Diskusijos Grožis ir sveikata

Kiaulių gripas

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 01, 17:36

Pas mus tik vienos klasiokės šiandien nebuvo. : DDD Ir čia epidemija skaitos. : DD {pfu pfu pfu}.

--------------------------------------

Vartotojo avataras

Fas

Patyręs forumietis

Vilnius.

22,212.34 Lt

Standartinė » 2009 Gru 01, 18:22

Man tai tik ryt reikės į mokyklą, bet jei nebus 30% visos mokyklos mokinių, vėl savaitę duos pailsėt. Nors nelabai ilsimės, elektroniniam dienyne, užduodą namų darbus, paskui kai ateisim į mokyklą tikrins :cry:

Vartotojo avataras

Samer

Patyręs forumietis

897.20 Lt

Standartinė » 2009 Gru 01, 18:56

Kai sekasi reikia kad nebūtų 30% mus paleido kai nebuvo 40%... :roll: Spėju anta kartą tiek jau nebus... Tai reiks eit. :(

Vartotojo avataras

Ev.

Forumo gyventojas

Kaunas

40.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 01, 18:57

Mums iš pradžių reikėjo kad nebūtų 50%, šė kartą 25% :}

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 01, 23:44

Rūt. rašė:Mirė dar du žmonės. Vienas iš Vilniaus, kitas - iš klaipėdos. Vilnietis nuo kiaulių gripo mirė, o dėl klaipėdiečio dar tiksliai nežinoma.

Ir Lietuvos ryte parašyta kad šeši iš viso mirė. Du tie kur jau anksčiau buvo žinoma, du Tavo paminėti ir dar iš Panėvežio ir iš Varėnos lygtais.

Vartotojo avataras

MeezYyY

Aktyvus dalyvis

Kauno raj.

13,762.56 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 14:31

Mama vakar klausėsi radio ir sakė,kad tas gripas kai paima kraują rodo,kad sergi kraujo vėžiu.

Vartotojo avataras

chilly

Forumo gyventojas

Kaunas

2,481.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 16:32

Pukuse rašė:Ir Lietuvos ryte parašyta kad šeši iš viso mirė. Du tie kur jau anksčiau buvo žinoma, du Tavo paminėti ir dar iš Panėvežio ir iš Varėnos lygtais.

aš nesuprantu, kai jūs šitaip pesimistiškai žiūrite i visa tai.. aš nesakau,kad reiktu su džiaugsu žvelgti į žmonių mirtis, tačiau statistikos rodo,kad nuo paprasto gripo miršta daug daugiau žmonių.. Ir visi tie vaistai. atrodo lyg išpūstas didelis panikos burbulas,žmonės iš tos baimės pradėjo tuos vaistus pirkti, jie vastinėse tipo po maždaug 120lt kainuoja, vaistinėse jų nėra, todėl yra perkama internetu net po 200lt. tai manau,kad nereikia tiap baisiai į visą tai žvelgti,nes visus gąsdina, girdėjau bajerį,kad tas tipo gripas iki 2015metu bus:DD žodžiu.

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 16:39

tai kad net nepatvirtinta kad tie vaistai TIKRAI veikia.: D

Vartotojo avataras

SoOf.^

®espect

Kaunas

5,539.04 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 16:43

žodžiu, reik laikytis elementarių apsisaugojimo priemonių, ir nesusirgsit jūs tuo kiaulių gripu. : :)

Vartotojo avataras

Aurimas.

Forumo gyventojas

987.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 16:43

Invisibler rašė: sukūrė vaistus, o jų niekas nepirko. pabuvo porą metų jie, o jų niekas neperka, tai neperka. sukūrė tą gripą, ir paskelbė- Vat būtent šiuos vaistus gerkit. Ten tuos teraflu, ir dar kažką. nu, dabar žmonės perka, ir geria, o jie laimingi sėdi ir džiaugiasi, kad žmonės perka vaistus, kurių garantinis laikas be tokio sumanymo būtų pasibaigęs nes niekas jų neišpirktų.

Lieku prie savo nuomonės.

Vartotojo avataras

Magly

®espect

Vilnius

36.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 16:53

man rods kad tie patys vaistai tipo buvo veiksmingi per serialą/filmą "pandemija" :DDD

Vartotojo avataras

Zm0gis

®espect

Grand Line

47.21 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 17:17

Nu tai nusipirko reklama tam seriale.
Ir dar kaip Auris sakė. Tai ir užkalinėja pinigus..

Vartotojo avataras

Vykst

®espect

Kaunas

2,821.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 19:05

radau video
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=zXS9-Fm_hl8[/youtube]

Vartotojo avataras

Miglė.

Aktyvus dalyvis

Kaunas

267.69 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 19:48

Buvo labai įdomu paklausyti, pažiūrėti tą video. Tik noriu sužinoti, kas tas vyras toks yra? Gydytojas, menininkas ar šiaip koks ale protingas žmogus? Jis man pasirodė labai keistas, nors gal ir kalba tiesą. Bet vistiek. Per daug keista čia man viskas ką jis pasakė.

Vartotojo avataras

Pukuse

®espect

Vilnius

-5.00 Lt

Standartinė » 2009 Gru 02, 19:51

chilly rašė:aš nesuprantu, kai jūs šitaip pesimistiškai žiūrite i visa tai.. aš nesakau,kad reiktu su džiaugsu žvelgti į žmonių mirtis, tačiau statistikos rodo,kad nuo paprasto gripo miršta daug daugiau žmonių.. Ir visi tie vaistai. atrodo lyg išpūstas didelis panikos burbulas,žmonės iš tos baimės pradėjo tuos vaistus pirkti, jie vastinėse tipo po maždaug 120lt kainuoja, vaistinėse jų nėra, todėl yra perkama internetu net po 200lt. tai manau,kad nereikia tiap baisiai į visą tai žvelgti,nes visus gąsdina, girdėjau bajerį,kad tas tipo gripas iki 2015metu bus:DD žodžiu.

Nu tai tema vadinasi Kiaulių gripas, tai aš ir pranešiau kad dar keli žmonės numirė nuo jo, bent kaip skelbiama. Nu ir kas kad nuo kitų gripų daug daugiau numirė?

Diskusijos Grožis ir sveikata

Linksmas.net on Facebook  Tapk gerbėju

Šiandien:

Imagination.lt

Dabar prisijungę

Šiuo metu prisijungę 0 narių :: 0 registruotų, 0 slaptų ir 0 svečių
Daugiausia vartotojų (555) buvo 2010 Bir 02, 09:13

Vartotojai naršantys šį forumą: Registruotų vartotojų nėra ir 0 svečių