Storiausia paauglė gailisi pasidariusi skrandžio operaciją
22 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
truputį ne per žiauriai? Įdomu, ką pati sakytum, jei turėtum tokią problemą. Ir tikrai nemanau kad jai būtų lengva atsipratinti nuo maisto, kaip gali pasirodyti. O kaip kalbatės su alkoholikais?
Čia lygiai tas pats. Išsivysto priklausomybė. Bet dėl jos nieks kitas nekaltas, tik pats žmogus. Žinoma, mesti gerti yra kažkiek lengviau - juk alkoholis nėra būtinas tam, kad išgyventum. But then again galima nebepirkti šiukšlių aka 'maisto', o apsirūpinti namus tik sveiku maistu, kurio iš esmės tokių gabaritų žmogus gali kimšt kiek jam noris ir vistiek liesėti, o kadangi jame nėra cukraus ir dirbtinių priedų, tad priklausomybės jam irgi žmogus nejus. Tai, jog ji 'jautėsi laiminga valgydama' ir yra visos problemos esmė.. ir dabar ji tiesiog nebegali tiek daug maisto įsidėti į skrandį, o apart to nieks nepakito jos mąstyme. Mane nervina tas 'o jeigu tau taip būtų' (..) Man kraujas ima virti, kai pagalvoji, jog kai kurie žmonės galbūt negauna finansavimo gydytis vėžį ir pan., nes kažkoks bambonkė skrandį susimažint nusprendė (kuris, tiesa, pats galėtų sumažėt ilgainiui, jeigu tik nustotų kimšti į jį). Čia kaip klausti "o jeigu tu būtum narkomanas"? Deja, tu tik pats pasirenki, kokiu būti. Negalima aplinkybėms visko versti. O visi tie 'jos giminė linkusi persivalgyti'.. kaip 'mano giminė linkusi nešioti raudoną spalvą'. Visko išmokstama.
22 pranešimai(ų)
• Puslapis 2 iš 2 • 1, 2
‹ Įvairūs ‹ Straipsniukai |