsijaučiantis

Nežinau ;x

3,104.93 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 16:28

Man asmeniškai, sekmadienis pati pilkiausia, nuobodžiausia ir neįdomiausia diena. Nežinau dėl ko, bet tiesiog nenoriu nieko nieko daryti, o ir ant lovos išsivertus gulėti nesinori.. Na, tiesiog nepakenčiama diena.. Jaučiuosi pasimetęs ir nesuprantu pats ko noriu..

Atrodo, tai paprasta diena, kuri neturėtų išsiskirti iš kitų, bet... Tą prisimenu dieną išsiskyriau su buvusia mergina, atsisveikinom, ji mane pabučiavo. Apsikabinom, nuėjau. Lyg turėtų būt ir viskas. Vakare išėjau su draugais į kiemą. Buvom 4 bx. Apie kažką jie kalbėjo, ir mintys nukrypo link jos, žodžiu.. Apsiverkiau, toks pazoras prieš draugus buvo.. :D Nu, bet ką padarysi.. Dar man dabar jie primena.. Lazdavojas :D

Taigi, tikiuosi atsiras žmonių, kurie irgi pasipasakos savo blogiausią diena :roll:

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 16:31

sekmadienis, pirmadienis.
sekmadienis nes žinai, kad ryt į šulę, turi eit miegot anksčiau, ir kaip tyčia neužmiegi, neišsimiegi.
pirmadienį pirma matkė, gauni kuolą, tada antra Langas, nors galėjai miegot iki 3, tada vėl į trečia, po to 5 langas ir taip vaikštai žodžiu...neišsimiegojęs, ir dar visi pisa protą.

Vartotojo avataras

Abyto

Patyręs forumietis

Siauliai

17,407.66 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 16:43

sekmadienis.gerai jauciuosi tom dienom.

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 17:05

Antradienis.
Trečiadienis.
Todėl kad nesiseka šitom dienom : DD
Paskutinį kartą redagavo Fas 2009 Gru 13, 20:04. Iš viso redaguota 1 kartą.

Vartotojo avataras

no artist

Įsijaučiantis

Nežinau ;x

3,104.93 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 17:11

Tai parašykite kodėl.. O ne tiesiog dieną..

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 17:18

Nemėgstu labiau sekmadienio, kaip ir daugelis, nes tiesiog tas žinojimas žudo, kad reikia kitą dieną į mokyklą. Atrodo būtų gera diena, jeigu nereikėtų visų pamokų padaryt ir dar gerų filmų rodo, norisi daug ką padaryt, bet nespėji, nes reikia eit anksti miegot ir pnš. Žiauriai užknisa sekmadienis žodžiu,.

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 18:02

Visų darbo sienų... Dėl darbo.. :lol:

Vartotojo avataras

M@NGUST@

Forumo gyventojas

Mažeikiai

1,467.41 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 19:30

Nuo antradienio iki ketvirtadienio. Nes žiauriausios dienos ir šiaip.
Nors antradieniais ir ketvirtadieniais Uno sulošiam prieš burelį su draugais, bet ai visvien... :/

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 22:44

Pačios nekenčiamiausios- antradienis (sunku keltis), trečiadienis (dar sunkiau, beveik nepasikeliu), ketvirtadienis (7 šūdiniausios pamokos)...
:D

Vartotojo avataras

gintares5

Aktyvus dalyvis

18,510.97 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 22:47

Užknisa, kad sekmadieniais rodo geriausius filmus, bet vėlai, o juk pirmadienį į mokyklą :roll:

Vartotojo avataras

laisva siela

Forumo gyventojas

Kažkuris iš tūkstančio.

4,069.52 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 22:54

Neturiu blogiausių dienų, ne.
Nenoriu nusiteikti,kad būtent diena bus bloga...O jei kas nors blogo nutinka - nenoriu prisiminti. Sekmadieniais man visada skauda galvą, todėl rašau šiai dienai mažą minusiuką. Tik tiek.
O šiaip - nežinau,gal tiesiog dar neturėjau tų "blogų dienų". Na, galėčiau paminėt 2008 metų spalio 21 dieną, kai vos likau gyva. Bet vėlgi - galiu šitą dieną minėt ir kaip antrą savo gimtadienį...net nežinau,ar vadint ją bloga.

Vartotojo avataras

haiku

Dalyvis

Klaipėda

5,299.06 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 22:57

Nemėgstu šeštadienio ryto, nes pabundu ankščiausiai ir išsigąstu, kad pavėlavau į pamokas. Taip per nervus duoda : DDD
Nors apskritai šeštadienį mėgstu.

O jei prisiminus šiaip blogą dieną, tai paskutinė buvo gan neseniai, tiesiog buvo blogos dienos, mazai laiko, su visais pykaus, neišsimiegojau ir vidury pertraukos apsiverkiau apsikabinus klasioką. Nežinau, kaip viskas buvo, dabar taip juokas paima, nors tada graudu buvo ; DD gerai, kad klasiokas supratingas, nieko nesakė :)

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 14, 11:04

Man ketvirtadienis. Nes tą dieną šešta pamoka yra istorija, kurios nepakenčiu. IR po lietuvių kalbos prisiminus jog laukia dar ir istorija, viskas vemt verčia. Taip ir norisi nusiplaut nuo tos pamokos.

Vartotojo avataras

no artist

Įsijaučiantis

Nežinau ;x

3,104.93 Lt

Standartinė » 2009 Gru 14, 14:08

Jei aš noriu nusiplaut nuo pamokos, yra geriausias sprendimas. Aš nebėgu iš pamokų, tiesiog išeinu..;D Va, tarkim, kad net ir dabar nenorėjau eiti į Anglų, tiesiog neejau ir viskas :) O dėl Istorijos tai man patinka. Išvis man tikslieji patinka mokslai.

Vartotojo avataras

cookie

Forumo gyventojas

Svėdasai

555.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 14, 14:30

šiandien nelabai gerai diena buvo :/

būtų iš visų semestrų išėje 9 ar daugiau, bet blogai parašiau biolgijos kontrą ir negausiu daugiau 8, nukris pažimys ir neišeisiu be aštunkių :/ bet ir kontras kūl, parašai vieną blogai, nuo to ir kiti blogai pasidaro ens susyję ir viskas blogai iškart žodžiu

Diskusijos Gyvenimas

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (795) buvo 2025 Gru 08, 09:28

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių