Įvairūs Gyvūnai

Kaip padedate likimo nuskriaustiems gyvūnams?

Vartotojo avataras

Dovilė:)

Dalyvis

Palanga

6,045.90 Lt

Standartinė » 2009 Lap 26, 23:38

Atsimenu kai gyvenom dar pas močiutę tai ten labai daug mažų kačiukų priklysdavo..tai iš namų jiems visokias dešras ir pieno nešdavau. Ir jeigu kokį paukštelį sužeistą rasdavom tai visada nešdavom gydyti..

--------------------------------------

Vartotojo avataras

aujumi

Dalyvis

3,978.25 Lt

Standartinė » 2009 Lap 27, 00:01

Ms tai esam rade toki miela vidutinio dydzio ruda suneli. Tiku pavadinom. Zodziu apgyvendinom ji davem est atsigert vedziojom zodziu viskas kaip priklauso. Kiauras dienas vaiksciodavom su juo :love: Na bet ilgai negalejom laikyti , nes nebuvo salygu tai suradom naujus seimininkus :D Gaila buvo atiduot , bet dziausiausi , kad surado pastovia seima :prašau: Ir dar buvom priglaude katyte na buvom jei guoliuka padare , bet lauke (buvo vasara) valgydinom dirgem , bet pabego po kokios savaites neberadom :( Na daugiau lyg ir nieko :( Visu prasau jei rasit pasirupinkit

apolla741

Apšilinėjantis

554.88 Lt

Standartinė » 2009 Lap 27, 01:01

Labai aciu tiems kurie rupinasi gyvunais man tai tikrai i nauda as taip pat esu kai kuriems padejus :) Nebukite abejingi padekite tai tas pats kaip zmogus vienisas ir liudnas :( labai gerai kad atsiranda tokiu zmoniu ACIU :love:

Vartotojo avataras

Vytauciukea

Aktyvus dalyvis

Marijampolė

14,257.18 Lt

Standartinė » 2009 Lap 27, 12:24

meskjutis rašė:Planuoju ikurti savo gyvunu prieglauda. :love: :up: :hug:

as ir uzaugus noriu ikurt benamiu gyvunu prieglauda :love:

Vartotojo avataras

suzuke

Aktyvus dalyvis

Rokiškis.

8,150.94 Lt

Standartinė » 2009 Gru 12, 16:56

Prieš kokį mėnesį,gal mažiau su drauge sėdėjom vienam kieme.Pamatėm po balkonu tokią gražią pukuotą katę baltos spalvos ir jos vaikutį baltą su truputį ryžo.Jie mus prisileido,ir kanagi matėme,kad jie alkani nubėgom ir jiems nupirkom sauso maisto,kadangi ten parduotuvė netoli.Žodžiu tie katinai labai draugiški.Atėjusios kitą dieną pamatėm,kad ten yra dar vienas jos vaikutis ( juodas su baltu) ir tikriausiai tėtis (rainas),pagailo mums jų,tai mes kas 2 panašiai dienas vis nueinam jų pamaitint. :)

Vartotojo avataras

suzuke

Aktyvus dalyvis

Rokiškis.

8,150.94 Lt

Standartinė » 2009 Gru 13, 12:55

Vytauciukea rašė:as ir uzaugus noriu ikurt benamiu gyvunu prieglauda :love:

Aš irgi noriu įkurt gyvūnų prieglaudą. :) :sweet:

Vartotojo avataras

Monna

Įsijaučiantis

Panevėžio raj.

183.13 Lt

Standartinė » 2010 Bal 02, 18:55

Na manau šiokią tokią pagalbą suteikiau, nes esu priglaudusi iš gatvės ę gyvūnus :)

Papūga - radome savo darželyje ;) Sušalusia ir išalkusią, ant kojų nebepastovėjo :(
Šuo - Na tiesiog lydėjau draugę, ir ji norėjo užeiti į vaikų darželį, o ten buvo šuo, kurio ji bijojo, ir prašė, kad palydėčiau, tas šuo pradėjo mane sekti, ir va.. :)
šio nr 2. - Matosi jog ji aiškiai buvo išmesta iš namų, klaidžiojo kelias dienas, kol atklyfo į mūsų kiemą, ir ją pamaitinome, ir ji niekur nuo mūsų nesitraukė :) Tai dabar jau pas mus ji gyvena :)

Šiaip labai džiaugiuosi, ir tikrai nenusivyliau dar :) Ir manau, kad niekada ir nenusivilsiu ;)

Įvairūs Gyvūnai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių