Įvairūs Straipsniukai

Storiausia paauglė gailisi pasidariusi skrandžio operaciją

Standartinė Taskis » 2009 Gru 02, 20:06

Paveikslėlis

Mergina, kuri buvo vadinama „storiausia Didžiosios Britanijos paaugle“, sako, kad ji gailisi pasidariusi skrandžio sumažinimo operaciją, kuri jai padėjo numesti 140 kg, praneša Dailymail.co.uk.

Malissa Jones buvo vos 17 metų ir svėrė 216 kg. Ji tapo jauniausia brite, kuriai buvo atlikta skrandžio mažinimo operacija. Praėjus dvejiems metams, Malissa teigia, kad svorio numetimas ją padarė nelaimingą ir kad ji gailisi dėl atliktos operacijos, kuri Didžiosios Britanijos mokesčių mokėtojams kainavo 10 tūkst. svarų.

„Žinau, kad galiu atrodyti nedėkinga, tačiau man labiau patiko mano kūnas, kai buvau stora, – sako devyniolikmetė mergina. – Tada jis turėjo linijas, nebuvo suglebęs ir nudribęs. Anksčiau turėjau gražias rankas, o dabar turiu jas slėpti, nes jos atrodo siaubingai.“

Malissa, kurios drabužių dydis sumažėjo nuo 30-to iki 16-to, slepia suglebusį kūną po plačiais, nepriglundančiais drabužiais.

„NHS ( Nacionalinė sveikatos apsaugos tarnyba) man nepašalins odos pertekliaus. Turiu susitaupyti 20 tūkst. svarų ir pasidaryti operaciją privačiai, – sakė Malissa. – Suprantu, kad operacija man išgelbėjo gyvybę, bet geriau niekada nebūčiau jos pasidariusi.“

Malissos situacija prieš operaciją buvo pavojinga: jau penkiolikos ją ištiko pirmasis širdies smūgis. Nors ji išbandė įvairias dietas, specialias liesėjimo piliules, vistiek negalėjo sustoti valgiusi. Per dieną Malissa suvartodavo 15 tūkst. kalorijų. „Buvau laiminga tik tada, kai valgydavau“, – pasakojo mergina. Per dieną ji suvalgydavo dešimt „Mars“ šokoladinių batonėlių, dešimt bulvių traškučių pakelių, keletą sumuštinių ir greito maisto komplektų. „Visus kišenpinigius išleisdavau maistui.“

Malissa augo šeimoje, kurios visi nariai turi problemų su svoriu. Jos mamos, 46 metų Dawn, dydis yra 16-tas, tačiau prieš skrandžio sumažinimo operaciją buvo 26-tas.

Malissa pasiryžo skrandžio operacijai po to, kai gydytojai jai pasakė, kad jos antsvoris tiesiogine to žodžio prasme traiško jos vidaus organus. Po operacijos ji per mėnesį numetė daugiau nei 12 kg svorio. Iš pradžių merginai pokyčiai patiko. Ji pradėjo labiau pasitikėti savimi, gavo gerą darbą ir galėjo dėvėti madingus drabužius, tačiau toliau tirpstantis svoris tapo merginos nelaime. Malissa sako, kad ji bijo nusirenginėti prieš vaikinus, nes turi daugiau raukšlių nei 90-metė močiutė. „Tikėjausi, kad numetusi svorio galėsiu dėvėti maudymosi kostiumėlį ir eiti į paplūdimį, tačiau dabar negaliu to daryti, nes gėdijuosi savo kūno. Mintis, kad turėsiu gyventi su tokiu kūnu visą savo gyvenimą, mane gąsdina.“

Malissai buvo išrašyti antidepresantai, jai teko atsisakyti darbo, nes mergina nuolatos jaučia skrandžio skausmus ir kenčia nuo viduriavimo.

„Nors dabar nebeturiu problemų su širdimi, tačiau kartais jaučiuosi taip blogai, kad negaliu pakilti iš lovos“, – prisipažįsta mergina.

Neseniai Malissa prarado 15 savaičių kūdikį ir gydytojai jai pasakė, kad ir ateityje ji negalės išnešioti vaiko, nes jos skrandis negali išlaikyti augančio vaisiaus spaudimo.

„Tikiuosi, kad visa tai perskaitę žmonės nustos galvoti, kad skrandžio operacija gali stebuklus. Gailiuosi, kad pasirinkau operaciją vietoje treniruočių ir sveikos mitybos. Tiesa ta, kad dabar jaučiuosi daug blogiau nei prieš operaciją“, – sako Malissa.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Foxas21

Forumo gyventojas

Jonava

15,251.29 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 20:15

Gaila kad nuotrauku nera..
O šiaip tai ziauru

Vartotojo avataras

Sneaky^

Forumo gyventojas

Vilnius

1,930.57 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 20:18

Na jo, kai dabar dar blogiau..
Šiaip gerai, kad pasidarė. Kitaip būtų "susitraiškiusi savo vidaus organus".

Vartotojo avataras

Sk8'ere

Aktyvus dalyvis

Viekšniai

15,352.14 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 20:19

Prieš
Paveikslėlis
Po
Paveikslėlis

Vartotojo avataras

Sneaky^

Forumo gyventojas

Vilnius

1,930.57 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 20:22

Sk8'ere rašė:Po
Paveikslėlis

Siaubingai atrodo, vargšelė.
O tai ką pas ją taip kojos iškrypusios? :shock:

Gal man čia taip tik atrodo? Aj, nežinau.

Vartotojo avataras

Neleidžiu

Patyręs forumietis

Šilutė.

1,536.65 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 21:22

sakurachan231 rašė:Siaubingai atrodo, vargšelė.
O tai ką pas ją taip kojos iškrypusios? :shock:

Gal man čia taip tik atrodo? Aj, nežinau.

Man ir atrodo kojos kreivos.

Vartotojo avataras

milmife*

Dalyvis

2,058.72 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 21:43

iš veido atrodo visai žavi. po operacijos.

Vartotojo avataras

Pelių Džemas.

Misteris Linksmai

Vilnius

1,967.81 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 22:34

O taip kaip jūs įsivaizduojat kaulai nebus deformavęsi dėl tokio svorio? Dėl to ir kojos tokios..

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 03, 16:50

nu, gi ta oda nedingsta..

Vartotojo avataras

Foxas21

Forumo gyventojas

Jonava

15,251.29 Lt

Standartinė » 2009 Gru 03, 17:19

Kai kuriems nusiurba taip , kad nesimato tos kabancios odos, bet nevisiems...

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 03, 17:41

Nu kai mažiau riebalų siurbia, tai nesimato, o dabar beliko jai darytis dar vieną operaciją, kad odos atsikratyt...

Vartotojo avataras

SS

Aktyvus dalyvis

4,705.10 Lt

Standartinė » 2009 Gru 03, 19:37

Ne, nu čia aukščiausio lygio naglumas reiškiasi.
Maždaug jos turėjo gailėtis, kai ji dėl savo pačios kaltės buvo ultra mega ir merdėjo, o dabar dėl to, jog subliuško balionas ir tenka pasekmes matyti.
Išvis, neturėtų finansuot visų tų nutukusių asmenų 'sveikatos priežiūros' (nebent kliniškai būtų įrodyta, jog čia genetinė liga, kas būna labai labai jau retai), tuomet galbūt susimąstytų kas nors, jog nieks šiknos nevalys, ir darytų ką nors patys (pvz, nustotų daryt kompulsyvius ranka-burna veiksmus dvidešimt valandų per parą). Tai mergai tiesiogine to žodžio prasme gyvybę išgelbėjo už dyką, nors ji pati save žudėsi, ir dar kažkam šitas virškinimo kalnas kasdien atsieidavo kaip kad turėtų savaitei, o dabar vistiek negerai.
Pasitaupys ir turės babkių operacijai. Būtų pernelyg įžūlu, jeigu niekuo dėti žmonės dar turėtų mokėt ir už jos kosmetinę išvaizdą.

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Gru 03, 22:44

Ir prieš ir po nieko gero.
Gaila tų kuriem svoris auga dėl ligos,o čia apsirijėlė.

Vartotojo avataras

Kornė

Forumo gyventojas

Kaunas

2,250.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 04, 00:58

Nu jai tiesiog issivyste priklausomybe, kaip kokiam narkomanui.

Vartotojo avataras

Aistė

Moderatorė

33,526.76 Lt

Standartinė » 2009 Gru 04, 10:47

Tai reik valdytis,gydytis ,stengtis,o ne sakyt,kad
„Buvau laiminga tik tada, kai valgydavau“, – pasakojo mergina. Per dieną ji suvalgydavo dešimt „Mars“ šokoladinių batonėlių, dešimt bulvių traškučių pakelių, keletą sumuštinių ir greito maisto komplektų. „Visus kišenpinigius išleisdavau maistui.“

Kažn tiesiog,baisu klausyt..

Įvairūs Straipsniukai

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių