Linkin Park
51 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
LAbai faina grupė,vis norėčiau į jų koncertą,bet Lietuvoje kol kas nėra.. Seniai domiuosiu šia grupe....Bet manau kad senesnės dainos geresnės nei naujesnės,tiesiog jie nori prisiderinti prie šiuolaikinio stiliaus ir remix'us pradėjo leisti,nors jie nemanau kad yra labai vykę,bet daar klausausi
![]() -------------------------------------- Šaunuoliai jie yra, kad bando kažką naujo sukurti, tobulėti, o ne tą patį per tą patį. Jeigu visi albumai būtų vienodi, kam tada juos leisti? Kaip S.O.A.D.'ai sakė, jiems svarbiausia, kad patiktų ką jie patys daro, o tada klausytojai atsirenka. Manau tas pats ir su Linkin Park. Jeigu jų dainos iš širdies ir su begale entuziazmo, kodėl gi neišleidus albumo į viešumą... Na all in all, aš 100% palaikau juos su jų naujais muzikos bandymais.
niekados nepamiršiu kiek perėjau kartu su linkin park'ais, man jų muzika, tarsi koks simbolis, kad gyvenimas nėra vien juodas ir baltas, kad kiekviena tobulybė turi minusų, o kiekviena bėdo turi gerąją pusę... muzika kuriai nereikėjo išsikovoti vietos mano širdyje.
51 pranešimai(ų)
• Puslapis 3 iš 4 • 1, 2, 3, 4
‹ Linksmai.lt projektai ‹ Lyrics.Linksmai.lt (Muzika) |