Pastabos dėl forumo, naujienosO aš nežinau, čia tik man taip, ar ir kitiems, kad kai rašau ilgesnę žinutę, tai tada vaizdas vis šokinėja, ir vis grįžta į pradžią. Ir tada reikia po šimtą kartų sukinėt vaizdą žemyn, jeigu noriu ką pridurti ar pataisyt ir t. t. . Nu ir ar net neįmanoma ten žemiau pažymėti teksto, nes tik atsistoju ten apačioj, iš kart šoksta vaizdas viršun, ir pasižymi viena ar kita viršutinė dalis. Nu čia kalbu apie visą ekraną tam rašymo žinutės lange, ne apskritai visam ekrane. Nu žodžiu. Nežinau ar supratot, ar ne, bet čia man vienai būna taip? :b
Bet gali būt, kad ne teisingai atsakė, o moderatoriams atrodo, kad teisingai. Ta prasme, kad atsakė, bet ne tai ką reikėjo tam temos kūrėjui. Kas per bjauri mada pas moderatorius yra temą rakint kai temos autorius neparašo, kad jau galima rakint... ![]() Tarkim aš išvis neužrakinėju temų, nebent į pm parašo.
PHPBB2 šis dalykas nėra įmanomas, kad autorius pats užrakintų temą. Tačiau naujojoje versijoje tai bus įmanoma ir manau bus įdiegta. Pukuse, Tai yra kai naudoji [b] [/b ], [i][/i ], [u][/u ] ar kitus kodus. Tada grįžta į viršų. ‹ Forumo veikla ‹ Linksmas.net forumas |